Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Talán akad valaki közületek aki tudja, hogy ez működik-e pc-vel? -
misirulez
senior tag
Há-há, úgy veszem észre itt mindenki csak kérdez.
Visszaolvastam egy kicsit de senkinek sem tudok válaszolni. -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Sajátgépből akarok megnyitni egy audiCd-t, de csak pár kb-es "Track01.cda" stb vannak benne, de én magát a zenét akarom rámásolni a vinyómra.
Mit tegyek?előre is kösz
-
misirulez
senior tag
Köszönöm, akik segítettek.
Sikerült.
(persze nem most hanem még akkor mikor kérdeztem csak most értem haza, és amikor csináltam siettem, nem volt időm megköszönni, de most bepótolom, h ne legyek bunkó ) -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon égő kérdésem hozzátok.
Zsir uj p5b alaplapba akarok berakni egy e2180-at, még nem csináltam ilyet...Ha megnézitek ezt a videót, én is eljutottam odáig, hogy 3:30...szoval itt amikor azt a kis görbitett rudat vissza kellene hajtani a helyére annyira erősen kell csinálni, hogy nem merem még erősebben. Szóval a videóban a csávó lazán ráhajtja, de ott mondjuk a proci körüli fekete keret is már meg van hajlitodva szal a lap amibe berakja nem zsiruj.
Amugy magát a procit biztos jol raktam be mert oldalt van az a két bevágás, hogy csak ugy lehet berakni meg ilyesmi, szoval benne is van rendesen, csak tényleg nem tudom, hogy akkor ezt előszor nagyon erősen kell csinálni, vagy valamit én rontok el?Előre is köszi ha vki válaszol
Udv
Misi -
misirulez
senior tag
válasz gyulabs #18902 üzenetére
Szia!
Igen végülis izombol rányomtam és utána ok volt, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy erőhatás kell neki, én eddig még csak am2-eseket raktam fel.
Jah, a "bolhákkal" jó sokat szenvedtem (amúgy egy p5b lap, és miután felment a procihuto rendesen, akkor egy kicsit meggörbült tőle az alaplap) -
misirulez
senior tag
válasz stargazer #19060 üzenetére
Szia!
Ilyesmiket konkrét boltok vagy magánszemélyek csinálnak akiknek ez a munkájuk, szerintem inkább ne probálkozz.
Egyszer én is akartam, de irodalmat nem találtam hozzá neten, csak egy két félinfot és akkor én ugy dontottem elviszem egy helyre ahol ujratoltik még ugy is sokkal olcsobban kijott mintha uj patront vettem volna.
Udv
Misi -
misirulez
senior tag
válasz Steve-0 #19527 üzenetére
Mondjuk az tényleg ott a legolcsóbb kivételesen, úgyh. én kérek elnézést.
(csak nagy általánosságban elég drágák szoktak lenni náluk a termékek ezért írtam, de úgy látszik ez most egy kivétel)Nyugodtan vedd meg ott, régen sokat vásároltam 3t-nél.
Üdv
Misi[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Én a helyedben nyomnék egy getdataback-et.
Üdv
Misi -
misirulez
senior tag
válasz harcoska #19642 üzenetére
Szia!
"Van egy samsung"
Itt van a kutya elásva, ez az első gond, legközelebb western-digital legyen, és akkor nem lesznek ilyen hsz.-ek.
A kérdés amúgy simán beillhet ide is, de én azért javaslom, hogy tedd fel itt, vagy az még jobb ha mielőtt felteszed kicsit olvasgatsz a topikba, és egyből tudod mi a tuti.
Üdv
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Nekem Vodafone 3G-s (Hauwai...vagy mifene modemes) netem van, és tudom, hogy benne van a szerződésben, részletesen felsorolva, hogy torrentezni fájlcserélő (DC++, eMule stb) mik amik tiltottak, és nemszabad, és 40e Ft.-os bírság jár értük.
Na most, van egy lakótársam, és neki "web'n'walk Netkártya 3.6"-a van, az lenne a kérdésem, hogy ennél is tiltott a torrent használata?
Bár lehet egyszerűbb ha felhívnék egy ügyfszlgt-ot, de...na mind1, azért megkérdeztem...
Üdv
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program amivel emberi hangot lehet "módosítani".
Olyanra gondolok mint pl, ami tv-kben van ha valaki arc és hang nélkül akar nyilatkozni, és igy eltorzítják a hangját. (nem vagyok terrorista ).
Vagy Pl, egy öreg ember hangját "fiatalosítja", vagy fordítva. Pl Női hangból férfihangot csinál meg ilyesmik.
Senki ne kérdezze miért érdekel egy ilyen program...Üdv
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Emesene-t szeretnék letölteni a gépemre, és ezt a linket találtam.
Itt azt írja, hogy OS: Windows All.
Tehát futnia kell windowson is a programnak, amit viszont ha letöltök egy tar.gz kiterjesztés fogad engem, ami legjobb tudomásom szerint, Linux telepítőfájl.Most akkormivan?
Én vagyok a muveletlen es valoban lehet tar.gz-t rakni windowsra vagy a kiírás rossz ami a linknél van?Üdv
Misi -
misirulez
senior tag
Hello!
Egy 1.7ghz 1gb ram-os gépre most tettem fel a legújabb gom playert és akadozik a divx lejátszásnál...
Mit csináljak?Üdv
Misi -
misirulez
senior tag
20% gom player
60% üresjárat.a laptop: fusi amilo L7310w
vga driver: "FSC_S3GUniChromeProIGP_61410249_1004088"
A drivert a fusi supportról szedtem, csak ez az egy volt.
Úgy rémlik mintha telepítés közben valami dx9 is bevillant volna amikor a vga drivert tettem fel.Hogyan tudom megnézni, hogy directx ha van fennt akkor az-e a legfrissebb, illetve ha nincs fent akkor melyiket tegyem fel?
Üdv
Misi -
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
Hello!
Egyből három kérdésem is lenne hozzátok!
1:
Időzített Windows XP kikapcsolás:
Álmosan elkezdek nézni egy filmet, akkor reggel ne arra ébredjek, hogy egész éjszaka ment a gép és ne essen le a fejem a helyéről amikor kiérkezik a villanyszámla.
Tehát, ha tudom, hogy álmos vagyok, de csak filmnézés közben tudok elaludni, akkor be tudjam állítani, hogy X idő múlva kapcsolódjon ki a gép.2:
Cool'n'Quet:
Azt hiszem ez minden amd prociban van legalább is az enyém biztos tudja (A64 X2 3600+), tehát ezt, hogyan tudom brutál módon belőni. Tehát tényleg a lehető legnagyobb mértékben vegye vissza a cpu frekijét és a feszültségét. Most néztem a Vezérlőpult/Programok telepítése és eltávolítása részt és ott nem találtam C'n'q nevű programot, ez talán a biosban fut, és nem windows-ban vagy nagyon hülyét kérdezek??3:
Hangos táp:
Van valami "csináld-magad" szerű részletes leírása valakinek arról, hogy a tápom ventijét, hogyan cseréljem le egy sokkal halkabbra?Üdv.:
Misi[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz gyáliSanyi #25658 üzenetére
Itt biztos tudnak segíteni.
Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
válasz Sk8erPeter #25664 üzenetére
Szia!
3.000 Ft-ért vettem egy Chieftec Delta 300W-os tápot.
Ha 5db. ilyet hazavágok még akkor is jobban jövök ki, mintha több mint 20e. Ft-os "silent" tápot vennék. Úgyhogy attól nem félek, hogy elb..om, de nem is én csinálnám, hanem egy ismerősöm aki műszakit végzett.
(Gondoltam mielőtt felhozom neki a témát, azért én is utánaolvasok, ill. elküldöm neki az olvasmányt)Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
válasz Sk8erPeter #25664 üzenetére
Ja és köszi a progit jónak tűnik.
C'n'q-ról csak annyi lenne a kérdésem, hogy most fut-e, vagy sem azt honnan tudjam?Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítés nélkül(!), meg tudom oldani, hogy az 500-as winyó, amin az oprendszer van, annak ne úgy legyen a partícionálása mint most (50-C: / 450-D
Hanem a C: és a D: fele-fele legyen 250/250.Nagyon sűrgős pls...
Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Bemountolok egy telepítő fájlt ami xxx.iso, és winfos felajánlja, hogy képnézegetővel nyissa meg mikor már bemountoltam...
ahelyett, hogy felismerné, hogy ez egy telepítő cd-nek az image-e és elkezdené telepíteni...Ötlet valakinek?
Két telepítő cd-vel is eljátszotta, amit a softpedia-ról töltöttem, nem hiszem, h az iso rossz.Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Több procihűtőnél láttam, hogy nem cserélhető a foglalt, hanem fix, és 939/940/am2.
namármost, én kinéztem egy zalman procihűtőt magamnak, ez a Zalman CNPS7000B-Cu.
Erre nem írják, hogy am2, csak, hogy 939, de azt hiszem amikor gyártották, akkor nem is volt mgé am2, tehát az lenne a kérdésem, hogyha z felmegy 939-re akkor felmegy az én am2-es lapomra is ugye?Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Safari böngészőben be lehet állítani, hogy a nyelvhelyességelleörző magyar legyen?
Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Beraktam egy új winyót a gépbe, és ez a kép fogad bekapcsoláskor. [link]
Biztos ami zicher, gyorsan le is formatáltam az új winyót NTFS-be, és utána is bekapcsoláskor ez az üzenet fogad.
Amúgy ha bezárásra kattintok, be is zárul, és tudok másolni írni az új winyóra, csak idegesít ez az üzenet, ha van tippetek pls, ne tartsátok vissza.Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni pl. hogy beállítom egy programmal a gépemnek, hogy reggel teszem azt 7:30-kor kapcsoljon be, és automatikusan csatlakozzon is a kedvenc rádióadómra a winamp?
Ébresztőóra nem vált be...
Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Ha egy fényképezőgép SD kártyájáról le lettek törölve a képek, akkor azt vissza tudom bányászni valahogy szoftveresen?
Ilyen Getdataback szerű programmal?Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Laptopon szeretnék XP-t újratelepíteni, és a telepítés közben ezt írja ki:
"a telepítő nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót"
Szerintetek?
Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy rákattintok a C:re vagy D:re vagy más meghajtóra, és windows megkérdezi, hogy mivel társítsa, ahelyett, hogy belépne.
Ha jobb egérgomb>megnyitás, akkor megnyitja.Üdv.:
Misi -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Van egy különös problémám.
Alaplap: DFI Lanparty P45.ha usb-s biullt dugok rá nem hajlando bekapcsolni.
Ha PS/2-t akkor igen, és működik is.
BIOSban be van állítva az usb-s keyboard - Enabled-re.És az is érdekes, hogyha lehúzom róla a ps/2-es bill.-t akkor nem ad képet, ha visszadugom akkor ad...
Ha usb-ps/2 átalakítóval dugok rá bill.-t szintén nem kapcsol be...
Mámrint felpörög, de nem ad képet, és ha ezután dugok rá rendes ps2-es egeret akkor sem mukodik.
Régebben jó volt, de mai naptól csinálja ezt.Egy külföldi haveromé a gép, aki most itt él pesten, nem tudja legariztatni és baromi drága usb-s gamer billentyűzete van, úgyhogy váltani sem egyszerű.
szerk:
usb-s egérrel m,egy, vagy 5 különbözá usb-s billt is kipróbáltunk, tehát nem is a bill-.el van a baj.Üdv.:
Misi[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest