Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• flash-

veterán

Első kérdésemet fel is tenném :)

Tudtok e ajánlani olyan magyar nyelvű könyveket, weboldalt,stb. melyek segítenek az apaságra való felkészülésben? Tippek,tanácsok? 6. hétben van még csak a feleségem(tudom még az eleje,de már viszonylag hamar kezdődött az aggódás, vélt felfedezni vért többször,így dokihoz is kellett vinni)
    A társunk-leendő kismama megnyugatása, támogatására tanácsokat? :) azt hiszem ez most először kifogott rajtam amikor volt a napokban feleségemnek várandósságával kapcsolatos eü gond, nem igazán tudtam megnyugtatni, persze elvittem dokihoz, mellette voltam de ez az aggódás csak idővel-másnapra múlt el benne.

apropó még megjegyzés a fentihez: ugye miután elvittem a párom a nőgyogyászati ügyeletre (persze hogy a legbunkóbb leg alávalóbb doktornő volt épp ügyeletben akivel megjártuk már,én nem mondok ilyet senkire,de ez a nő tényleg megérdemli,helyet sem írok pedig amennyi bosszúságot okozott már nekünk magán kezelésen még az se lenne méltánytalan ha kiirnám a nevét...) fel sem írta neki a progeszteront, azt mondta ő nem írja fel, hanem a háziorvosnak kell, nyilván kértük,dehát ez szerintem nem így müködik, szóval fel lett neki írva kúp formáájban háziorvsotól. Doki nem mondta hogy lenne iyenkor bármi hátránya,akkor effelől megnyugodhatunk?Sajnos a háziorvos meg a másik véglet, ismerem már..az mindent felír kérésre..
    nyugodtan használhatja szerintetek is?

Új hozzászólás Aktív témák