- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi,
Én 1x csináltam. 980 Ti-m cserére küldtem és cserélték, majd az "új" kártyára rátettem a régi kártya BIOSt és a kép kockás/elmosott volt. Volt egy GT1030 kártyám amit betettem, azzal leszedtem DDU-val az nV drivert, majd a 980Ti-t betettem és ráraktam az eredeti BIOS-át. Magyarul driver nélkül volt kép és a "hibás" BIOS-os kártyán úgy tudtam vissza rakni eredetit rá. (persze én úgy készültem, hogy előre lementettem a BIOSokat és volt háttér, hogy ne okozzon problémát.)
Nálam így sikerült. Ha már alaplapi BIOS-nál sincs kép, az más történet...
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest