Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Top cat #131407 üzenetére
Nekem van egy Pioneer mini hifim aminek a távirányitóját semmi nem volt hajlandó megtanulni. Mindem másét azonnal megtanulták ezét nem.
Azóta meg is döglött, így szertelenül maradtam. Új minihifit kell majd vennem, a gyári távirányítóját is évente cserélték garanciába. (azóta csődbement a szervíz isÍgy új gyári távirányító ingyen sem érné meg.
-
-
-
válasz
elistvan #131332 üzenetére
Attól függ miért hozták hozzád.
Ha most vették használtan és egyszerűen használatba akarják venni akkor tisztára kell gyalulni, nem számít mi volt az előző tulajdonosnál.Ha viszont adatmentés kell akkor inkább az adatmentés topikban kérdeznék.
És nem a GetDataBack-et használnám ami csak keresni tud ingyen, de utána pénzt kér ha már mentésre kerülne sor. Akkor inkább pl a free Recuva.. -
válasz
Marci112233 #131306 üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy a szünetmentesed hamarabb fog lemerülni mint a laptopod..
-
válasz
Marci112233 #131304 üzenetére
"beköthetem a laptopom töltőjét?"
Mi a francnak kéne egy akkumulátort (laptop aksija) szünetmentesről tölteni?
Ennyi erővel a vasalót is mögékötheted. Azt tolerálja.. -
válasz
Vismajor01 #131240 üzenetére
Tiszta reinstall [link]
-
-
-
-
válasz
mefistofeles #131167 üzenetére
Hol kéred a válaszokat? Itt vagy a többi topikban ahol szintén feltetted a kérdést ? (ugyanakkor)
-
válasz
Marci112233 #131057 üzenetére
"gép. Reggel szépen ment, megnyomtam a bekapcsgombot és"...
Ha egy bekapcsolt gépnél megnyomod a bekapcsgombot akkor jellemzően kikapcsol...
-
-
-
válasz
Marci112233 #130993 üzenetére
~fél óra..
-
válasz
Marci112233 #130991 üzenetére
Amíg azt nem mondja hogy végzett.
-
válasz
Marci112233 #130985 üzenetére
DDR4-hez: [link] uefi memtest9
-
-
-
-
-
-
-
válasz
neophyte79 #130831 üzenetére
"HD videót? DVD lejátszó"
A DVD az nem HD, hanem SD..! (max 720 x max 576 a tudása)
Asztali DVD lejátszódat cseréld le egy médialejátszóra. Pl Dune.. -
válasz
neophyte79 #130831 üzenetére
Mkv konténerben xvid vagy h264 kép és aac vagy mp3 hang. De a több hangsávval több feliratsávval lehetnek gondok. Megoldás: kipróbálod mit szeret v mit nem. Felesleges távolról tippelgetnünk...
-
-
-
válasz
Marci112233 #130722 üzenetére
Legfeljebb aki nem olyan ügyes mint te az zacsiba gyűjti a letört vagy kimaradó alkatrészeket. A kitépett szallagkábeleket is.
-
-
-
-
-
-
válasz
Pityu. #130627 üzenetére
Szerintem (ramoknál) nem létezik kompatibilitási probléma. Csak alapértelmezett időzítések kompatibilitási hiba, ami kiküszöbölhető. Leírás nincs. Ki kell kísérletezni. (csak kicsit több a beállítások variációinak száma mint az ötöslottó kitöltési variációinak a száma)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
k.miki #129825 üzenetére
1. "van-e olyan lehetőség a TVk-ben, vagy DVD lejátszókban olyan opció, hogy biztonságos eltávolítás" -- Igen van.
"feleslegesen ne pörögjön" -- Távolítsd el, húzd le/áramtalanítsd. De ha TimeShift felvételt is akarsz (visszatekerhető élő adás) az azért állandó írással jár.3. Bolti (belső) lemez inicializálatlan formázatlan. TV-s használatnál MBR és NTFS javasolt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Senquist #129404 üzenetére
A memtest86-ot ne rufusal írd ki. Az csak a régi évtizedes elévült verzióhoz volt jó.
A mostani v9 verziót csak letöltöd zip-ben és kicsomagolod egy Fat32 pendrivera. Ennyi. A régi már nem DDR4 kompatibilis.
Ez már Secure Boot kompatibilis is (maradhat bekapcsolva a Secure Boot).Persze használható a Windows Memória Diagnosztika is..
-
-
-
-
-
-
válasz
Chuck Norris #128884 üzenetére
Ahogy írtad ezen is két usb dugó van. Én még nem láttam egy végű usb kábelt.
-
-
-
válasz
kutga #128648 üzenetére
De nem kapsz internet (sms) és tele- kódot..?
Ezek nélkül nem sokra megy a cvc2 vel se ha bárki ellopja.
Gondolom a felelősségvállalás is megváltozott az idén. Eddig te feleltél azért ha elfelejtetted kivenni a megújuló (rejtett) négyzetből a pipát; de idéntől (tudtommal) minden tranzakciót internet (sms) és tele- kóddal jóvá kell hagynod. Pont az volt a cvc2 jelszó hibája hogy megváltoztathatatlan.Persze talán mindezek csak országon (vagy európán?) belül érvényesek, ebay és többinél nem.
-
-
-
válasz
Marci112233 #128553 üzenetére
840evo esetén ha sokáig a hibás firmwarel használtad (vagy most is az van rajta?) akkor irodai gépben is hamar elhasználódik, szerverben használva meg amúgy is. De mivel még használod megérte.
-
válasz
Marci112233 #128485 üzenetére
Jól mondod: "területmérő"
Azaz lokálisan hozza az adatlapján feltüntetett (centiméteres) pontosságot minden esetben. Tehát a terület pontos lesz. De a Földhöz képest (abszolut pontossághoz) kell neki a korrekciós jel ami helyi és fizetős tudtommal. Ezt vagy akkor vagy most nem kapta meg. Ebből ered az eltérés. De nem vagyok geodéta, csak egy amatőr.. -
válasz
King Unique #128341 üzenetére
Gondolom az emberek nem szeretik ha szemükbe mondják hogy "Te csináltad rosszul"..
Inkább szeretnek egy bűnbakot kiválasztani: A Microsoft a hibás!
Ez megnyugvással tölti el őket, még akkor is ha nem igaz.. -
-
-
Én valami ilyesmire gondoltam: [kép] [kép]
Amikor régen linuxot installáltam nekem is létrejött ott mégegy (igaz más néven), de azóta eltűnt, pedig nem használtam az EasyUEFI programot. Egyszerűen csak nem használtam a linuxot, töröltem. Igaz biost többször is frissítettem, de annak elvileg nem kéne törölnie.Viszont nem értem miért zavar hogy több van? Kettő közül könnyű megjegyezni melyik a hasznos és nem találkozol vele hetente.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest