- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Intel i5-1245U procival szerelt gép mire lehet elég manapság? Néhány évig használható lenne általános célokra? (böngészés/youtube, alap programok, 4K videó lejátszás külső kijelzőn/tévén, stb.)
Másik lehetőség az i5-1145G7 procival szerelt gép, az viszont minden más szempontból gyengébb.
Családtagnak keresek gépet, és úgy rémlik, hogy az U-s procik korábban nem voltak túl acélosak, cserébe keveset fogyasztottak.
Köszönöm!
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Pyttawrx #40711 üzenetére
Egy fontos részlet: a memtest ellenőrzést úgy csináltam, hogy kiszedtem a modulokat, betettem egy másik gépbe, és ott futtattam végig az ellenőrzést. Ennek oka az volt, hogy az érintett laptop memtest közben is ugyanúgy lekapcsolt, mint egyéb esetben, tehát ott helyben nem tudtam leellenőriztetni a modulokat.
Memtest próbálkozás közben nem is volt a gépben HDD, mégis lekapcsolt, ez alapján a diszkeknek nincs közük a hibához.
Ezek után van még értelme Live OS-el tesztelgetni és a régi HDD-t visszatenni? (szerintem nincs)
Új infó: szerintem nem működik a venti, és ezért állítja le magát. Időnként nagyon halk kerregő hangot ad, de nem hallom, hogy pörögne. Azt nem bontottam szét, csak kifújtam sűrített levegővel, az tette volna tönkre?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Hozzám került egy gép újratelepítésre és tárterület bővítésre, ismerősnek csinálom. Régen nagyon sok ilyet elvállaltam, de szabadidő hiányában ezeket az utóbbi időben leépítettem, már csak néhány ismerősnek szoktam elvállalni.
A mostani gép egy Lenovo B560, jó régi darab, az eredeti 500GB-os HDD helyére ismerős vett egy 1TB-os diszket, ezt kell beépíteni, valamint az oprendszert újrahúzni és mindent átvinni.
A problémák akkor kezdődtek, amikor a win-t szerettem volna telepíteni a gépre. Eleinte 10-es telepítőkkel próbálkoztam, de vagy a telepítés közben állt le a gép (nem rendesen, hanem úgy, mintha egy asztalinál kihúznám a tápkábelt), vagy pedig az első indítást követő inicializálás során. Nagyon sokszor próbálkoztam és húztam újra, de nem jártam sikerrel. Eközben utánanéztem, és kiderült, hogy a gép nem win10 kompatibilis, driver sincs hozzá, ezért újraterveztem, win7 fog rá visszamenni, ugyanis a 8.1-et még az ellenségeimnek sem kívánom.
Gyári MSDN-es win7 telepítő felment rá rendesen, ott a telepítést követően kezdődtek a problémák (pl. boot közben kikapcsolt, ha a pendrive bedugva maradt). Miután sikerült bebootolni, elkezdtem volna feltenni a drivereket. Első driver telepítése közben a korábbihoz hasonlóan ismét lelőtte magát a gép. A második drivernél szintén, ezt követően már el sem akart indulni, bekapcsolás után pár mp-el win boot közben lelőtte magát. Mivel az akksi 0 perces, megpróbáltam úgy, hogy kivettem, és csak a madzagot hagytam bent, így ugyan bebootolt, de nem hozott változást, a következő drivernél megint puff.Kezdek belefáradni, úgy érzem ez valami mechanikai/elektronikai bibi lesz. Memtest-et lefuttattam, a memóriamodulok rendben vannak. Az új diszken futtattam egy teljes felületvizsgálatot, semmi baja. Ismerős nem említette, hogy a lassúságon kívül bármilyen probléma volt-e vele korábban, de azt hiszem lassan rá fogok kérdezni, mert nekem nagyon gyanús. (előtte még kíváncsi vagyok a véleményetekre)
Esetleg van-e ötletetek, hogy mivel próbálkozzak még, ti mit tennétek a helyemben?
Még annyit fogok megtenni, hogy visszateszem a régi diszket, bebootolom a régi rendszert, és azt izzasztom 1 kicsit, hogy előjön-e a hiba. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Akad-e itt olyasvalaki, aki laptopok szervizelésével foglalkozik, sok gépet szedett már szét, rakott össze, cserélt alkatrészt, stb?
Ha igen, és van pár perc szabadideje, kérem írjon egy privátot, tapasztalt szakembertől szeretnék tanácsot kérni egy speciális esetben.Köszönöm!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Dell E5450-hez szeretnék nagy felbontású kijelzőt rendelni a gyári helyett, jól sejtem, hogy ez, vagy pedig ez lesz az, amire nekem szükségem van? Csak azért, mert gyanúsan olcsóak..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ilyesmi laptop tartóra lenne szükségem asap, itthon vajon hol lehet beszerezni és milyen néven fut?
Köszönöm!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
_Berci_ #26501 üzenetére
Igen, de az asztalimban mindenképp cserélni szeretném, mert néha már érzem, hogy nem olyan ez az SSD, mint új korában (azt hiszem 5-6 éves), és méretből is kellene a nagyobb. Ezért gondoltam azt, hogy az asztaliba teszek egy 240-eset, a 64-es pedig a munkagépbe elég lesz, azon így is nagyon szembetűnő lesz a változás, és azt tényleg csak munkára használom, nem futtatok rajta teljesítményigényes alkalmazásokat. Csak mióta ezt kiagyaltam cserélődött a gépem, noha nem bánom, mert nagyon jó kis masina, de érezni, hogy a HDD fogja vissza. 120-as attól tartok még kevés lenne, mert van 2-3 virtuális gépem, amik már önmagukban sok helyet foglalnak, és akkor a doksikról, egyéb cuccokról még nem is beszéltünk.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Optikai meghajtóval nem rendelkező notebookban hogyan célszerű SSD-re cserélni a meglévő HDD-t?
Korábbi laptopomnál az volt a tervem, hogy az asztalimba veszek egy nagyobbat, a jelenlegi 64GB-os SSD pedig megy a laptopba, a HDD pedig az optikai helyére. Azóta cserélődött a céges laptopom, ennek már nincs optikai meghajtója, így ha a korábbi tervhez tartom magamat, akkor csak 60GB tárterületem lesz benne összesen, a telepített szoftverekkel együtt szinte 0 hely marad, nem jó megoldás.
Mi a bevett módszer, optikai mentes gépeket hogy szokás SSD-síteni, nagy SSD-vel? Az SD kártyát használni másodlagos tárterületként rossz ötlet, ugye? Még ha nagyot is teszek bele, attól tartok lassú lesz az írás, olvasás.Mivel napi szinten magammal hordom a gépet, időnként szerelési munkák közben használom, így a külső meghajtóval való szaladgálás nem túl szimpatikus.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Thinkpad 370C vs. Toshiba s310, szerintetek melyiket hozzam el magammal játszadozni? Cégnél találtuk őket a szekrény mélyén, működnek!!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
KillHates #24281 üzenetére
Én is afelé hajlok, különösen most, hogy kb 1 perce kiderült, a HP sem fullHD-s, hanem 1366x768-al van szerelve, valamint a VGA sem dedikált benne, hanem Intel HD4600. Így már számomra is egyértelműbbnek tűnik a választás.
A kijelzőt pedig ahogy mondod, valószínű cserélni fogom fullHD-re. Feltéve, ha nem kapok új külső monitort, mert a mostani 1440x900, ezzel nem vagyok sokkal előrébb.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az imént derült ki, hogy új laptopot választhatok a cégnél, de gyorsan kell döntenem, mert az enyémet más kapja meg, illetve a választhatók közül is ki lesz osztva mind. Jelen pillanatban egy HP Probook 6465b-t nyüstölök AMD A6-3410MX-el és 8 giga RAM-mal, épp a napokban terveztem bele SSD-t tenni a HDD mellé.
Amik közül választhatok:
1. HP Probook 650 G1 (i5-4200M@2.5GHz, 8GB RAM, 500GB HDD) (HASZNÁLT)
2. DELL Latitude E5450 (i3-5010U@2.1GHz, 8GB RAM, 500GB HDD) (ÚJ)Mivel munkámból adódóan napi szinten hordozom magammal a gépet, átlag heti 2 alkalommal ügyfélhez szoktunk menni (ilyenkor céges kocsival), elsődleges szempont a hordozhatóság.
A DELL
- kisebb,
- vékonyabb,
- könnyebb,
- van billentyűzet háttérvilágítás
- talán akksiban is jobb,
- új
- de teljesítményben jóval alul marad a HP-hoz képest (még majdnem a mostani AMD-s 6465-el szemben is),
- nincs benne optikai, tehát 1 adattároló fér el benne,
- valamint 1366x768... (Excelnél és Visio-nál hatalmas hátrány)A HP javára szól
- a teljesítmény,
- a dedikált VGA (nem tudom előny vagy inkább hátrány),
- az erős processzor,
- a NAGY FELBONTÁS! (1920x1080, Excelnél és Visio-nál hatalmas előny)
- az optikai helyére 2. HDD tehető, tehát az elsődlegest egyszerű SSD-re cserélni,
- hátrány lehet a rövidebb akksiidő,
- a BKV-s hordozáshoz túl nagy méret,
- továbbá kollégáktól hallottam, hogy sok gond van a dokkolójával (gyakran elveszti a kapcsolatot az eszközökkel, ilyesmi)
- használt
- hűtés hangerő? (A DELL nagyon halk, a HP-t hangosabbnak gondolom)Nem könnyű a döntés, és gyorsan meg kell hozni. Jelenleg a DELL felé hajlok, de attól tartok később megbánom a gyenge teljesítmény miatt. Igaz nem szoktam erőforrásigényes alkalmazásokkal dolgozni, talán a virtuális gépek terhelik le legjobban, azoknál pedig szerintem fontosabb az I/O teljesítmény.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Notebook táskákat hol lehet nagy választékban élőben megnézni Bp-n? Venni szeretnék, de szívesebben választok élőben, mint a netről. Olyan helyet keresek, ahol nagy a választék, és nem csak nagyon olcsó kínai, vagy csak nagyon drága márkás (pl Samsonite) táskák vannak, hanem a közepes árkategóriából is lehet válogatni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ki milyen táskát használ laptophoz? Napi szinten viszem magammal a laptopot munkahely és otthon között, illetve kb a munkaidő fele ügyfélhez látogatással telik el, így szeretnék egy normálisabb táskát venni magamnak. Bkv-val és kocsival is szoktam utazni, jórészt inkább bkv. Perpill egy sima hátizsákban hordom a 14-es notimat, korábban használtam laptoptáskát is az előző gépemhez, de nem tudom eldönteni melyik a jobb választás, talán a hátitáska jobban kihasználható.
Ugyan az irodában dokkolót használunk, de a gép mellé mindig hordok töltőt az előre nem látható dolgok miatt, valamint egér, pár csatlakozó, 1-2 szerszám és 3-4 kábel is mindig van nálam legalább, tehát ez úgymond alap felszerelés, ez mindig ott lesz a táskában.
Konkrétan ezt nézegetem, az ára sem vészes: Samsonite GuardIT SVélemény, valaki használ ilyet? Vagy javaslat másik táskára, esetleg észrevétel a háti kontra nem háti laptoptáska használatára? Nem hátiból 14-esek nemigazán vannak, nagyon kicsi a választék, 13,3 és 15,6 viszont rengeteg.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most nézem, hogy ez nem is mini, hanem normál DP. A típust honnan tudom megállapítani? HP 6465b gépről van szó, így néz ki a port: link
Ebből a listából melyik a legolcsóbb alternatíva, ami nekem jó lehet? Ha a port tudja a hangot is, akkor mindenképp olyat vennék hozzá. Ha nem tudja, akkor a hangot analóg módon kell átvinnem?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Mini Displayportos laptopot szeretnék TV-vel összekötni. Korábbi laptopomnak HDMI kimenete volt, így egy 5m-es HDMI kábel már adott, feltételezem elegendő egy ilyen átalakítót vásárolnom, jól gondolom?
Ezek között az átalakítók között a gyártón kívül van valami különbség, amire figyelni kell? Vagy célszerűbb Mini Displayport - HDMI kábelt vennem? -
A_ScHuLcZ
addikt
Miért nem lehet sehol 14"-os laptoptáskákat kapni? Elvétve itt-ott látni 1-2-t, de egyébként csak 13,3 és 15,6 van körülötte. Tudom, hogy a 15,6-ba belefér a kisebb gép, de nekem épp az lenne most a célom, hogy minél kisebb táskával kelljen járnom, a gépen kívül nem sok minden van benne, minden munkám a gépen van.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
szabonagyur #18549 üzenetére
Úgy sem teszi ki fullhd-ra a képet. Időközben már megjelent a windowsban is az 1920x1080, de hiába állítom be, nem működik, csak sötétség.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Mivel a mostani laposomnak nincs HDMI kimenete, csak ún. miniDisplay portja, így kénytelen voltam átmeneti megoldásként DSUB kábellel összekötni a TV-vel, viszont így nem érzékeli rendesen a TV felbontását. Elméletileg 1920x1080-at tud a TV, de a listában 1600x1200 jelenik meg maximumként. 1600x900 is volt, próbáltam beállítani, de nem tetszett neki, 1280x800-on tudtuk csak használni. Miért lehet ez, hogy lehetne rábírni, hogy kezelje a nagyobb felbontást is? Reboot sem segített.
A noti alapfelbontása elég kicsi (1366x768), de ettől még kezelnie kellene a külső kijelzőt nagy felbontáson szvsz. A gép egy HP ProBook 6465b.
Lesz majd miniDisplay-HDMI átalakító, de most valami átmeneti megoldást szeretnék találni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Optikai meghajtó cserénél minden esetben leszedhető, és rátehető a laptopspecifikus előlap az új meghajtóra, igaz? Egy régebbi Fuji-t gépet hoznak mindjárt, abban kell IDE-s meghajtót cserélnem.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Mire kell figyelni, ha laptopba keresek optikai meghajtót? Egy ismerős laptopjában cserélném a rosszat, és abba szeretnék keresni.
Aidával ezeket az infókat tudtam kiszedetni a gépből:
FUJITSU SIEMENS AMILO Li 2727
DMI burkolat verzió A2040
Optikai meghajtó WZWR 4LABODM SCSI CdRom Device
Hardver azonosító IDE\CdRomOptiarc_DVD_RW_AD-7590A_________________1.41____ -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Mini Displayport - HDMI átalakító csak képet visz át, vagy hangot is? Mire kell figyelni ilyen cucc vásárlásánál, van különbség közöttük?
Néhányat kimondottan Apple Mac termékekhez árulnak, miért, mással nem is működik? -
A_ScHuLcZ
addikt
Igen furcsán viselkedik az utóbbi napokban a gépem, és arra gondolok, hogy a billentyűzetemmel lesz valami probléma. Általában akkor jelentkezik a hiba, amikor hosszabb szöveget gépelek gyorsan (mint pl ezt most), és ezek a jelenségek szoktak előfordulni:
-eltűnik amit azelőtt begépeltem és azzal a szóval kezdődik amit épp akkor írok (hsz írásnál igen idegesítő)
-elugrik az ablakról, pl új ablakot nyit a böngészőben, vagy más programot indít el
-felugranak az ablakok mintha a tálcán jobbról lévő ikonokra kattintottam volna, akár több is egyszerre
(kicsit olyan, mintha billentyű lenne beragadva, és gyorsbillentyűkombókat hoznék elő, de nem ez lesz, mert időnként jön elő a dolog)Ennek tetejében kb azóta áll fenn egy másik hiba is, miszerint a touchpad időnként nem reagál, mintha ki lenne kapcsolva (egérrel használom itt benn munkahelyen), valamint néha az egér furcsán reagál a kattintásokra. Pl böngészőben felül megnyitott ablakoknál egy balkattintás normális működés esetén átvált arra az ablakra, nálam viszont mikor előjön a hiba, akkor bezárja az adott ablakot, amire kattintok. Kihúzom visszadugom az egeret és helyreáll. Eleinte egérhibának véltem, de túl gyanús az egybeesése a billentyűzet hibával, valamint a touchpad sem csinált korábban sosem ilyet.
Bár már az is megfordult a fejemben, hogy szoftveres hibát sem szabad kizárni, viszont ezt a hsz-t most külső billentyűzetről írtam, és semmi furcsaság nem jelentkezett.
A gép: HP Compaq 8510p, win7 64bit
Találkozott már valaki hasonlóval?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Dell XPS #13917 üzenetére
Szétszerelés előtt hol elindult, hol nem (ilyenkor akksikivétel segített), a ventit nem tudta szabályozni, folyamatosan maximum sebességen pörgött, valamint a jack csatlakozó sem működött, olyan hangerőt produkált maximumon, mintha 1-2%-ra lett volna húzva a hangerő. Emiatt hozták be hozzánk, emiatt szedtük szét.
Ez a 610 615 620 sorozat köszönőviszonyban sincs az igazi Compaq gépekkel, ezek csak nevükben azok...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
HP Compaq 615 (szvsz hulladék) gép szétszerelés-összerakás után nem adott képet, billentyűzet melletti led 5-t villan, ami alaplapi általános hibára utal.
Nagyon óvatosan volt szétbontva, már szétszedés után, összeszerelés előtt sem adott képet, amikor csak memória, proci volt az alaplapban, semmi periféria nem volt rákötve. Próbáltam úgy is elindítani, hogy mindent leszedtem az alaplapról (wifi, modem, stb), még a procit is kiszedtem, semmi, ugyanúgy 5-t villan, és ez aggaszt.
BIOS reset volt, elemet kivettem. Külső monitorral, másik 610 kijelzővel tesztelve.Sok laptopot szedtem már szét és raktam össze, de ilyennel még nem találkoztam, nem értem mi történhetett vele. Igaz szétszedés előtt sem volt már túl egészséges, eleve amiatt szedtük szét, node akkor is..
Mi lehet a gond?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném laptopcserét, avagy felújítást illetően.
Jelenleg egy HP Compaq 8510p (T7500, 4GB) géppel dolgozom, amit idestova 5 éve vásároltam (egészen pontosan 1 hónap múlva lesz 5 éves a gép), és nagyon meg vagyok vele elégedve, hiszen még mindig működik különösebb hiba nélkül. Az akku 1x volt már cserélve, de jelenleg ismét cserére szorul, mert sajnos pár percnél nem megy többet konnektor nélkül, illetve az alvó módot sem bírja ki 1 napnál tovább.
Az akkun kívül szerintem a HDD-t kellene SSD-re cserélni a gyorsítás végett, viszont ez esetben vásárolnom kell egy beépítő keretet az optikai helyére, hogy oda be tudjam szerelni a jelenlegi 500-as WD HDD-met, amit szintén utólag vettem a gépbe. Amit sajnos már kicsit megbántam az az, hogy dedikált VGA-s gépet vettem anno, mert egyrészt semmi szükségem rá, másrészt roppantul melegszik, tehát amint valami elkezdi használni a procit akár 10-15% körül, a venti máris pörög fel, ami zavaróan hangossá teszi a gépet.
Tehát felújítás címszó alatt ezen a 3 dolgon gondolkodtam, kérdés, hogy ezzel járok jobban, vagy azzal, ha eladom a gépet, és veszek helyette másikat? Igaz, ha az utóbbit választom, akkor az nálam azt jelenti, hogy minimum egy minőségi üzleti szériás gépet, amivel várhatóan pár évig biztosan nem lesz probléma, ahogy a mostanimmal sem. (renew gép volt, 250-ért vettem)Segítségeteket előre is köszönöm!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Nálam van telepítésre egy ASUS Transformer TX300CA Hibrid notebook.
A gyári win8-at már legyalultam, mert sok dolog nem stimmelt vele, most 64bites win8 van rajta. Van egy eszköz, amit nem sikerül helyreraknom, és ismeretlenként kezeli.Hardverazonosítók:
ACPI\VEN_ATK&DEV_4001
ACPI\ATK4001
*ATK4001A gyártó oldaláról az összes driver feltelepítve, köztük ez is (ATKACPI driver and hotkey-related utilities Version V1.0.0027), de az ismeretlen eszköz nem tűnik el reboot után sem. Mit csinálok rosszul vajon?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
ASUS x501a típusú laptopba jól látom, hogy csak úgy lehet memóriát bővíteni, ha leszedem az egész hátlapot?
Se memóriarekesz, se kivehető billentyűzet, és újonnan vásárolt gépről van szó, ha szétszedem ugrik a gari, nem? Egy ismerősömé, múlt héten vásárolta az ország másik felén, elképzelhető, hogy oda kell visszavinnie, ha memóriabővítésre van szükség? Azt mondtam neki, hogy azt elintézem, de nem számítottam ilyen akadályokra.
Wyll: sokat nem tévedtem, nem a hátlapot, hanem a felső részt kell leszedni, majd alkatrészekre bontani a gépet egy memória upgrade miatt, ezt inkább hanyagolom, ne miattam ugorjon a garancia.
-
A_ScHuLcZ
addikt
De hisz a kérdésedben van a válasz, a win pontosan leírta mi a hiba. Valami megváltozott a wifitekben a korábbi mentett profilhoz képest, ezért nem tud csatlakozni, az asztalinak pedig ugyebár kábelen semmi köze a wifihez. Állítsátok vissza az elmászott beállítást (titkosítás típusa szokott lenni általában), vagy töröljétek a hálózatot mind2 gépen és vegyétek fel újra.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Adott a cégnél egy HP Compaq 610-es intel integrált vga-s gép, ami (még) xp-vel fut. Azzal hozták ide hozzám, hogy rossz a felbontás, és nem lehet átállítani, és a hiba azóta áll fenn, mióta projektorral használták, és közben a gép elment aludni.
Gondoltam egyszerű lesz, de kezdek kifogyni az ötletekből a rendszer újratelepítésen kívül. A gép valóban csak 2 felbontást enged beállítani, 800x600-at és 1024x768-at, nincs is tovább a csúszka.
Érdekesség, hogy csatlakoztattam rá egy külső monitort, és miután annak beállítottam megfelelőre a felbontását, érdekes módon a laptop beépített kijelzőjét is jól ismerte fel (1366x768). Egészen addig, míg a monitort le nem csatlakoztattam. Következő próbálkozásnál már sajnos ez sem jött be, csak elsőre.
Amiket próbáltam már:
-az Intel saját programjával állítani
-aksit hosszabb időre kivenni a gépből
-VGA driver frissítés
-BIOS frissítésDe a hiba továbbra is fenn áll...
Itt ugyanerről a hibáról ír valaki win8 alatt, a válasz pedig a win8-ra hivatkozik, szóval ez nem segít :/Szerk: lehet, hogy tárgytalan, most ki volt véve 15-20 percre az aksi, és utána észhez tért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max