Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz
#63718632 #73 üzenetére
Mondjuk ha a smart tényleg leválasztja és elzárja őket, akkor annyira nem is zavarnak, mit számít az a 126 bad sector a majdnem 2milliárd szektor között... Ha pedig terjedőben lenne mert mondjuk rossz az olvasófej akkor se számít az, hogy a már elkülönített, lezárt szektorokat regenerálom-e vagy nem.
Mindenesetre számolj majd légyszíves be, az eredményről... -
djozsi
senior tag
Sziasztok!
Másnál is felmerült már a probléma, de megoldás nm született rá, úgyhogy felvetem én is.
HDSentinel rámszól, hogy 126 hibás szektor van az 1 terás külső winchesteremen (WD), kondíció valahol 15 és 20% között.
Viszont már harmadszor futtatom le rajta a HDD Regeneratort és az nem is talál hibás szektort. Tehát nem azt mondja, hogy nem tudja javítani, hanem nem is találja őket.
Tippem szerint ez azért lehet, mert a SMART elzárja őket, csak akkor nem értem, miért visítozik miattuk a hd sentinel. Nem terjednek, fél éve ugyan annyi a hiba.
Szóval valakinek ötlet, hogy hogyan lehetne rábírni a hdd regeneratort, hogy javítsa ki őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő