- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotzoltan
tag
válasz
AsusBoy #83250 üzenetére
Windows
Prefetch..fájlok törléseSoftwareDistribution....Download:.fájlok törlése
Temp:fájlok törlése
Vezérlő pult,Programok..felesleges programok törlése..
Illetve nézd meg,hova van beállítva a letöltés a gépeden..a felesleges dolgok törlése..
Természetesen eztán egy Ccleaner lefuttatása..
és egy lemeztöredezettség mentesítés.. -
Ricardo128
senior tag
-
törölt tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
AsusBoy #78229 üzenetére
Nagy a szórás köztük de vannak megbízható, jó darabok amik nem is drágák. Nekem Belkin volt az pl egy kalap makit sem ért hiába volt drága aztán vettem egy fele annyiba kerülő D-Link-et és az meg szuperül működik stabil és erős a jel pedig egy egész takaros vasbeton födém van az egy antennás router meg a gép között.
-
Zlin50
senior tag
válasz
AsusBoy #77578 üzenetére
A tuner kártyámat én is vagy öt évig használtam mig meg nem gyilkolta a PCI slotot miközben lefagyott a rendszer miatta. Miután kivettem minden rendben volt. Szerintem csak ki kéne próbálni amit javasoltam, hogy kiderüljenek a dolgok, legalább az ttisztázódjon hogy képes-e a lappal egymagában működni vagy sem. Ha igen akkor más kártyával "összeakadhat", pedig nem szabadna. A tunerem sem szerette ám akármelyik slotban lenni, annyira hogy a mellette lévőt célszerű volt üresen hagyni.
-
válasz
AsusBoy #70492 üzenetére
Te kérdeztél a másik topikban is nem?
Amúgy ki se kell ám lőni a wifit az eredetin sem. Simán az új wifi eszközödet kösd be AP módban. Ekkor egy IP-tartományon lesz minden eszközöd, nem kell feláldozni az eddigi wifit sem. Annyi a lényeg, hogy külön csatornán legyenek. (Auto módban szerintem beállítja magát a másodjára beüzemelt)
Szerintem ez a legésszerűbb megoldás.
Szerk.: Hatótávot azért nem látsz, mert 1000 dologtól függ. Általában minél több antenna, annál nagyobb lefedettség több irányba, de a távolság igazán nem nő meg.
-
törölt tag
válasz
AsusBoy #70492 üzenetére
Megoldható. Viszont a DLNA csak adott alhálózaton belül működik. És hiába osztana ki ilyenkor a két router transzparensen IP-ket, ha nem ugyan arra a röuter-re van kötve közvetlenül a másik eszköz is, akkor nem fog működni. Hálózati nyomtatók esetén szintén előfordulhatnak problémák.
Hatótávolságot nem is fognak megadni, mert elég sok tényezőtől függ.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
AsusBoy #44632 üzenetére
Válasz nem érkezett a kérdésre, mármint arra, hogy HDMI csatlakozó/kábel nincs-e véletlen?
Aztán a következő kérdés, a Wifi milyen? 54Mbit? Ha igen, akkor lényegében az a válasz, hogy felejtsd el a wifi-t, és a gépet is kábellel kösd a router-hez (gondolom ez van, mivel ezt sem írtad le).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Engedd szabadjára a számítógéped valódi erejét a G.SKILL TRIDENT z RGB DDR4 kittel!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest