Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Némi fejlemény az előbb említettekkel kapcsolatban.Itt elsősorban nem a S.M.A.R.T. ki vagy bekapcsolása volt a lényeg,mert most olyan alaplappal teszteltem ahol nekem sem volt lehetőségem kapcsolgatni.Egy elég gázos vinyó volt az alany,amelyet még nem próbáltam javítani.20gigás WD volt(volt mert teljesen behalt).Hirren's Boot CD v10.-el csináltam mindent.Sentinel szerint 0%-os!!!!!!!!!!!!!!Na ha ezen sem talál semmit Regenerator-úr akkor tényleg csak demóm van,vagy trial.
Elindítottam a regenerálást az első 1MB-ot 1órahosszáig csinálta és hátralévő időnek több ezer órát mutatott(percből is sok lenne).Miközben 200db hibás szektort talált és javított ki.Szinte mind egymás után következett.Ekkor a progi megállt és kérte,hogy bootoljak újra.
Oké,new boot.A kijavított első 1megát szépen átfutotta(not found bad sector),majd ott ahol kilépett folytatta a keresést és ismét eljavítgatott 1órahosszáig,szintén 200 ennyihány hibásszektorral karöltve és túlvoltunk a második 1MB-on.Jelzem közben egész szép hangverseny produkált a szebb időket is látott vinyó.Persze itt ismét new boot kellet volna,de nem lehetett.A vinyót azóta nem lehet vallatni,nem látja a BIOS.Csak zenél szörnyen.
Tehát jó a HDD Regenerátor-om.
Hogy a Sentinel mit láthat,amit a regenerator nem.Azt jó lenne tudni.A regeneratoron kívűl még a HDAT2 progit is ráengedtem a vinyóra,és az is ugyanazt mondta,mint a regenerator.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest