Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiee
csendes tag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszönöm a tippeket mindenkinek.

Valószínűleg ez lesz a megoldás, mert így visszaemlékezve, amikor a fastboot be volt anno kapcsolva és működött is, akkor gpt-re volt konvertálva az ssd. Most viszont mbr-en van az tuti. Szóval akkor ez nem fér neki össze, hogy fastboottal akarok mbr partícióról indítani. Múltkor is szintén ez lehetett a gondja, nem is alaplap hiba, de legalább kaptam új alaplapot bele
A CMOS eleme, ahogy néztem az alaplap billentyűzet felé eső oldalán van, ahhoz hogy elérjem szét kellene kapnom a gépet teljesen (hűtés, minden kábel stb.), amit nem szívesen tennék meg.
Nem teljesen tiszta nekem ez a gpt dolog. A mostani win mbr-es ssd-n van, szóval ha konvertálnom kell, minden elveszik róla. Ha egy szűz ssd-t tennék bele, ami gpt-re van konvertálva, és arra raknám fel a windowst, akkor elméletileg el kell indulnia? Utána pedig be tudnék lépni a biosba, hogy visszaállítsam, és mehetne vissza a mostani mbr ssd?
Gpt telepítő pendriveot pl úgy tudok csinálni, hogy a normál windows iso-t rufussal gpt-re állítva felrakom rá?
Egyébként szimplán csak azért akartam bekapcsolni a fastbootot, mert 3-4 másodperccel hamarabb felállna a gép, de ha sikerül visszahoznom az életbe, inkább kivárom azt a plusz időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx