Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vajdahunyad1

csendes tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy: van egy Asus K73SV Laptopom és 2 videókártya van benne. Egy integrált Intel HD és egy Nvidia Geforce GT540M. Azt hallottam hogy ez esetben érdemes az integráltat letiltani mert bezavarhat a másiknak, nem tudom hogy ebből mennyi igaz de úgy voltam vele hogy egy próbát megér. BIOS-ba leakartam tiltani az intelt de nincs rajta rendes bios csak valami butított fajtája... amiben szinte semmit nem tudok csinálni... mindenesetre mivel ott nem bírtam letiltani vezérlőpultba letiltottam a gyengébb kártyám. De újraindítás után átvette az Nvidia a gépet és még a windows se fut rendesen alatta és a felbontást sem tudom 1600*900 as ra állítani. Ezután letöltöttem az nvidia honlapjáról különböző programokat amik optimalizálhatnák a kártyát és természetesen a legújabb drivert raktam fel, még nem is a béta verziót hanem az utolsó úgymond kiforrott verziót. Úgyhogy nem értem hogy hogy lehet hogy pl: a DMC5 fullon megy rajta és a windowst meg nem akarja. Szóval a kérdés összetett először is érdemes letiltani az Intelt vagy ez hülyeség? Ha igen akkor mi lehet a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák