- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Van egy régi mondás: NEM MINDEN UFO AMI FÉNYLIK.
51 körzet.: USA itt tartja a titkos fegyvereit gépeit, itt kísérletezik ki stb. Persze hogy tagadnak mindent! Majd beengednek mindenkit hogy tessék nézzenek körül. Egyébként az UFO témát szerintem erősítik, mert legalább a közvélemény egy marhaságon rágódik és nem azon miket kísérletezhetnek valójában.
UFO Magazin: Az egy rakás szenny! Egyik cikkíróját egy átverő showban megtréfálták, és olyan helyeken is az ufok nyomát vélte ami tervbe se volt véve. Egyik nap láttam az újságárús standon, bele lapoztam. Hát, hülyeség a miliomonidok. Egy maja sírt, amit már jópár éve felfedeztek, és be is mutatták már a spektrumon is dok. filmként, UFO magazin rögtön leufózta. Semmi bizonyíték, csak rakás marhaságok össze-vissza. USA-ban van egy Szkeptikusoknak magazin, szerintem itt is bekéne vezetni:).
Szerintem mit látott Oszama?
Szerintem egy szimpla kis repülőt. Nem tudja milyen magasan volt, tehát lehet, hogy magasabban mint azt hiszi, hiszen a szem csalóka. Szerintem ezért nem hallott zajt.
Gömbvillámot se zárom ki, National Geographik-n erről is volt jó kis dokfilm:)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BMW topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Beperelte a BYD Amerikát
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Makett, makettezés
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest