- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
Végül csak felment rá egy win 7 starter,de szegény majd megszakad alatta.
Főleg,hogy igazatok lett a hdd 60/100.Köszönöm nektek.
-
departure
csendes tag
Toshiba Satellite C660D-11E tipusu notiba mekkora optibay kell ? Nincs mar benne optikai meghajto igy nem tudom megallapitani a meretet. Koszonom
-
Kbali
nagyúr
válasz
Casoli #24691 üzenetére
Ja várj, te vagy a nagyker - a TMX-nek pont az a baja, hogy gyakorlatilag bevállalták Magyarország összes nagy mobil- és notebook márkájának szervizelését és nem bírják, nem akarják, nem tudják normális színvonalon ellátni. Az egyszeri vásárló velük inkább nem szeretne kapcsolatba kerülni - mi is történt, mikor sikeresen Lengyelországból visszajött a TMX-be az Ideapad szerviz? Hónapos szervizidők, amelyek végül nem javítással, hanem csereutalvánnyal végződtek (részben ez egyébként a Lenovo sara, mert nem biztosít szervizalkatrészeket), nem megjavított, de javítottként visszaadott készülékek, javítás ideje során összegányolt gépek, elérhetetlen ügyfélszolgálat.
Én csak egyetlen géppel szívtam, többel inkább nem próbálom meg. -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Van nálam egy kis Dell D410-es gép.
Felakarok rakni rá egy XP-t.Egyszer már eljutottam addig,hogy a telepítő fájlokat másol,de ott lefagyott.
A következő telepítésnél már csak a telepítő környezet vizsgálatáig jut el.
Darabokra szedtem és pasztáztam a procit,mert hogy semmi paszta nem volt rajta.
A bios-ban mindent lát,minden a helyén van és hiba nélkül működik.
Viszont most már csak eddig jut el a telepítő:Van valami ötletek,hogy mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm. -
válasz
Casoli #24691 üzenetére
"Intézek én is garanciát, ennek egy részében az ügyfél hazudik, elhallgat dolgokat. Erről is lehetne egy kisregényt írni, vásárlói idiotizmus néven."
Én csak Dr.House-effektusnak hívom
- mi baja a gépnek?
- nem lehet bekapcsolni.
- történt előtte vele valami?
- nem egyik pillanatról a másikra történt!
Szétszedem az ügyfél előtt; elrohadva a fél alaplap!
- ebbe beleömlött valami és szétrohadt!
- ja! Az még korábban volt, de utána működött még rendesen!
- aha... és most mi legyen? Mert nincsen az a szerviz aki ezt garanciában megjavítja!
- mondtam, hogy a beázás után még működött! Nem attól ment tönkre, valami más baja van.
- oké, akkor elérkezettnek látom az időt, hogy helyet cseréljünk; ön beáll ide a pult mögé mert látom jobban vágja mint én, én meg elmegyek cipőfelsőrész-készítőnek, mert a 25 éves szerviz tapasztalatom talán még arra jó lesz! -
Tapasztalat? Na halljuk, mennyi gépet és egyéb eszközt javíttattál már náluk? Magyarország egyik legnagyobb szervize, nem 20-30 készüléket javítanak havonta. Tehát, ha száz javításra jut egy problémás készülék/ügyfél, akkor már fos a szerviz? Megbízhatatlan? Intézek én is garanciát, ennek egy részében az ügyfél hazudik, elhallgat dolgokat. Erről is lehetne egy kisregényt írni, vásárlói idiotizmus néven.
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Notebook Fan Controll progiban hogyan kell az xml-ben programozni? MElyik érték mit jelent?
Szeretnék a 2570P HP gépemhez írni valami kis venti szabályozót, ne hangoskodjon nekem itt...
Köszi! -
departure
csendes tag
Arról esetleg nincs infod az RS880M híddal meddig támogat procikat ?
Most az AMD V-140 helyett egy Turion II x2 P560 van benne, AMD Phenom II Quad-Core Mobile P960 bele menne ? Ugyanaz az S1g4 tokozás. TDP 25w az is stimm. Köszi!
-
válasz
middleaged #24682 üzenetére
Szia! Az RS880-as multikontroller chip fáradt el benne. Én tudom javítani, ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot privátban.
-
válasz
amdathlonxp #24681 üzenetére
Szerintem ennek annyi.
Pont a partíciós táblánál lesz fizikai hibája.
Esetleg valami boot-olós Linux-os programmal (Parted Magic) lehetne nekimenni, hátha kivakarja az agyhalálból, de már nem erre menteném a családi fotókat -
middleaged
tag
Sziasztok!
Van egy laposom ami ez:[link]
Sok gond volt vele eddig is , kétszer gariztattam, sajnos most már az is lejárt, így maradtunk ketten.
A pillanatnyi gondom az,hogy a kijelzője rendre csíkoz vízszintesen, gyakorlatilag használhatatlan.
Igazán nem tudom mi tévő legyek,próbáljam javíttatni, vagy kuka? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
amdathlonxp #24679 üzenetére
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy 80gb s Toshiba hdd-m amit valamiért nem lehet telepíteni,megjelenik a telepítőben 1 patricióként de ott már semmilen műveletet nem lehet végezni rajta,és azt írja erre a lemezre nem lehet telepíteni ellenőrizem a lemezvezérlő beállításait a bios ban ,persze vagy 3 gépben próbáltam biosban semmilyen állítási lehetőség a hdd vel kapcsolatban,usb-n keresztül a sajátgépben nem jelenik meg viszont a sentinel felismeri és elég jókat ír róla (külsőleg is újnak alig használtnak tűnik) Mi lehet vele a gond? -
válasz
Bazs1981 #24675 üzenetére
Szia! Ha megvetted és kitakarítod, jó minőségű pasztával (MX4, AC Diamond tehát nem gagyi fehérrel!) újrapasztázod és nem használod a ventilátor halkító (Gpu lefőző) gombot, akkor sokáig jó lesz. A másik mumusa ennek a gépnek a hurcolás; elég hamar kitörnek zsanér fészkei, ezért érdemes húzogatni a csavarokat és arra is figyelj oda hogy ne emelgesd a sarkánál fogva a gépet, mert hajlik-csavarodik a burkolata és azt meg a BGA nem szereti.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire megbízható gép a Fujitsu Siemens Li 1718? Nagyon kis pénzért kínálnak most egyet, és nagyon megkímélt állapotú, 2009-óta folyamatosan üzemel.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Balu
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
75kokoko75 #24671 üzenetére
Köszi. Írtam is neki. Más: 8460p dokkolón minden működik a hangot leszámítva. Mi lehet az oka?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Milyen magyar billentyűzet matricát érdemes venni?
-
WZP
aktív tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy meggyőződhessek arról, hogy van-e a notimban(ami egy T540p) ExpressCard bővíthetőség.
Maga a slot rajta van... DE, mivel a gépet a gyári configurátor szerint lehet rendelni expresscard slot nélkül is, lehet, hogy hiába van ott a slot, maga a csatlakozó nincs bekötve...
Ez bizonyíték szerintetek, hogy be van kötve a slot ?
-
Tim82
félisten
Azon kívül, hogy az utódja, a T420 valamivel halkabb és energiatakarékosabb, nem rossz választás. Ha lehet, 1440*900-as felbontású modellt nézz, jobb a kijelzője az alap 1280*800-asnál.
Azzal számolj, hogy garancia biztosan nem lesz már rá, öt éves gép - három év volt rá.
-
-
rob72
tag
Helló lenne 1 kis problémám.
Van egy usb + audio panel a laptopban ami össze van kötve az alaplappal egy Lapos, flexibilis kábelel FFC vagy minek hívják ami sajnos már javíthatatlan állapotban van így egy ilyet szeretnék venni nem tudjátok honnan tudnék? 30pin, 0,5 raszter ha jól mértem.
-
-
75kokoko75
aktív tag
...ja,azt elfelejtettem,hogy volt,amikor én is meglepődtem az eredményen. Olyan melegedést produkált,ami már közép távon is veszélyes lett volna.Előtte nem tűnt fel.
Aztán volt,hogy pixel hibát is fedeztünk fel.Szóval érdemes időt szánni rá,és tesztelni.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Használt noti vásárlás előtt állok. Mire érdemes figyelni átvételkor? Illetve milyen tesztprogramokat érdemes lefuttatni? Ram/CPU teszt gondolom nem nagyon játszik, mert elég életszerűtlen a több órás teszt végigvárása egy ilyen alkalmon... Köszi előre is!
-
raulicio
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Polar RS 800 CX pulzusmérő óra és egy Asus Transformer book 200-as windows 8-al.
A probléma pedig az, hogy az usb-s infra, amivel az adatokat át lehetne játszani a Personal Trainer programba, a csatlakoztatás után csak kb fél percig működik, aztán egyszerűen leáll. Mintha az egész USB port lekapcsolna.
Az infra drivere a polar honlapjáról telepítve van és működik is, tehát pl el is kezdi letölteni az edzések adatait az óráról, csak aztán egyszer csak lekapcsol és megszakad a folyamat.
Minden USB portban ezt csinálja, viszont a portoknak semmi baja, mert más usb eszközzel nem jelentkezik ez a hiba. Ugyan ez a helyzet az infrával is mert az más gépen működik.
Van esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a hiba?
Köszi -
embe
nagyúr
Hali!
Használt laptopokat nézegetek, lehet venni fogok. Többször találkoztam olyannal, hogy "gyártói garos Lenovo" meg olyannal is hogy " számla van de nincs gari, csak a gyártói" . Ne kérdezzétek ez hogy van, így hirdetnek gépeket.
Ez mit jelent, illetve hogy működik a Lenovo garija? -
rizso
addikt
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit a lehetőség
-
sanzi89
addikt
válasz
Márton0000 #24641 üzenetére
Próbáld meg a géped összes USB portjában.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Márton0000 #24641 üzenetére
Üdv
Én is így jártam a múltkor,nekem volt op a hdd-n amit másik gépe szerettem volna telepíteni, usb ről nem akart menni de a hdd-n lévő w7 elindult és rendszer helyreállítás menüben tudtam úgy lavirozni hogy elindítottam usb röl a telepítőt így fel tudtam telepíteni.Ilyesmivel tudsz próbálkozni,ha másként nem megy.Ha üres a hdd másik gépe telepíted és a le írt módon fog menni.
szép napotNekem is kereste az odd-t benne is volt de egyiket sem érzékelte,végül is így megkerültem
-
bakter24
őstag
válasz
Márton0000 #24639 üzenetére
A telepítőn belül formázod majd, nem tudom, mért keresi a DVD-t, jó ideje USB-ről telepítek magam is. Rufus helyett próbáld a gyári Microsoftos tool-t, hátha, én azzal szoktam. Gyári ISO ahhoz is kell. Külső DVD kölcsön végső esetben.
-
Márton0000
csendes tag
Boot sorrend: 1 usb 2 hdd 2.0 s ban van végképp nem tudom mi legyen
Új gép ha számít valamit le kell formáznom a hhd-t? freedos van rajta -
bakter24
őstag
válasz
Márton0000 #24636 üzenetére
Ha USB 3.0-ba dugod, akkor is előfordul ez, mindenképp USB 2.0-s csatlakozót használj, ha van.
-
MurdR
veterán
válasz
Márton0000 #24636 üzenetére
Nem ajánl fel olyat a gép induláskor hogy boot devices (vagy valami ilyesmi)? Boot sorrendet beállítottad a biosba? (1.usb, 2.hdd...)
-
Márton0000
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: Adott egy asus 501 laptop nincs benne dvd meghajtó. Rudusal csináltam egy bootolható usb win7 telepitőt, el is indul szépen de keresi a dvd meghajtót. Nem tudok vele mit csinálni.
Segítsetek légyszives!
Előre is köszönöm -
bakter24
őstag
Nézd meg AIDA-ban a processzor órajelét, üresjáratban alacsony, terhelésre fel kell rakja a névleges órajelre. Dellnél létező probléma, hogy a töltőt "nem tudja azonosítani", és emiatt alacsony órajelre korlátozza a CPU-t. Elég szemét módja a gyári Dell töltők eladásának, de létező jelenség. Ha ez áll fenn, akkor akkuról működik az órajel szabályozás, töltőről fixen alacsony érték.
-
adika4444
addikt
Hali!
EliteBook2570P tápra kötve és akkuról is hosszú power nyomásra 8x majd következőre 10x és ez így felváltva villog, mit lehet ilyenkor tenni?
leírom azért h mi történt, b bár kétlem hogy itt csúszhatott a hiba:
Tegnap vettem ezt a lapost, az eladó belerakta az SSD meghajtómat, én pedig hazaérvén felpakoltam rá egy Windows-t. Beállítgattam, majd éjjeli torrentezésre rákötöttem egy USB 3.0-ás vinyót a jobboldali eSATA USB3 kombó portba.
Ez volt este, kb. 22:40-ig nyomogattam a masinát, majd magárahagytam elmentem szunyálni. Bekapcsolva hagytam, WU keresgéljen frissítéseket, menyjen a letöltés...
Ma reggel kelek fel, lapi kikapcsolva. Gondoltam itthon nyomta ki éjjel valaki hangosan zúgott, világított, stb... És itt jött a csavar, power-re jön ez a fent leírt villogós marhaság a bal csuklótámasztól.
A töltőt kihúztam, aksit kivettem, csináltam 15 mp-ig power lenyomvatartást, de kb. semmi. A led szórakoztat de mindösszesen ennyit csinál...
Mi a fészkes fene lehet a baja?
Az SSD-t mint említettem a bolti eladó (a bolt nevét nem tudom ide írhatom-e) rakta bele, tehát nem lehet gond. Boltban is, itthon is kipróbáltam+használtam, tehát a gyári hibát és ilyeneket sztem kizárhatunk. Persze cáfoljatok meg ha nem.
Én alaplap hibára tippelek, de ha valaki azt írná hogy nem az lenne a legjobb...Bár alaplapgyanús.
Se venti nem pörög, USB-s hdd-t nem pörgeti fel, a kis fenti lámpácska a kipattintós se világít szal nem nagyon értem...
És mint írtam tegnap este minden gond nélkül töltöttem le vele, toltam rá stressztesztet, néztem is hogy 75fok fölé nem megy a CPU, és a hűtés is halknak mondható meg hatékonynak...
Ja opr Win7 64 bit SP1 van rajta.
Gyári garancia még van rá, kb. hány nap alatt javítják?
Hová kellene telefonálni a panaszommal?
Mi gyorsabb ha háztól-házig kérem vagy ha besétálunk vele egy boltba?
Ez a hsz több helyre is bemegy, mert fontos lenne. Tudom hogy az ilyen ismétlődős dolgot kevesek szeretik, de tényleg fontos lenne és valaki ezt más azt a topikot olvassa...
Nagyon köszi a segítséget! -
Tim82
félisten
válasz
sanzi89 #24627 üzenetére
Az utolsó hivatalos driver Vistához volt, de van moddolt driver. Kipróbált, nekem is működik Win 7 alatt és nem csak Thinkpad-ekhez jó.
-
75kokoko75
aktív tag
...a 2Gb. ram sem vitézkedik win7 64 alatt.
De te látod,hogy mennyire természetellenes a lassúsága. -
BaLee
addikt
válasz
75kokoko75 #24628 üzenetére
Igen, arra gondoltam még én is tegnap este de 100%os.
Nálad amiatt volt lassú?
-
sanzi89
addikt
Van egy Acer TravelMate 6460-ás notebook, amire szeretnék egy Windows 7 64 bites rendszer telepíteni. A probléma hogy a gyártó oldalán 0 támogatás (gratula Acer
). Neten kerestem drivert az Ati Mobility Radeon X1300-as VGA-hoz. Találtam is egyfajtát, de azzal meg nem megy a monitor natív felbontása (1680x1050), egyszerűen nem lehet kiválasztani a képernyő felbontásnál, a legnagyobb felbontás az 1400x1050.
Ötletek? Én már kifogytam. -
adika4444
addikt
Jó estét mindenkinek!
Van egy HP EliteBook 2570P típusú notebookom. Felhúztam rá a Win-t, elégedett is vagyok vele, de...
A billentyűzetkiosztástól a hajam konkrétan égnek áll. Az FN+fel-le nyíl a page up-down gombok, de a home és end már a felső soron található. A space gombnak kevésbé hosszú a nyomásútja egyes pontokon, alatta lehet valami?
Mennyire könnyű kiszedni a gombokat takarítás céljából? Kicsit sztem kosz van 1-2 gomb furcsán nyomódik le...
Köszi a válaszokat! -
BaLee
addikt
Adott egy Dell Inspiron M5010-es notebook, ilyen: [link]
Frissen újratelepítettem (Win 7 64 bit), dell drivereket feltettem, szinte még semmit nem telepítettem de valamiért baromi lassúnak tűnik. Azért egy 2 magos 2.ghz-es AMD Dual Core proci 2 giga rammal nem kellene, hogy ilyen lassú legyen. Feladatkezelőt megnyitom, nem foglalja semmi sem a memóriát vagy a processzort, mégis 1.6-1.8gb foglalt a 2ből bár lehet ez a Windows bűne, de hogy egy ctrl+alt-del-el előcsalogatni akart feladatkezelő elindítása kb. fél percig tartson az túlzás.
Ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
Tim82
félisten
válasz
Hegyirabló #24622 üzenetére
SSD-t továbbviheted a következő notiba is.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
75kokoko75 #24621 üzenetére
Sejtettem, SSD sem két fillér. Érdemes-e három éves gépnél SSD-t venni, mert amúgy is egy évig használnám még.
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
Hegyirabló #24619 üzenetére
...és egy ilyen upgrade is dobna rajta,főleg a videon.
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
Hegyirabló #24619 üzenetére
tapasztalatból mondom,hogy elenyésző a gyorsulás. Viszont egy ssd nagyon megdobta.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
4GB RAM-os laptop fejlesztése 8GB-ra okozna némi gyorsulást, vagy itt már csak az SSD segít? Proci Pentium B980 2,4GHz.
Köszi!
-
plus44
veterán
Offba rakom hogy ne zavarja feltetlenul a technikai jellegu kerdeseket!
Letezik valami mod, amivel a fenyes lakkfekete feluleteket matta lehet varazsolni? Foleg a palmrest es a kijelzo koruli kavat szeretnem. Regebben egy forumos kollega csinalt errol egy blogbejegyzest. Valami flakonos, gumiszeru, fujhato anyag ez, a feluletre fujva megszarad es lenyegeben egy teljes matt, kisse erdes feluletet kapunk csak mar nem talalom mi is volt ez. Ez egynek nem lenne rossz de hatha tud valaki valamit. Matrica annyira nem megoldas szerintem.
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer E5-521 es laptopom és win 8 volt rajta,letöröltem win7-et tettem rá,minden jól működik,de a mikrofon nem,minden driver rajta van és mégsem megy!
Skype alatt a zöld csúszka mikor beszélek ugrál,tehát működik,de más nem hal!Mi lehet a baj? -
HoaryFox
őstag
válasz
Rodzser Mór #24600 üzenetére
Hát külső HDD az nem biztos, hogy menni fog, vagy legalábbis csak akkor, ha csak az van rádugva.
A többi menni fog egyszerre is.
Upsz, baromi lassú vagyok xDD
(#24610) gergo 85: Annyinak kell lennie a memóriabusznak, mert a DDR memóriák már órajelenként 2 műveletet tudnak végrehajtani (800*2 MHz = 1600)
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Thinkpad 370C vs. Toshiba s310, szerintetek melyiket hozzam el magammal játszadozni? Cégnél találtuk őket a szekrény mélyén, működnek!!
-
lumosnina
tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion G6 2260SH noti. Frissen telepitett W7 64 Bit OS van rajta. A problemam az, hogy a proci (AMD A4) szinte mindig 70-100% kozott megy indokolatlanul. Epp csak annyi, hogy bekapcsolom, felall a rendszer es utanna megy a proci, vele egyutt a venti is. Kitakaritottam (volt benne eleg szepen) ujra pasztaztam es megis. Kinek mi a tippje, mi lehet a baj?
Elore is koszonom' -
válasz
Rodzser Mór #24603 üzenetére
Ja, amíg nem dugsz mellé mást. Utána már a géped USB-jének a kakaóján fog osztozni a HUB elektronikája, a HDD, az egér, a pendrájv és a többi. Ha aktív a HUB akkor az a külső tápegységének a teljesítményét osztja le a portokra és nem a géped USB illesztő chipjét füstölteti le.
-
adika4444
addikt
válasz
Rodzser Mór #24600 üzenetére
Igen, a lényeg hogy aktív hub-ot vegyél.
-
vbbb
őstag
válasz
KillHates #24599 üzenetére
Köszi! UK-ba el tudsz jönni érte?
Ja amúgy neinneinneinneinnein!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest