- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Offba rakom hogy ne zavarja feltetlenul a technikai jellegu kerdeseket!
Letezik valami mod, amivel a fenyes lakkfekete feluleteket matta lehet varazsolni? Foleg a palmrest es a kijelzo koruli kavat szeretnem. Regebben egy forumos kollega csinalt errol egy blogbejegyzest. Valami flakonos, gumiszeru, fujhato anyag ez, a feluletre fujva megszarad es lenyegeben egy teljes matt, kisse erdes feluletet kapunk csak mar nem talalom mi is volt ez. Ez egynek nem lenne rossz de hatha tud valaki valamit. Matrica annyira nem megoldas szerintem.
-
plus44
veterán
Kisebb nem hozzáértő kérdés. Simán OP rendszer telepítés nélkül, tudom a merevlemezt formázni, ezzel lényegében egy FreeDos állapotot létrehozni?
-
plus44
veterán
Adott egy Asus k55vj típusú gép. Win 8.1 fut rajta, amit újratelepítettem, most jönnének a driverek, azonban a hivatalos asus support oldalon a 8.1-es operációs rendszerhez nincsenek driverek, csak a 8-ashoz, ott pedig minden driver mellett ilyen dátumok vannak, hogy 2012. Szerinte ez a legfrissebb. Kérdés: honnan a jó égből tudja egy ehhez egyáltalán nem értő ember letölteni és frissen tartani a drivereit? Mert nekem senki ne mondja, hogy az Asus szerint a legújabb Nidia driver pls egy 2012es verzió...
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
válasz
Dell XPS #8271 üzenetére
Köszönöm és akkor még megvárom a kolléga válaszát, illetve még annyit akkor hadd kérdezzek meg (mert persze minden le van írja a garanciális ügyintézés és annak jogi háttere kapcsán, csak a releváns rész nem), hogy mikor számít cserélendőnek egy vinyó? Valamilyen ismert programmal megnézik a bad sectorok számát és van egy mérce ami alatt/felett cserélendőnek illetve még jónak számít?
-
plus44
veterán
Az adatokat akkor lementem, de a teljes gép-csak vinyó kérdés még döntetlen eddig.
-
plus44
veterán
A szervizes topik eléggé be van halva. Bekrepált vinyót (750gb ebből a harmada már bad sectoros) cserélnek garanciában, és ha igen, akkor az egész gépet benyelik, vagy elég nekik a vinyó? Illetve az rajta lévő adatokat lementik, vagy ez saját feladat lesz? (laptopszalonos a gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest