Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabiee

csendes tag

válasz KillHates #22214 üzenetére

Köszönöm a tippeket mindenkinek. :R
    Valószínűleg ez lesz a megoldás, mert így visszaemlékezve, amikor a fastboot be volt anno kapcsolva és működött is, akkor gpt-re volt konvertálva az ssd. Most viszont mbr-en van az tuti. Szóval akkor ez nem fér neki össze, hogy fastboottal akarok mbr partícióról indítani. Múltkor is szintén ez lehetett a gondja, nem is alaplap hiba, de legalább kaptam új alaplapot bele :)
    A CMOS eleme, ahogy néztem az alaplap billentyűzet felé eső oldalán van, ahhoz hogy elérjem szét kellene kapnom a gépet teljesen (hűtés, minden kábel stb.), amit nem szívesen tennék meg.
    Nem teljesen tiszta nekem ez a gpt dolog. A mostani win mbr-es ssd-n van, szóval ha konvertálnom kell, minden elveszik róla. Ha egy szűz ssd-t tennék bele, ami gpt-re van konvertálva, és arra raknám fel a windowst, akkor elméletileg el kell indulnia? Utána pedig be tudnék lépni a biosba, hogy visszaállítsam, és mehetne vissza a mostani mbr ssd?
    Gpt telepítő pendriveot pl úgy tudok csinálni, hogy a normál windows iso-t rufussal gpt-re állítva felrakom rá?
    Egyébként szimplán csak azért akartam bekapcsolni a fastbootot, mert 3-4 másodperccel hamarabb felállna a gép, de ha sikerül visszahoznom az életbe, inkább kivárom azt a plusz időt. :(

Új hozzászólás Aktív témák