Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Kiadtak nemrég egy frissítést a skype-ra, ami megnehezíti a használatot win7-et használók számára. Az esetemben a probléma az, hogy frissítés után nem ad képet a webkamera, akármit állítok. Gondolom ezzel az volt a célja a microsoftnak, hogy az emberek win10-re frissítsenek. Nos, én mindenképp maradnék a Win7-nél! Eddig se volt bajom vele, ezek után se fog, ugyanis NEM megyek olyan oldalra, ahol vírus van!
A win10-ről pedig nem mondanék véleményt, mert akkor örökre kizárnának innen!
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezzel az új skype-pal lehet-e valamit kezdeni, hogy legyen kamera kép és jól működjön minden, vagy a régi verzió telepítése után valahogy le lehet tiltani a frissítést? Az utóbbit próbáltam a neten található megoldások egy részével, de remélem lesz itt valaki, aki tuti valaki tuti jó megoldást az említett problémámra
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egér probléma
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest