- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Kérdezem itt is, mert szükségem lenne hihamarabb egy megoldásra.
Bár MiniPC de az alkatrészek és a működés is inkább témába vágó, intsem asztali topikba...
-
szasanyi
félisten
Kis segítséget kérek mert ilyennel még nem találkoztam. Adott egy ACER Travelmate P253 laptop, amibe van HDD de indításkor kék alapú kijelzőn nincs bootolható eszköszköz (Boot menü) jelenik meg. A laptop BIOS-ába nem tudok belépni, mert sem az F2 sem DEL bill-re nem jön be a BIOS, így minden idítás után az előzőekben leírt képernyő fogad - és onnan csak OK vagy restart lehetséges, semmi más.
Valakinek 5let mi lehet a hiba oka, esetleg mit lehet megpróbálni a BIOS elérése céljából? -
szasanyi
félisten
válasz
Rorschach666 #30026 üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz
anonymus89 #30021 üzenetére
Mint mondtam csak aktív megoldás jó ehhez, ezért ennyi.
-
szasanyi
félisten
válasz
anonymus89 #30018 üzenetére
Igen, az jó lenne. Sajnos a termékpalettát nem ismerem én sem, keresgetni kell de ezt találtam még, ami talán jobb lehet.
bandras54: a probléma az, hogy aktív átalakítóval megy csak.
-
szasanyi
félisten
válasz
anonymus89 #30016 üzenetére
Az analóg videókimenet nem tartalmaz hangot ezért szükségszerűen a Dsub + audio kábel megy be, és HDMI jön ki ami már mind2t tartalmazza.
A probléma 2. részét (mondatát) nem értem.MOD - közben asszem rájöttem. Nem todm van-e olyan, aminek nem "anya" hanem "apa" a Dsub amihez nem kell összekötő kábel. Erre gondoltál? Esetleg keress rá, nézz szét milyeneket lehet kapni.
-
szasanyi
félisten
válasz
anonymus89 #30014 üzenetére
Valami ilyesmire van szükséged. [link]
-
szasanyi
félisten
válasz
Stunts666 #30011 üzenetére
Az általam linkelt képen látható a RAMon lévő matrica. A tieden nincs olyan? Nem feltétlenül szükséges, hogy uo. legyen de akkor a legbiztosabb. De aminek azonosnak kell lennie az a méret, a sebesség, az időzítés és az ezekhez tartozó feszültség. Ezért (is) kéne tudni mi van benne most.
-
szasanyi
félisten
válasz
Lixon1 #30009 üzenetére
Ennek inkább a Windows 10 topik a megfelelőbb hely.
-
szasanyi
félisten
Erre valaki?
-
szasanyi
félisten
Létezik olyan összefoglaló táblázat / lista ahol az INTEL mobil CPU-k számozás (elnevezés) és a generációk jelölése együtt megtalálható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest