- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali kérdések órája Archívum XVI.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
32800 - 32701
50231 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
zoli.22
tag
-
joe2005
senior tag
Itt írogatnak róla semmi jó.
egy másikAti kártya esetleg?
-
zoli.22
tag
Bocsi, az előbb nem sikerült a kép

Sziasztok!
Nagy gondban vagyok, mert bizonyos játékoknál valamiért lefagy a gépem. Videókarira gondoltam (nvidia8600gt), mert drivert újraraktam, és akkor is ugyanaz történt. Utána XP-t is újraraktam, és megint ugyanaz a hibaüzenet fogadott, csak most már másik játéknál is gond van, csak az nem fagy le, hanem csak kilép és kis ablakban van valami hasonló hiba.

Nagyon megköszönném, ha valaki gyors váés megnyugtató válasszal szolgálna.
-
kpal
nagyúr
-
zoli.22
tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok, mert bizonyos játékoknál valamiért lefagy a gépem. Videókarira gondoltam (nvidia8600gt), mert drivert újraraktam, és akkor is ugyanaz történt. Utána XP-t is újraraktam, és megint ugyanaz a hibaüzenet fogadott, csak most már másik játéknál is gond van, csak az nem fagy le, hanem csak kilép és kis ablakban van valami hasonló hiba.

KÉP: /dl/upc/2009-06/07/208880_pgytxtvjpribka4p_profil.jpg
Nagyon megköszönném, ha valaki gyors váés megnyugtató válasszal szolgálna.
-
bozont
veterán
Múlt hétvégén tettem fel a legújabb XG9.5 drivert, csak ma jelentkezett ez a probléma. A wow meg már elég rég rajta van, még az xp-vel együtt tettem fel néhány hónapja. Nemrég jött vissza a vga gariból, az volt (most is csak rendszeresebben) vele a problémám hogy állandóan előjött a vpu recover nagyobb terhelésnél. Egy hétig nyúzták, náluk nem jelentkezett. Viszont, most már tegnap előtt, jelentkezett egy másik problémám, nem hajlandó elindulni a gép két memória modullal akármit csinálok. A memóriákkal nincs baj, másik gépben gond nélkül futnak és a vga miatt sem lehet, másikkal sem indul. Viszont másik s939-es lapot nem tudtam szerezni. Már kicsit több mint egy éve megy rendesen a rendszer és azóta nem babráltam semmivel. Most meg előjött ez a wow-nál. Ezért kérdeztem, hogy hibás alaplap okozhat-e ilyet?
-
gyenge47
aktív tag
-
CocooN-z
őstag
Windows Vista 64 ultimate + Creative Fatality Platinum Championship ==> audiodg.exe (Windows Audio Device Graph Isolation) egy hosszab játék után kb 1,2 - 1,5 GB ot foglal a memóriában.
5let?
-
bozont
veterán
-
8nemesis8
veterán
Ez lemaradt.
Előbb leírtam a linket kezdek fáradni
Remélem sikerült megoldást találni.
Szia -
vzsryl
nagyúr
-
8nemesis8
veterán
-
Csabee.
nagyúr
közben eszembejutott itt letudod mérni a netedet elég jól, hogy milyen : Netmeter.eu
-
8nemesis8
veterán
-
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
Ma már egyszer volt fenn, de le is töröltem, mert újraindult a gép. mondjuk azóta már tudom, hogy nem az volt a hibás, viszont nem merem visszarakni.
Esetleg valami egyszerűbb, kicsi progit tudsz? Csak ilyen pár 100 KB-os kéne, ami csak figyel, és nem szabályoz.(#32783) 8nemesis8: FTP-ről töltöttem, és azt néztem percekig. Pár percenként volt egy kis letöltési sebesség csökkenés, de csak 30-40kbyte/sec-el csökkent. Ha a feltöltésem komolyabban megugrott volna közben, akkor min. 100-150kbyte/sec-el kellett volna lecsökkenjen.
A feltöltési sebességem viszont hiába nézem FTP-n, mert az örökké ugrált. Mindenesetre azért megkukkantom most is. -
8nemesis8
veterán
Hát sajnos olyat nem tudok amit menti is vagyis visszamenőleg látod.De talán az, hogy
Feladatkezelőt megnyitod utána meg a játékot és ugye ha baj van akkor alt+tab és látod visszamenőleg, hogy mi is történt valójában.Mert jó lenne tudni más játéknál is csinál e ilyet.Vagy sűrűbben méregesd le a netedet, hogy mekkora a ping!?
-
Csabee.
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
-
8nemesis8
veterán
Én sem arra gondoltam, hogy a gépekben van a hiba.Bocs ha rosszul írtam

Egyértelműen vagy valami beáálítási gond, de inkább routerre gyanakszom én is, nem tudja egyszerűen kezelni.
Más játékoknál nem jött ez elő?
Esetleg valami progival monitorozhatnád, hogy mennyi a feltöltésed, amikor játszol. -
FRENK1988
veterán
-
gamer0101
aktív tag
Helló újra itt! Ájájj...baj van!
Az mitől lehet, hogy az asztali gépem néha, teljesen rendszertelenül (2-3 naponta 1x) egy pillanatra - nincsen egy másodperc sem - kikapcsol, majd újra működik (nem áll le az op.rendszer!...már amikor...mert utolsó alkalommal, körülbelül 10 perce, hiába kapcsolt vissza, a Sajátgép tartalmát nem láttam, mert csak a kis zseblámpa billegett jobbra-balra...(vagy balra-jobbra..nem tudom.
)) Lényeg, hogy a gépben a HDD nyekken egy szépet, mikor amolyan repülőrajtot hajt végre...gondolom én!
Meg a házban lévő LED-es ventilátoron is látszik, hogy egy pillanatra kialszik, majd újra minden frankó. Apropó ventilátor: ezt a ventit úgy 3 hete vásároltam újonnan, pontosan azért, mert a régi elhervadt. Én a tápegységre gyanakszom, de várok egyéb ötleteket is! Ha szükséges holnap leírom a gép minden paraméterét, de a tápot azért előrebocsátom: Chieftec GPS-350EB-101A. Idén októberben tölti a táp - néhány, a gép eredeti alkatrészével együtt - a 4. születésnapját...szóval fájóan gondolok bele, de szerintem megfáradt ebben már sok minden...
Üdv és előre is köszi minden segítséget! Megnézni csak holnap fogom, mert most elrakom magam aludni...Jóéjt mindenkinek! Bye Bye!
-
vzsryl
nagyúr
Egyelőre nem tudok senkit, aki kölcsön tudna adni, de majd rákérdezek 1-2 havernál. Hát max. az ADSL-es vonallal lehet baj, a gépekkel nem, mert ugyanazt a hibát két gép nem tudja másképp előidézni, csak úgy, hogy ha valami mindkettőhöz csatlakozik. És ez a dolog a router meg az ADSL vonal. A kettő közül kell valamelyik bibis legyen, és én főleg a routerre gyanakszom, mert mint mondtam, előtte nem volt ilyesféle problémám.
-
8nemesis8
veterán
-
vzsryl
nagyúr
-
8nemesis8
veterán
-
vzsryl
nagyúr
-
JanR
addikt
-
vzsryl
nagyúr
-
8nemesis8
veterán
-
misirulez
senior tag
-
vzsryl
nagyúr
Már lecseréltem, mert a gépújraindulgatós meg driver elvesztős lefagyós dolgok nem tetszettek. Most 9.5-ös van fent. COD4 megy szépen 250 fps-el is, de a laggos dolog maradt.
Nem vagyok monornetes. És tudom, hogy ott is a UPC szolgáltat, mivel egyik haverom ott lakik és szív is vele rendesen.
Datanetes vok, és amíg a routert be nem kötöttem, addig nem volt 1 mp-es lagom se. És már másfél éve elkezdtem CS-zni, COD4-ezni csak 2 hónapja.
Pécsett albérletben 2 asztali és egy laptop volt a routerre kötve egy 10/10Mbit-es nettel. Ott egyszer se laggoltam be.
Itthon ADSL-em van már 2,5 éve és a router bekötéséig egyszer sem laggoltam. Konkrét lagg most sincs, mert a pingem az 30 körül mozog. De néhány percenként vagy akár mp-enként van egy ilyen fagyáshoz hasonlítható pár mp-es laggom. Rákérdeztem játék közben is, hogy van-e valakinek routere és laggol-e. Volt két ember. Cfosspeedet javasolt az egyik. Én és a másik gyerek pedig kipróbáltuk, de akkor is maradt a lagg.Tehát arra merek következtetni, hogy a routerem valami jeleket gyengébben foghat bizonyos (össze-vissza) időközönként. viszont nem tudok rájönni, hogy mit. Kábeleket kihúztam, visszadugtam, de ugyanúgy lagg. És mind a két gépen ezt is csinálja. Más játékot nem próbáltam. (ill. CS-vel igen, de az meg vpu recover-es hibaüzenettel elszállt, de arról a kártyám tehet vagy a drivere)
-
JanR
addikt
8.5-ös driver?
Azt azonnal cseréld le a legfrissebre, semmi gond nincs vele és sztem nagyon sok dolog jó lesz nálad! Innen le is tudod tölteni a legfrissebbet.Amúgy nem monorierdő körzetében laksz? Ott az adsl-t a UPC szolgáltatja, és attól lehetnek a 2-3-4mp-s laggjaid, nekem is ugyan ez van cod2-vel...
-
gamer0101
aktív tag
-
8nemesis8
veterán
Ő saját fájrendszert használ.
Annyi, hogy külön partícióra tedd és kész.
De ajánlom én is live cd-t elképepesztő, hogy már ott majdnem mindent felismer és azonnal van net.
700MB szedd le nézd meg.
Nem tudom mennyire kompatibilis windows cuccokkal de alap programok linuxra is megvannak amik meg windowsosok arra esetleg lehet virtual gép wmware. -
gamer0101
aktív tag
...és mennyire kompatibilis a Windows-hoz való programokkal amiket már begyűjtöttem, nomeg játékok terén.. ?
Fájlrendszer...igen..erről régebben hallottam már, hogy kell neki még valami swap partíció is, meg ugye teljesen egyedi fájlrendszert kezel...akkor most a D partíciómat nem is látná esetleg, mert az NTFS??? 
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tetszett a videó, bár én azt a két effektet - ha úgy tetszik - amikor le vagy fel kerül a tálcára valami, meg a 3D-s forgatást tuti nem használnám, mert nem tetszik...gondolom le lehet ezeket tiltani?!
Azzal az "elégős" animációval nincs baj, amikor bezárta a videón az ablakot a csávó...az fav!
...ablakot ...pff..pingvint!
-
8nemesis8
veterán
Kíváncsi lennék azért milyen gépen futott a Vista!?
Tény elég jó és gyors is az ubuntu, de azért annak is vannak hibái bőven.
Mint itt is látható elég sok kiegészítő pogi van hozzá amivel lehet forgatni képernyőt stb.. -
8nemesis8
veterán
Arra azért figyelj, ha felteszed majd linuxot, hogy egyedi típusú fájlre3ndszert és nem FATot vagy NTFS-t használ.
Jó a linux nekem sulihoz kell, de egészen hozzászoktam már. -
Csakénvagyok
őstag
Ubuntu Linux. Ne félj tőle. A desktop edition egyszerü, mind 32, mind 64 bitest talász, gyorsaságra pedig veri Vistát. A Win7 pedig csak beta. És minden drivert megtalál. Felteheted windows mellé is, semmi változtatás nélkül, esetleg csak liveCDről kipróbálod.
-
gamer0101
aktív tag
(#32751) pumatom : Köszi a tippet! Megpróbálom a Win7-et...legfeljebb mégis kipróbálom az XP-t!
(#32754) Csabee.: Jó olvasni, hogy Te vagy a második aki a Win7-et ajánlja! Bizalomgerjesztő! Köszi!
Esetleg arról tud valaki valamit, hogy mondjuk a 7201-es Bulid-hez le lehet-e tölteni magyar nyelvet az Update-n keresztül, vagy miképp megy ez? Mert ez angol...

-
total90
támogató
Ha jutok valamire majd szólok...
-
kalmarattila
csendes tag
Ugyanezzel a Maxell pendrive problémával küzdök én is. Pár napja bekérdeztem ugyanezt, csak azóta nem volt időm megint nekifogni és próbálgatni. Mindenféleképp 1 partíciót kéne csinálni belőle, de alig látja valamelyik program, és legtöbbször azokkal se sikerült változtatni vagy törölni az első 1-2 megás partíciót.
Minden megoldás érdekel ha rájössz valamire.1 megoldást találtam ami lehet hogy segít és még nem próbáltam. Valami registry beállítással el lehet érni hogy rendes HDD-ként lássa a Win a pendriveot és talán úgy lehet particionálni, de semmi biztos.
-
total90
támogató
-
Csabee.
nagyúr
persze, de biztos 2mb volt nem 2 gb?
simán egy partició kezelővel leformázod az egész pendrivodat, mondjuk én nem nagyon találkoztam még particionált pendrive-al de lehet hogy szokták,
én mindig 1 particióként használom! nemis tudtam h lehet.. De particionáld egybe! akár a lemezkezelővel a windowsba, vagy ha azzal nem akkor más program, partition manager, acronis partiion manager, vagy hasonló programokkal, taálsz sok free verziósat is. -
Csabee.
nagyúr
ha már telepítgetni szeretnél a gyorsaság miatt, akkor ne menj vissza az őskorba, hanem tedd fel a Win7-et az automatikusan felfog neked ismerni szinte mindent! ha szerencséd van akkor tényleg mindent felismer, ha meg nem akkor vista driverrel kiegészíetd! a Win7 sokkal jobb mint a Vista és az xp-t is veri! én ezt ajánlanám neked mindenképpen, olvass a win7 topicba ,sok jót fogsz olvasni,meg látni

-
total90
támogató
Hello!
Ma beállított egyik kedves barátnőm, hogy elromlott neki a pendrive-ja. Egy maxell cuccról van szó. 2 partícióra van osztva alapból. Az egyik 2 MB-os, a másik meg a maradék. A 2 MB-os partíción volt valami cucc, állítólag valami *security volt a neve. A női logika győzedelmeskedett rajta és letörölte azt, mert biztosan létfontosságú volt a 2 MB + szabad hely és most semmit sem lehet vele csinálni. Felismeri a rendszer de rápakolni, leszedni róla nem lehet... és ami a másik nagyobb partíción van azokat megnyitni sem. Formatálni sem lehet
Ilyenkor mi a teendő ? Egybe lehet hozni a 2 partíciót ? Vagy ha azt nem is lehet legalább működésre lehet ezt még bírni ? -
Storms
őstag
üdv
Milyen programmal tudok FM rádiót hallgatni ASUS TV FM 7135 TV tunerrel?
-
pumatom
aktív tag
Üdv!
Baja biztosan nem lesz, csak lehet, hogy driver nélkül maradsz... Ha felraktad próbálj meg feltenni rá egy driver scanner-t pl., és az automatikusan letölti a hiányzó, vagy elavult drivereket...
Bár egy fórum szerint nem biztos, hogy támogatott az xp op.-re.
Tegyél fel egy Win 7-et Vistánál csak jobb...
Üdv! -
vzsryl
nagyúr
LaL. még nem volt ATI-m, de sejtettem, hogy nem lesz egyszerű a driver frissítés.
Nvidia kártyámnál leszedtem a legújabbat, aztán install.
Csakhát az a gondom, hogy a laggom ettől megmarad. Sajnos nem értek a routerekhez, csak annyit, hogy összekössek vele gépeket. Azt nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani ezt az össze-vissza laggos dolgot.
PB screenshot kizárva, mert router előtt nem volt laggom. Az én gépem hibája kizárva, mert a másikon is kipróbáltam COD4-et, és ugyanez a pár percenként fagyásos-lagg fogadott.
Egyébként úgy laggol, hogy pár mp-re megállok, aztán onnan folytatom a játékot. (Killcam-be figyeltem, hogy ha lagg közbe megölnek, akkor miként viselkedek.) -
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek, ha a laptopomra Vista helyett megpróbálnék egy SP3-as XP-t telepíteni, abból lehet baja a gépnek? Gondolok itt maradandó dolgokra. Elvileg driver sincs XP-hez, de legfeljebb megpróbálom a lehetetlent...működésre bírni a jószágot!
Jobban szeretem az XP-t, mert gyorsabb, több mindent nyújt mint a Vista..legalább is nekem.
Aztán lehet, hogy maradi vagyok...de tudom, hogy nem vagyok egyedül!
Nos? 
-
kalmarattila
csendes tag
Felismeri valaki ezt a Gericom monitor-számítógépet? (monitor és gép egyben)
Tudnátok róla több infót adni? Elég jó áron adják, de ki van belezve mindkettő sajnos...

PGA370-es procit, SD ramot és valamilyen HDD-t kéne beletenni. Csak semmi infóm nincs hogy rendes vagy laptopba való alkatrészek kellenek bele.
A másik kérdésem pedig hogy a mintor részt meglehet hajtani vga bemenetről valahogy? Tehát a gép nélkül. Vagy olyan mint a laptopok és erre nincs esély?
-
FRENK1988
veterán
-
vzsryl
nagyúr
Bővebben
Prime95+Furmark stabil a gép. csak proci van húzva, és bírja a strapát. A táp elég gyanús, de sztem hangosabb kéne legyen, ha az lenne a hibás. Még arra is gondoltam, hogy esetleg az új HD4850-esem szórakozik, vagyis a drivere, mert counter strike 1 perc után meghalt és ezt írta ki. CS-ben 1024x768 volt beállítva, és miután kifagyott, az asztal felbontása is 1680x1050-ről 1024-re váltott. A gyári 8.5-ös driver van fenn a kártyámhoz, de úgy néz ki, hogy frissítés lesz. -
JanR
addikt
-
vzsryl
nagyúr
Na, kipróbáltam Cfosspeed mellett hogy megy a dolog. Kb. 10 percig semmi akadás, aztán megint előjött a percenkénti fagyáshoz hasonló lagg. Majd kiléptem játékból, elkezdtem olvasgatni itt a fórumot, egyszercsak hopp, újraindult a gép. Aztán ahogy felállt a windows, betöltött a nod32, majd a cfosspeed, aztán az everest már nem tudott, mert ismét újraindult a gép. De ezután amikor felállt a windows, semmi baja nem volt. Mindenesetre töröltem a cfosspeed-et, hátha az szórakozik. Arra gondolok még, hogy esetleg a tápommal van valami baj, mert elég melegecske levegő jön ki belőle. Adatlapomon az első konfig az, amit használok. Elméletileg a tápnak röhögve kéne bírnia a konfigom. Nem is túl hangos, csak simán "sssssss" hangot ad ki.
Tehát most van egy COD4-es laggos problémám és egy újraindulgatós.
Ötlet?
-
törölt tag
-
Froclee
őstag
Az normális, hogy géptisztítás után hangosabb lett a proci venti?

-
FRENK1988
veterán
-
mezis
félisten
-
RootRulez
félisten
Regisztrációs adatbázisban kell variálni, keress rá a játék bejegyzéseire és törölj ki mindent!
-
sgergi
veterán
-
gyáliSanyi
őstag
Régebben letöröltem egy játékot a gépemről.
Most, hogy ráraknám a játék DVD-jén kijön, hogy játék és eltávolítás fül.
Na hát a játék nem lehet mivel letöröltem, az eltávolításra, meg, ha megyek annak sincs sok értelme, mert már eltávolítottam.
Mindegy, ha az eltávolításra megyek akkor itt elkezd frissíteni valamit és a telepítésre tudok rámenni.
Utána egy ilyen hibát ír ki:
Hiba,KÉPNem tudom, hogy lehetne áthidalni ezt a problémát windows újratelepítés nélkül.
A keresőbe egyetlen fájl-t vagy mappát sem lehet telálni aminek ugyan az a neve mint a játéknak vagy a játék rövidítének. Egyszóval elvileg minden le van törölve.Mikor letöröltem a régi verziót akkor valami gubanc volt és így csak a program files mappából lett kitörölve a játék mappája. Véletlen nem maradhatott valami idegen nevű összetevő ami miatt a rendszer azt hiszi, hogy a játék még mindig fent van?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Fel vagyok regelve egy torrent oldalra, és ugyebár kel seedelni mert különben BANN. Viszont szeretném újratenni a gépemet és ha újrateszem akkor hogyan tudom majd seedelni?
Mert még nem szállhatok ki a seedből mert nincs meg az arányom.
-
8nemesis8
veterán
-
FRENK1988
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
FRENK1988
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
FRENK1988
veterán
Van-e még értelme még 4GB memória a meglévő 4GB mellé? De nem webtervezek, photobótolok, stb... Inkább játék.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
mezis
félisten
-
8nemesis8
veterán
-
Tomekk.
aktív tag
USB-s billentyűzettel meg lehet oldani, hogy ha megnyomunk rajta egy tetszőleges gombot bekapcsoljon a gép, vagy ezt csak ps2-es csatlakozású billel lehetett?
-
Csabee.
nagyúr
Step by step directions
Goto Start>Run and type in regedit , then click OK.
Click the plus signs in front of HKEY_LOCAL_MACHINE, SYSTEM, Current Control Set, Control, and finally, click Windows.
In the right panel you will see CSDVersion.
Right click it, choose Modify.
In the highlighted input window, you should see 300. Change it to 200.
Click OK, close regedit and restart your PC. Windows will now think it is SP2 and allow you to install the UAA and your HD audio driver.
Make sure to reboot and then test your sound BEFORE, changing the value back to 300.Magyarul, a regeditben ezt írd át 200-ra, majd ha átírtad restartolj.:

ekkora sp2-esnek fogja érezni! itt tedd fel ezt: HD_Audio/kb888111xpsp2.exe
ekkor már elvileg felkell ismernie a hangkártyát, ha még így se, akkor most telepítsd fel a hangkártya driverét! amit a gyártó honlapjáról töltesz le! ha végeztél akkor a regeditbe írd vissza 300-ra és restartolj. Ezután jónak kell lennie.
-
Csabee.
nagyúr
több féle topológia létezik azért van az ütközésfigyelés,, csillag fa gyűrű sín tokenring ...

-
Scroll Lock
tag
Üdv!
Ha a switch és a router elvileg full-duplex adatátvitelt tud biztosítani( vagy tévedek? ) akkor mi szükség van ilyen esetekben az ethernet által alkalmazott ütközésfigyelési módszerre? Hiszen elvileg az utóbbi két esetben nem léphet fel ütközés, nem? Másik, hogy az ütközésfigyelési ellenére, hogy lehet, hogy a hub-nál ütközés léphet fel?
Előre is köszönöm. -
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az a 4 méter aztán tényleg nagyon fontos.
(mondjuk sokat számíthat adott esetben...)
150 m körül kétlem, hogy gond nélkül menne, legfeljebb akkor, ha mindenféle külső zavartól mentes a környezet, ami ekkora távolságban átlagkörnyezetben szinte lehetetlen.
Gondolj bele, ekkora távolságban mennyire gyengülhet a jel...
Akkor már száloptikával vagy más módszerrel inkább elhiszem. -
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Drivert szeretnék telepíteni egy gépre, amit most húztam újra, csak az a gond, hogy amikor telepíteni akarom ez a hibauzenet fogad.[link]
Advent 7011 laptop, SiS 7012 hangkartya van benne, és a drivert a gyár support oldaláról töltöttem le.előr is thx, a sgítséget.

Üdv.:
Misi -
pilsner
aktív tag
hello!
hangbeállítás probléma: quadrofon hangzást szeretnék elérni. hiába állítom be a hangszóró beállításainál a négycsatornás hangot, csak a teszben szólal meg mind a 4 hangszóró, egyébként semmilyen rendszerhang vagy zene sem. csak a frontra dugott hangszórók szólnak. frissítettem már drivert, próbáltam mindent állítani, de ötletem sincs mi lehet a gond. realtek ALC883-as chip
-
nesa
veterán
Hogy lehet 1 fenykepezogep firmware verzioszamat atirni
frissitettem de nemtetszik es inkabb az elozot hasznalnam de csak ugyanazt a verziot engedi felrakni vagy frissebb peldanyt, szal valami szerkeszto progi kene 
-
mezis
félisten
-
vzsryl
nagyúr
-
Lenry
félisten
-
vzsryl
nagyúr
-
dui
aktív tag
-
vzsryl
nagyúr
Észrevételeim szerint nem azonos időközönként. Van hogy fél percenként rájön 1-2 mp-re vagy 4-5 mp-re, de van hogy 2-3 percig semmi probléma.
Hát már hónapok óta játszok vele, és a tűzfal eddig nem kötöszködött, szal azzal nem hiszem, hogy gond lenne.(#32705) dui: De hát eddig bírta a 2megás net, mert 1mp-es laggom se volt eddig. És a sávszélesség most is megvan, mert általában a másik gép ki van kapcsolva, és a netem teljesíti a 160kbit/sec-es feltöltést, mivel lemértem. De ha mégis ez lenne a probléma, akkor miért most jött elő? Esetleg ki lehet kapcsolni ezt a pb screenshot-os dolgot?
-
dui
aktív tag
-
8nemesis8
veterán
-
Scroll Lock
tag
Üdv!
A töredezettségmentesítéssel kapcsolatos a kérdésem. A sok írás, törlés következtében a fájlok elhelyezkedése töredezetté válik, ahogy azt a következő ábra is mutatja. [link] az "F" fájl esetében. A kérdésem, hogy az "F" fájl nem lehetne rögtön a merevlemez végére tenni? Egyáltalán milyen logika szerint helyezi el a HDD egy fájlt? Éppen abba a clusterbe kerül egy fájl ahol az olvasófej tartózkodik? -
gyenge47
aktív tag
-
vzsryl
nagyúr
Aktív témák
-
32800 - 32701
50231 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali kérdések órája Archívum XVI.
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Analóg fényképezés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az mitől lehet, hogy az asztali gépem néha, teljesen rendszertelenül (2-3 naponta 1x) egy pillanatra - nincsen egy másodperc sem - kikapcsol, majd újra működik (nem áll le az op.rendszer!...már amikor...mert utolsó alkalommal, körülbelül 10 perce, hiába kapcsolt vissza, a Sajátgép tartalmát nem láttam, mert csak a kis zseblámpa billegett jobbra-balra...(vagy balra-jobbra..nem tudom.

Fájlrendszer...igen..erről régebben hallottam már, hogy kell neki még valami swap partíció is, meg ugye teljesen egyedi fájlrendszert kezel...akkor most a D partíciómat nem is látná esetleg, mert az NTFS??? 
...ablakot ...pff..pingvint!
Aztán lehet, hogy maradi vagyok...de tudom, hogy nem vagyok egyedül!
Nos?