- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
istyukiraly
csendes tag
Hali!
Olyan jellegű problémám lenne, hogy adott egy 160GB-os patás vinyó (pontos típusa Maxtor 6y160p0) és win 7 alatt egyszer csak mikor meg akartam nyitni az egyik partíciót (ez az E meghajtó, mivel fele felére van partícionálva, de érdekes módon mindig csak ennél a partíciónál dobta fel a hibaüzenetet a D-nél nem, pedig fizikailag ua a meghajtó) azt írta ki, hogy A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható vagyis az NTFS-ből RAW lett (XP alatt semmi ilyen probléma nem volt sem ezen a gépen sem az előző gépemen, viszont az előzőgépemen win7 alatt ugyan ez volt, most akkor a win7 tehet róla?), szerencsére az adatvisszaállítással nem volt gond mert a GetBackData Recoveryvel szépen visszahoztam mindent, aztán formáztam NTFS-re és később megint előjött ez a probléma, (jelenleg üres nem merek rátenni semmit, de jó lenne használni) namost a kérdés, hogy hogyan kerüljem el, hogy a jövőben ne legyen ilyen probléma? Esetleg az mennyire probléma, hogy ugye én xp telepítővel szoktam partícionálni, és ugye ott elmegyek a partíciókezelő menüig ahol pl törlök egy vinyón egy partíciót (mert mondjuk 1 van rajta és én 2-őt szeretnék) és fele-felére elosztom, és miután ez megvan kilépek a telepítőből, mert ugye hát az xp-t nem szeretném telepíteni? Esetleg az [ebben] a videóban bemutatott eljárás vajon segít? vagy csak új vinyóval lehet megoldani a problémát?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Őskoczka
- Goddess of Victory:Nikke
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest