Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, keresek egy olyan weboldalt ahol egy linket találtam, ide fel lehetett tölteni a saját fotomat akár és ezután adott egy linket amit ha bemásoltam a cimsorba elindult egy video ami az én feltöltött képemet tartalmazta a jelenetekben, sajna nem talállom a linkjét, esetleg valaki ismeri ezt?
köszi -
pimmi
senior tag
sziasztok, van egy Acer Aspire 5745G i3 cpu és Nvidia GT330M vga ezt a hibát produkálja, ujra telepités után is, mi lehet ez? van hogy az ikonok is eltűnek, youtube
köszi[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
sziasztok, van egy ilyen gépem, újratelepítés lenne, most win7 32 van fent, érdemes erre 64bitest tenni? használat irodai munka,
Cpu E8400
4gb ddr2
intel g41 integrált -
pimmi
senior tag
válasz quailstorm #109503 üzenetére
köszi, igazán nem akarok rá költeni, meg talán bele sem férne a vga, ő az asus
van aki azt mondta lassabb lenne a 64 bitessel, ezért kérdeztem egyébként, ssd megy bele, és uj rendszer, a hdd meg az odd helyére, nagyon szeretem -
pimmi
senior tag
sziasztok
lányom megkapta a párom gépét, és létrehozott egy új felhasz profilt rendszergazdaként, a régit törölte, valami ilyesmit csinált ahogy elmondta,
most vannak fájlok, mappák, amin lakat van és azt mondja hozzáférés megtagadva, gondolom a fent ok miatt, pl. a document settings is ilyen, és még sok más, ha jobb klikk ezekre akkor nem tudom engedélyezni , ekkor is ez a hozzáférés megtagadva van, rendszer visszaállítás meg ilyesmi nem segít, kb 2 hónapja csinálta, van ötletetek erre? a felhasználói fióknál a profil spec. tulajdonságaiban látszik a régi profil de semmit sem enged ott
köszi[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
win 7 beépített számológép, az egyik gépen pont a másik gépen vessző a tizedes elválasztó, hol lehet ezt átállítani?
köszi -
pimmi
senior tag
válasz Aryes #111104 üzenetére
megoldva, ,,, hiába nem választható home -ban, de átírható és menthető.
azért kellett átállítani, mert azon a gépen sokat excel eznek, és árfolyamokat számolnak, azok meg pontot használnak, és beillesztésnél nem működött a vessző -vel a számológép és fordítav[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
??????.2018.03.06.-án stroke-ot kaptam,korlátozottan tudok beszélni,nehezen tudok kommunikálni.Ettől függetlenül ha bármiben tudok segíteni,bárkinek szívesen ha kicsit korlátozottan is.köszönöm a türelmét és megértését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest