- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok,
Mitől lehet az hogy véletlenszerűen használat közben meg-meg akad fél másodpercre a gép?
Legyen az akár játék, akár filmnézés, akár csak egy youtube video, teljesen véletlenszerűen megfagy egy pillanatra. Mivel tudnám tesztelni amivel fény derülne a hibás alkatrészre? Adatlapon a gép, annyi módosítással hogy mostmár vissza állítottam mindent defaultra hátha az okozza de nem volt változás. Ram-ra futott memtest az nem mutatott hibát. Mi lehet a baj?Köszi előre is a segítséget.
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok,
Nagyon segítségre lenne szükségem.
Adott volt egy Lenovo IdeaPad Z51-70 erre rádugva hdmi-n és vga kimeneten egy Samsung SyncMaster 206BW és egy Samsung SyncMaster 226BW ez így kiterjesztett asztallal tökéletesen működött kényelmesen tudtam dolgozni.
Újítottam a laptopot egy MSI GE62 6QF APACHE PRO-ra viszont ezekre rádugva a hdmi-t (vga kimenet nincs rajta) sajnos egyik monitor sem ad képet. Driverek legfrissebbek, win 10 home 1803.
Képernyőbeállításoknál a lapotop látja a monitort de a monitor jelre vár, és kéri hogy ellenőrizzem a kábelt.Tv-re és másik monitorra dugva ugyanazzal a kábellel tökéletesen ad képet.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
DiamondBack
senior tag
válasz DiamondBack #118325 üzenetére
Teganp hazaérvén egy egyből ráugrottam szerencsétlen masinára, kezdve egy rendszer visszaállítással, 1 héttel korábbi állapotot próbáltam visszanyerni, azonban újraindításkor ismét jelentekezett a "nem kapcsolok ki" bohóckodás.
Rátapadtam a nagygombra, leáll majd újraindít. Itt valami eltört,innentől folyamatos kék halál és újraindulás a windows töltőképernyő alatt.
Itt még egy órát próbálkoztam csökkentett móddal, rendszer javítással, parancssori pötyögéssel de mindre azt írta hogy nem tudja helyre hozni.
Itt kicsit kezdtem hisztis lenni mert az ssd-n voltak fontos dolgok, de sose gondol arra az ember hogy holnap már nem fogod tudni használni a gépet, mentsd le. Erre nem volt megoldás, nem tudtam lementeni a dolgokat róla de már nem is érdekelt, telepítő, format, win install, belak, örül.
Hajnali 2-re kész is lett. Fizikailag semmilyen változtatás nem volt a gépen, szóval a probléma szoftveres volt. -
DiamondBack
senior tag
válasz C. s. #118321 üzenetére
Mióta rájöttem hogy win 10 esetén nem nagyon user control a frissítések esetén így nem tudom mikor volt az utolsó frissítés Néha-néha kiírja hogy most nem kéne kikapcsolni mert valami frissül és ennyi... Ezt a "nem kapcsolok ki dolgot" két napja csinálja amúgy.
Hétvégén újrapakolom amúgy több mint egy éves telepítés már.
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
válasz Cs1csó #118309 üzenetére
Igen ez már megvolt, ezeket végigpróbáltam.
Kilépés alatt a teljes leállítást, majd áramtalanítást értem természetesen. Lehet ez hardveres probléma? -
DiamondBack
senior tag
Sziasztok,
Utóbbi napokban az alábbi problémával szembesültem, sokat keresgéltem és próbáltam megoldani de nem sikerült emiatt megkérdezném itt is.
Windowsból való kilépés után a gép nem áll le, továbbra is mennek a ventik, világít, a víz is áramlik csak a monitorok sötétednek el, és csak úgy tudom kikapcsolni ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, tudtok erre esetleg megoldást? Gépem részletesen az adatlapon, egyébiránt nem vagyok hozzá analfabéta de ez kifog rajtam. Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest