- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
BitRider #141770 üzenetére
DDU nem volt, viszont előtte Nv driver volt fent, nem AMD-s. Nem teszteltem a kártyát külön.
Mindkét esetben olyankor csinálta, amikor a játék először töltött be az új karival. Azért fura, mert volt már többet fogyasztó kártya a gépben anno.
Azt tudom még elképzelni, hogy custom ventiprofillal fut (SpeedFan), és valami anomália okán nem kap elég légáramot, és bekapcsol a túlmelegedés elleni védelem. Ezt nyilván le fogom holnap ellenőrizni, de szerintetek ez lehetséges? Ha ez a baja, akkor vsz. berakom a ventiprofilba a gpu+cpu loadot is, mert most csak hőfok alapján növeli a fordulatot. -
mekker
őstag
Üdv!
A gépemben most váltottam kártyát pár hete egy RX 580-ra.
A tápom egy Chieftec CTG-550 80p, proci 1230 v2, lap zat hiszem, hogy Maximus IV Gene-Z.
Nem játszunk vele minden nap, de 2x előfordult, hogy a játék indításánál leállt a teljes gép. Két különféle játéknál. Játék közben hosszú órák alatt sem jön elő semmi probléma.Ez lehet a tápegység hibája? 2 külön +12V-s ág van, telt nem egy szupererős valami. Tapasztalt valaki hasonlót?
Régebben tweakeltem pár dolgot a BIOS-ban, de most azt hiszem, hogy jelenleg kb. alapon megy minden. -
mekker
őstag
Olyan olcsó bluetoothos eszközt ismer valaki, amivel usb-, illetve jack hangkábelt lehetne helyettesíteni megbízhatóan? 5000 alatt nem tudom, hogy van-e ilyen (Ebay, vagy bárhol).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- ArchiCAD és Artlantis topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Hogwarts Legacy teszt
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest