Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#125773) C. s. válasza Aryes (#125769) üzenetére


C. s.
addikt

Köszönöm, ez jó ötlet.
Járatlan vagyok a témában. Ehhez a DNS-beállításhoz meg kell venni a programjukat? :B Ha az ő DNS-üket állítom be, utána a számítógépen lehet még torrentezni?

gregory91:

Köszönöm! Az említett "csemete" már a második gyerekkorát tapossa, és több baj van vele, mint egy gyerekkel. :) Közel jár a 90 évhez, és majd most kezdi elsajátítani a netezés csínját-bínját. Sajnos könnyelmű típus, és képes bármire rákattintani, ami szépen mosolyog. A szép szó nem szokott használni, csak az, ha ott ülünk mellette, de az embernek van más dolga is. Képtelenség egész nap szemmel tartani egy unatkozó nyugdíjast. :)

Ribi:

Éppen ezt szeretném elkerülni. :D Attól tartok, pár nap alatt megtalál minden pornóoldalt, és minden kórokozót, ami velük jár.

Nem lehetne valahogy elkülöníteni a hálózaton a tabletjét a többitől? Egy IP-cím, de 2 hálózat? Vagy azt megoldani, hogy semmiképp ne érhesse el a számítógépet a tabról semmi?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.