Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Mi általában amikor megyünk le a Blacsira az Déli újszágosánál veszünk közösen egy Ufómagazint, hoyg vidám legyen az út...
Már van egy jó kis archivum; '99ben volt egy cikk, hogy 2001ben elkerülhetetlenül leigázzák a földet a magas szürkék, és hogy csak az menthet meg mindekt, ha csaktlakozunk a Galaktikus Föderációhoz Persze aztán ebből lett egy másik cikk is nemrég, hogy mekkora mázli, hogy a Föld kormányai összefogtak, és csaktlakoztunk, mert így megmenekültünk. :))
lol... :) -
Warlock_42
senior tag
Tényleg nem kell minden marhaságot elhinni, de ettől függetlenül szerintem biztos hogy kifejlődött valahol értelmes élet rajtunk kívül. A világegyetem elméletileg végtelen, úgyhogy belefér bármilyen pici az esélye :)
Az amerikai dolgokról meg annyit, hogy ha valamit ennyire elrejtegetnek + félreinformálnak akkor valami biztos hogy van a háttérben. És nem egy szimpla kémrepülőgép amiről szerintem már akkor tudták, hogy bevetik a nagyközönség előtt is.
Aktív témák
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest