- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
válasz
razorbenke92 #69874 üzenetére
Szia!
Itt a link:
http://logout.hu/bejegyzes/fire_soul_cd/windows_7_telepitesi_utmutato_ahci_edition.html
Ami alapján szerettem volna a telepítést végezni diskpart-tal.
A 4. pontban van taglalva a telepítés menete win7 esetében.És sajnos nekem ez így nem működik, a windows által nem támogatott háttértár típus (pontosan fejből nem emlékszem, de lefotózóm, hogy mit ír ki, ha hazaértem) miatt.
Ha tudsz segíteni (vagy valaki tud segíteni), hogy hogyan oldjam meg ezt, vagy hogyan tudom egyéb módon megoldani, az jó lenne, mert már kezdek kétségbe esni.
Üdv: Olaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- Eladó egy Gigabyte GA-B75N Mini ITX alaplap
- Keresek egy régi retro bivaly kártyát. X1950XTX
- Makulátlan (3600 EXPO!) Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív + Mantona táska
- Dell Latitude 5510 - i5-10310U 16GB DDR4 256GB M2 SSD WIN 11
- Makulátlan állapotú Nikon D3200 + Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G DX VR II objektív + Cullmann táska
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest