- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
neophyte79 #130831 üzenetére
"HD videót? DVD lejátszó"
A DVD az nem HD, hanem SD..! (max 720 x max 576 a tudása)
Asztali DVD lejátszódat cseréld le egy médialejátszóra. Pl Dune.. -
Doky586
félisten
válasz
neophyte79 #130831 üzenetére
Mkv konténerben xvid vagy h264 kép és aac vagy mp3 hang. De a több hangsávval több feliratsávval lehetnek gondok. Megoldás: kipróbálod mit szeret v mit nem. Felesleges távolról tippelgetnünk...
-
Doky586
félisten
válasz
Marci112233 #130722 üzenetére
Legfeljebb aki nem olyan ügyes mint te az zacsiba gyűjti a letört vagy kimaradó alkatrészeket. A kitépett szallagkábeleket is.
-
Doky586
félisten
válasz
Pityu. #130627 üzenetére
Szerintem (ramoknál) nem létezik kompatibilitási probléma. Csak alapértelmezett időzítések kompatibilitási hiba, ami kiküszöbölhető. Leírás nincs. Ki kell kísérletezni. (csak kicsit több a beállítások variációinak száma mint az ötöslottó kitöltési variációinak a száma)
-
Doky586
félisten
válasz
k.miki #129825 üzenetére
1. "van-e olyan lehetőség a TVk-ben, vagy DVD lejátszókban olyan opció, hogy biztonságos eltávolítás" -- Igen van.
"feleslegesen ne pörögjön" -- Távolítsd el, húzd le/áramtalanítsd. De ha TimeShift felvételt is akarsz (visszatekerhető élő adás) az azért állandó írással jár.3. Bolti (belső) lemez inicializálatlan formázatlan. TV-s használatnál MBR és NTFS javasolt.
-
Doky586
félisten
-
Doky586
félisten
válasz
Senquist #129404 üzenetére
A memtest86-ot ne rufusal írd ki. Az csak a régi évtizedes elévült verzióhoz volt jó.
A mostani v9 verziót csak letöltöd zip-ben és kicsomagolod egy Fat32 pendrivera. Ennyi. A régi már nem DDR4 kompatibilis.
Ez már Secure Boot kompatibilis is (maradhat bekapcsolva a Secure Boot).Persze használható a Windows Memória Diagnosztika is..
-
Doky586
félisten
válasz
Chuck Norris #128884 üzenetére
Ahogy írtad ezen is két usb dugó van. Én még nem láttam egy végű usb kábelt.
-
Doky586
félisten
válasz
kutga #128648 üzenetére
De nem kapsz internet (sms) és tele- kódot..?
Ezek nélkül nem sokra megy a cvc2 vel se ha bárki ellopja.
Gondolom a felelősségvállalás is megváltozott az idén. Eddig te feleltél azért ha elfelejtetted kivenni a megújuló (rejtett) négyzetből a pipát; de idéntől (tudtommal) minden tranzakciót internet (sms) és tele- kóddal jóvá kell hagynod. Pont az volt a cvc2 jelszó hibája hogy megváltoztathatatlan.Persze talán mindezek csak országon (vagy európán?) belül érvényesek, ebay és többinél nem.
-
Doky586
félisten
-
Doky586
félisten
válasz
Marci112233 #128553 üzenetére
840evo esetén ha sokáig a hibás firmwarel használtad (vagy most is az van rajta?) akkor irodai gépben is hamar elhasználódik, szerverben használva meg amúgy is. De mivel még használod megérte.
-
Doky586
félisten
válasz
Marci112233 #128485 üzenetére
Jól mondod: "területmérő"
Azaz lokálisan hozza az adatlapján feltüntetett (centiméteres) pontosságot minden esetben. Tehát a terület pontos lesz. De a Földhöz képest (abszolut pontossághoz) kell neki a korrekciós jel ami helyi és fizetős tudtommal. Ezt vagy akkor vagy most nem kapta meg. Ebből ered az eltérés. De nem vagyok geodéta, csak egy amatőr.. -
Doky586
félisten
válasz
King Unique #128341 üzenetére
Gondolom az emberek nem szeretik ha szemükbe mondják hogy "Te csináltad rosszul"..
Inkább szeretnek egy bűnbakot kiválasztani: A Microsoft a hibás!
Ez megnyugvással tölti el őket, még akkor is ha nem igaz.. -
Doky586
félisten
Én valami ilyesmire gondoltam: [kép] [kép]
Amikor régen linuxot installáltam nekem is létrejött ott mégegy (igaz más néven), de azóta eltűnt, pedig nem használtam az EasyUEFI programot. Egyszerűen csak nem használtam a linuxot, töröltem. Igaz biost többször is frissítettem, de annak elvileg nem kéne törölnie.Viszont nem értem miért zavar hogy több van? Kettő közül könnyű megjegyezni melyik a hasznos és nem találkozol vele hetente.
-
Doky586
félisten
válasz
szaniszlokar #128039 üzenetére
Maradj win7 nél.. többet nem bír a P4
-
Doky586
félisten
válasz
szotyika77 #128019 üzenetére
-
Doky586
félisten
-
-
Doky586
félisten
válasz
batyuska100 #127732 üzenetére
Közeledik a Karácsony..!
(de nyugi, egy-két hónap múlva újra lemegy) -
Doky586
félisten
válasz
anonymus89 #127653 üzenetére
Rámásolod az iso tartalmát egy fat32 pendrivera...
(ámbár a konkrét programot nem ismerem) -
Doky586
félisten
válasz
Tompo92 #127541 üzenetére
Nekem azért csak 1024x768 mert régi 7éves gépem van, az újabbak már mind megkapták a 1920x1080-as felbontást (uefi)bios alatt is. Képernyőmentés pedig F12-vel készülhet Fat32 pendrivera.
"oprom policy” ezt alapvetően ne tőlem kérdezd. Kártyák (scsi, vga, digitalizáló, stb) szoktak bejelentkezni boot post alatt. Nekem ez volt a bios alap-beállítása.
Egyébként CSM-et kikapcsolva nálam is kisebb bootkor az ASRock logó, de ez kit érdekel..? -
Doky586
félisten
-
Doky586
félisten
válasz
SwissAirplan #127446 üzenetére
Ha exFat lenne a külső winyó akkor nem kéne bűvészkedni..
-
Doky586
félisten
válasz
Keem1 #127354 üzenetére
"Viszont nem lenne baj, ha a gép meghibásodása esetén az adatokhoz még hozzáférnék."
Ha a TPM vagy a laptop tönkremegy akkor csak helyreállító kulcsal tudod kikapcsolni a titkosítást a lemezen és hozzáférni az adataidhoz. Mivel a tpm 'lefordítja' a begépelt jelszavadat az ő által generáltra.
Ha letiltod a tpm használatát (titkosítás előtt) akkor legalább áthelyezve más gépbe a lemezt is működne rendesen jelszó megadás után...[link]
Home vagy más verzió van rajta?
Win10 vagy más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest