- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
AndrewTdi #8950 üzenetére
Ráadásul a fűtés-kihűlés folyamata segít abban, hogy könnyedén eltávolítsd a tárgyat, mivel a tálca rücskéi/egyenetlenségei a kihűlés során eltávolodnak a tárgyhoz képest a zsugorodás miatt.
Talán ha sok az áramkimaradás akkor segít, hogy tudd folytatni a nyomtatást és ne válljon el a model a tálcától a kihűlés miatt
Viccet félretéve a nyomtatók energiaigénye úgy 100W körül lehet nagy átlagban, kis csúcsokkal az elején. Azt el tudom képzelni amikor egy nagy nyomtatófarmod van és ezek a csúcsok be tudnak zavarni - ilyenkor jó lehet egy ilyen koncepció, hogy alacsony hőmérsékleten nyomtass ilyen tálcára, ha azt relatíve olcsón be tudod szerezni.
A hétköznapi hasznát én sem látom - hangsúlyozom, hogy nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest