- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz
#63718632 #73 üzenetére
Mondjuk ha a smart tényleg leválasztja és elzárja őket, akkor annyira nem is zavarnak, mit számít az a 126 bad sector a majdnem 2milliárd szektor között... Ha pedig terjedőben lenne mert mondjuk rossz az olvasófej akkor se számít az, hogy a már elkülönített, lezárt szektorokat regenerálom-e vagy nem.
Mindenesetre számolj majd légyszíves be, az eredményről... -
djozsi
senior tag
Sziasztok!
Másnál is felmerült már a probléma, de megoldás nm született rá, úgyhogy felvetem én is.
HDSentinel rámszól, hogy 126 hibás szektor van az 1 terás külső winchesteremen (WD), kondíció valahol 15 és 20% között.
Viszont már harmadszor futtatom le rajta a HDD Regeneratort és az nem is talál hibás szektort. Tehát nem azt mondja, hogy nem tudja javítani, hanem nem is találja őket.
Tippem szerint ez azért lehet, mert a SMART elzárja őket, csak akkor nem értem, miért visítozik miattuk a hd sentinel. Nem terjednek, fél éve ugyan annyi a hiba.
Szóval valakinek ötlet, hogy hogyan lehetne rábírni a hdd regeneratort, hogy javítsa ki őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest