- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Adott egy új HP G10 (Win11) laptop és egy régebbi 55NU7023 Samsung tévé. A régi G6 HP laptopot (Win10) simán rá tudom tükrözni, semmi probléma, ha kell órákig rajta van.
Az új gép csatlakozik a tévéhez, majd 1-2 perc múlva , eldobja a képet és visszavált a tévé képernyőjére. Ez mitől lehet? -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Az mennyire igaz,hogy nem "szabad" mindig 100%-ra feltölteni a laptop akkumulátort? Ha így van, van olyan alkalmazás Win11-re ahol ezt be tudom állítani?
Köszönöm!
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Álltalános notebook sebesség tesztelő programnak mit szoktak használni? Semmi extra dolog nem kell. -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Most egy régebbi HP használok amiben egy Intel(R) Core(TM) i3-7020U CPU @ 2.30GHz processzor van egy 8GB DDR rammal , SSD-el. A gép jelenlegi teljesitményével Teljesen megvagyok elégedve. Nézegettem egy új gépet amiben egy ilyen processzor van. Ez mennyivel lenne lassabb/gyorsabb mint ami a mostani gépemben van?
AMD Ryzen 3 • Processzor számozás: 5425U -
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #40235 üzenetére
Mi sem leszünk barátok.
-
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #40232 üzenetére
Ez sem rossz. De én ha játszani akarok bekapcsolom az Xbox X-et.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Manapság laptop VGA és hardveres teljesítményét milyen programokkal szoktátok tesztelni? Lásd régen 3DMark és társai... -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen HP notit. HP 250 G6 (4LT15AE). Az egyik problémám ,hogy az fn gomb kombinációt (fényerő, hangerő stb) sehogy se, tudom életre kelteni. A gyári HP Support program több minden is szeretne frissíteni. Nem megy neki.
Illetve hiába szedtem le a ATi driverét a géphez nekem olyan fura a képe a Lenovo után. BIOS-ban néztem ,hogy lehet e kiválasztani .,hogy melyik legyen az elsődleges vga a gépnek, semmi. Illetve az fn gombos beállítást is nézegettem mindenhol. Semmi eredménye. Ötlet?
-
AMD Power
titán
válasz
littlerock #36535 üzenetére
Ohh ne tud meg miket kapott az enyem is...
Aki megvette annak is az alaplap kellett foleg belole. De meg igy torott hazza, bal zsanerral es rossz optikai meghajtoval is elvitte 6 evesen 30e Ft-ert.
-
AMD Power
titán
válasz
littlerock #36535 üzenetére
Ohh ne tud meg miket kapott az enyem is...
Aki megvette annak is az alaplap kellett foleg belole. De meg igy torott hazza, bal zsanerral es rossz optikai meghajtoval is elvitte 6 evesen 30e Ft-ert.
-
AMD Power
titán
válasz
littlerock #36523 üzenetére
4 napja adtam el az enyemet kozel 6 ev utan. Sokan irtak,hogy 2-3 evesen alaplap hibas lett egy csomo. De nagy makom volt vele.
-
AMD Power
titán
válasz
Speeedfire #36514 üzenetére
0 töltés van benne.
Halott szerintem az aksi.
-
AMD Power
titán
válasz
Speeedfire #36511 üzenetére
Battery Care nézd meg mit ír rá.....
-
AMD Power
titán
Regi gepemet ma el is vittek.
-
AMD Power
titán
Tudtok ajanlani nekem egy jo noti aksi tesztelo programot?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Win 10 és egy kis net néha egy-egy film mellé 128GB SDD elég lehet?
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Elado sorba fog kerulni a most hasznalt notim. Amin eg jogtiszta win10 van. Hogy kell,erdemes atadni majd az uj tulajnak a gepet?
-
AMD Power
titán
Errol a geprol mi a velemeny? Egy 256GB SSD lenne benne.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ez a CPU különbség mennyire észrevehető eltérést okoz működés közben? Netezés + filmezésnél pl?
Intel® Core™ i3-8130U Processor (4M Cache, up to 3.40 GHz) VS Intel® Core™ i3-6006U Processor (3M Cache, 2.00 GHz)
Mert gondolom a Dell jóval minőségibb gép mint az Acer!?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Az ebben lévő cpu elég netezni vagy filmezni? 6 generációs gondolom "régi" és ezért olcsó a gép?
-
AMD Power
titán
Ezek közül a gépek közül melyik a jobb választás ( netezésre, film nézésre)?
ACER ASPIRE 3 A315-51-37Y3 (NX.GYYEU.002) FEKETE
-
AMD Power
titán
Jó estét!
Az igaz ,hogy SSD nem érdemes adattárolásra használni? Csak az Op rendszert érdemes futtatni rajta és külső vinyon tárolni az egyéb cuccokat?
-
AMD Power
titán
Szia!
Tesóm laptopja megdöglött! (4-5 éves MSI) Nem is akarja megcsináltatni. Viszont a HDD lévő cuccok kéne neki. Egy asztali gépre ezt rá lehet kötni valahogyan? Átmenteni a cuccokat.
Köszönettel!
-
AMD Power
titán
Ez mitől lehet... másolok pendrive-ra..... tök jól gyorsan másol de az utolsó 5 másodpercben csak áll és másol vagy 2-3 percig még.
-
AMD Power
titán
Ennek a G580 nagyon jó a GPU hűtése.... 65-66 fok fölé nem is megy.
-
AMD Power
titán
Lenovo G580 milyen hűtőt "padot" ajánlotok? Mivel ugye a bal felső sarkában van a "beszívó része így sok hűtőt nem láttam ami jó lett volna.
-
AMD Power
titán
Ölemben a gép, netezek ,letöltök , közben 1x két játékot is telepítek....
CPU:60 fok
GPU:50 fok
HDD: 50 fok
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló