Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Némi fejlemény az előbb említettekkel kapcsolatban.Itt elsősorban nem a S.M.A.R.T. ki vagy bekapcsolása volt a lényeg,mert most olyan alaplappal teszteltem ahol nekem sem volt lehetőségem kapcsolgatni.Egy elég gázos vinyó volt az alany,amelyet még nem próbáltam javítani.20gigás WD volt(volt mert teljesen behalt).Hirren's Boot CD v10.-el csináltam mindent.Sentinel szerint 0%-os!!!!!!!!!!!!!!Na ha ezen sem talál semmit Regenerator-úr akkor tényleg csak demóm van,vagy trial.
Elindítottam a regenerálást az első 1MB-ot 1órahosszáig csinálta és hátralévő időnek több ezer órát mutatott(percből is sok lenne).Miközben 200db hibás szektort talált és javított ki.Szinte mind egymás után következett.Ekkor a progi megállt és kérte,hogy bootoljak újra.
Oké,new boot.A kijavított első 1megát szépen átfutotta(not found bad sector),majd ott ahol kilépett folytatta a keresést és ismét eljavítgatott 1órahosszáig,szintén 200 ennyihány hibásszektorral karöltve és túlvoltunk a második 1MB-on.Jelzem közben egész szép hangverseny produkált a szebb időket is látott vinyó.Persze itt ismét new boot kellet volna,de nem lehetett.A vinyót azóta nem lehet vallatni,nem látja a BIOS.Csak zenél szörnyen.
Tehát jó a HDD Regenerátor-om.
Hogy a Sentinel mit láthat,amit a regenerator nem.Azt jó lenne tudni.A regeneratoron kívűl még a HDAT2 progit is ráengedtem a vinyóra,és az is ugyanazt mondta,mint a regenerator.
-
törölt tag
Üdv.!
Így már én is jártam több esetben is,mint te.Hogy HDD Sentinel szerint vannak hibás vagy gyenge szektorok a vinyón,viszont a HDD Regenerátor meg úgy futott le,hogy nem talált semmit.Én azzal nyugtáztam,hogy a regenerátorom biztos valami trial verzió és csak demóban megy.Ámbár azóta szereztem több verziót is( boot cd-st is és win alatt futót is).
Az eredmény ugyanaz.Viszont az tény,hogy nekem is engedélyezve van a bios-ban a S.M.A.R.T. minden vinyóra.Jó elgondolás lehet letiltott smart-tal lefuttatni a regenerátort.
Hamarosan ki is próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest