Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz gamer0101 #23299 üzenetére
Ezt mindig meg szoktam válaszolni
"Saját tulajdonba kell venni:
Intézőben, eszközök, Mappabeállítás>Egyszerű mappanézet (ajánlott) elől vedd ki a pipát majd alkalmaz majd OKÉ! Majd az elérni kívánt mappán jobb klikk>Biztonsági beállítások fül>Speciális>Saját tulajdonba vétel"Üdv
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #26663 üzenetére
mp3-összefűzésre, szerkesztgetésre jó az ingyenes mp3DirectCut.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #28332 üzenetére
A kapcsoló részét megcsinálni nem idő, legfeljebb szépen megcsinálni a lyukat, ahova a kapcsoló megy. Mondjuk faterom nagy mester az ilyenekben, kb. 10 perc alatt megcsinálta az egészet.
Ha javasolhatom, vegyél inkább AA-s (vagy AAA-s) akkumulátort, hosszabb távon sokkal olcsóbban jössz ki!Sk8erPeter
-
kételkedem
addikt
válasz gamer0101 #28718 üzenetére
A hangot okozhatja az is, hogy a hűtés lefúj. Magasabb fordulatra kapcsol a venti a hőmérséklet emelkedése miatt, majd ismét vissza áll alap fordulatra.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zsolesz010
senior tag
válasz gamer0101 #28718 üzenetére
Lődd ki az MSN-t. Jobb klikk - Exit-tel. Nálam és nővéremnél a 8.5-ös szórakozik ezzel a hanggal, meg az állandó rinyálással, hogy szedjük le az új 9-est. Ha kilövöd, és újra elindítod, el fog hallgatni.
Vírusunk nincs, néztem a vinyót "tiszta" gépben. Nincs egy hete, hogy elkezdett szórakozni nálam, aztán nővéreméknél is.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz gamer0101 #28725 üzenetére
Hoppá Azért nézd meg legközelebb, mikor elkezdi, hogy elmúlik-e, ha kilövöd az MSN-t.
Nekem kora reggel jött elő először, közvetlen bekapcsolás után. Először azt hittem, képzelődök, de a hangerőt feltolva hangosabb lett a zaj is. Restart után abbamaradt. Következő alkalommal egyesével bezártam mindent, és az MSN után hallgatott el. Azóta nővérem már informáltam, hogy ölje meg az idegent- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #28735 üzenetére
Egyszerű vezetéknélküli hálózat összeállítása, moonman cikke a Winportal-ról!
Sk8erPeter
-
RootRulez
félisten
válasz gamer0101 #28735 üzenetére
Üdv, nekem is sutyorgott egy időben, akkor az msn plusban bekapcsolva felejtettem a szponzor program telepítését és akkor elég sok hasonló 0. típusú találkozásom volt... Ha használsz msn plust, akkor takaracsd le és tedd fel megint, hátha...
═════════════════════════════════════════
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31568 üzenetére
Nincs mit, egyébként épp az oldalról szedtem, amit linkeltél: "Requirements: OS: Windows XP/Vista with .NET Framework 1.1 [...]"
(#31569) RootRulez: ".net FW-ből 2.0ás van fent..." A 2.0-s nem elég, ha a követelmények szerint 1.1 kell, itt a magasabb számok nem azt jelentik, mint mondjuk a DirectX-nél, hogy egyre fejlettebb, és visszafelé kompatibilis, tehát az 1.1-et külön fel kell tenni.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31648 üzenetére
Valamivel tele lehet szemetelve a géped, vagy nem tudom.
Próbáld meg azt, hogy Revo Uninstallerrel leszeded a Flash Playert (+[link]), aztán CCleaner-rel elvégzel egy registry-tisztítást (akár többször is), aztán újratelepíted.
Esetleg lehet, hogy valami szolgáltatás van letiltva, ami kell hozzá.
Vagy maga az Adobe cucca nem indul el valamiért (tiltás vagy egyéb).Jaaa, de most látom, mit írtál... "Shockvawe Player is fent van" A Shockwave Player nem ugyanaz, mint a Flash Player...
Vagy akkor félreértelek, és azt is telepítetted már?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
RootRulez
félisten
válasz gamer0101 #31650 üzenetére
Hali, igaz én Win7-re tettem fel, de azon müxik, 2 féle fless pléyert is leszedtem és feltettem előtte: install_flash_player (ez való a böngészőnek) és install_flash_player_ax ez pedig a windowsnak való de lehet fordítva a lényeg, feltettem mindkettőt. + ami eddig nem volt a .net keretprogram 1.1-es változata
═════════════════════════════════════════
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31650 üzenetére
Lehet, hogy nem bírja a konfigod.
"Requirements:
OS : Windows XP/Vista with .NET Framework 1.1, MAC OSX 10.33 - 10.5
CPU :
ᨊWin : Intel Pentium 4, Centrino, Xeon, or Core Duo (or compatible) processor
ᨊMac : Intel Core Duo processor
MEMORY : 512MB or Higer
HDD : At least 150MB of Available Hard-disk Space
INTERNET ACCESS : DSL / CABLE / FTTH
OTHER : Flash Plugin Version 9.0 or Higher."Bár ha azzal a géppel próbálod, ami az adatlapodon van, akkor elégnek kell lennie, és valahol máshol kell keresni a hibát.
Már eleve az gyanús, hogy MSN-ezésnél is kapsz hibaüzenetet.
Tehát akkor marad a próbálkozás, amit mondtam, most más ötletem nincs. Próbáld ki, és szólj, mi a pálya, hátha közben beugrik valami.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31693 üzenetére
Szóval ezt megcsináltad? Mert eddig csak arról beszéltél, hogy attól félsz, hogy nem fog menni. Beszélj már egy kicsit egyértelműbben! Kezd uncsi lenni, hogy elbeszélünk egymás mellett...
És még: ha az MSN-es figyelmeztető ablakon a Telepítésre mész...?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz gamer0101 #31697 üzenetére
Az olyan egyszavas válaszaid, mint itt, meg az, hogy többször elmondod, hogy Revo Uninstallnál látszik a Flash Player feketén-fehéren, de hogy megcsináltad-e már a szutyok-kiirtást, azt csak most mondtad el először, végre. (tehát korábban nem volt igaz ez: "Egyértelműen leírtam, hogy megcsináltam." Nem írtad le.)
De egyszer sem mondtad el, hogy a lehető legfrissebbet telepítetted-e, vagy csak fogtad, és a régit raktad vissza. Nem lenne pedig olyan nehéz ezt röviden, tömören összefoglalni.
Valami akkor sincs a gépeden rendesen felrakva, ami miatt folyamatosan hiányolja a Flash Playert, még ha rajta is van... Flash-es honlapokat meg tudsz nézni gond nélkül? Tehát a böngésző-plugin megy?
Kezdek kifogyni az ötletekből...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Barney™
aktív tag
-
solika
tag
válasz gamer0101 #32348 üzenetére
csaó gamer0101!
nos, a router. nekem 460-asom és 542-esem van, a menüje mindnek ugyanaz. tehát tedd a következőt: lépj be a "forvarding/virtual servers"-be. ott nyomj egy "new" gombot és töltsd ki így:
elvileg elég lenne annyi is ezeknél a router-eknél (nekem működött anno), h engedélyezed a tűzfaladban is meg a router-ben is az UPnP-t. és ha jól tudom, ebben az esetben használhatod a random port kiosztást is a kliensedben. ebben a módszerben nem kell portokat engedélyezned meg ilyenek. 1szerűen enable gombot nyomsz a forvarding/UPnP menüpontban.
szerintem működni fog, mindkétféleképpen. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
solika
tag
válasz gamer0101 #32364 üzenetére
gamer!
nos, van az a kis hálózati ikon az óra mellett: 2 kis kék monitor. katt rá, előugró ablakban a támogatás fül és ott megtudod, h dhcp-vel lett-e kiosztva az ip-d vagy fix valamint maga az ip cím is. jól tudod, a dhcp mindig más ip-t oszt, én fixre szoktam állítani. egyszerűbb megoldás ha a gépeden adsz meg fix ip-t: visszakattintasz a támogatás fülről az általánosra, ott tulajdonságok gomb. a megjelenő ablakban középtájt egy lista, benne (általában) a 4-ik pont a tcp/ip protokoll. arra duplakatt. a képek alapján állítsd be az ip címed és a többit, de ami üres, azt te is hagyd üresen.
amúgy erre írtam azt, h az UPnP engedélyezésével (egy gombnyomás a router említett menüjében) ip független és port független lesz a dolog.
üdv.
-
solika
tag
válasz gamer0101 #32374 üzenetére
egészségedre gamer! arra viszont sajna nem tudok. nekem is ati-m van, de 9800 pro és gyári driver-lemezzel megy...
amúgy nekem is halódik a gépem, időnként nekem is (kép)merevedési gondjai vannak, mint zoli84 nevű "kollégámnak", bár jóval régebbi gépen küzdök. abit ic7 alaplap p4 hyperthreading-es (remélem jól írtam) procival. egyszer csak lemerevedik. vagy (mivel sűrűn csak hibernálom), amikor indul a gép és a csík pont a végére ér, akkor megáll. szerencsére ilyenkor egy reset-tel feléleszthető. boot-oláskor szintén szokott megfagyni, ilyenkor meg a boot-kép elbukkanásának pillanatában (ilyenkor még halvány a kép és sötétkék árnyalatú) fagy meg. tehát mindkét esetben pont ugyanott fagy le. más windows-zal is lefagyott a gép, de nem így, mert akkor még volt egy hibás ramom a 4ben...na ha erre tud vki vmit... meg a winyó megosztási gondomra... ezer hálám üldözné
-
Csabee.
nagyúr
válasz gamer0101 #32611 üzenetére
Létezik print server illetve olyan router ami tudja a printserver funkciót! Neked kell eldönteni hogy mit szeretnél, de multifunkcionális nyomtatót nem érdemes printszerverre kötni, legalábbis xp-n még biztos nem. Vista meg a Win7 már kezeli normálisan úgynézki, de én a hp psc2175-el szívtam.. nekem is így van megoldva! routerbe bedugom usb-n a nyomtatót kiosztottma neki egy ip-t és arra nyomtatok.!
Üdv: Csabee.
-
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32611 üzenetére
Van.
Léteznem olyan routerek amibe van alapból printer-nek hely.Hasznos dolog, gonodlom wifin működik nemcsak lanon, mert lanon volt szerencsém már használni.De ebből kifolyólag ugyanígy kéne működnie wifi-s router esetében is.
így néz ki a dologSzerk.:Csabee megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32614 üzenetére
Hát nem drágább ,mint egy wifis router szerintem. Nézz szét
Annyi, hogy a routerhez kell bedugni a nyomtatót és onnantól eléred, mert ő is a hálózat része.
PCI wifi kártya nem sok ,de lehet még jobban jársz ha valami USB-set veszel, mert azt könnyebb átmozgatni esetlegesen. -
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32622 üzenetére
TP-link nem olyan rossz.
Mondjuk én linksys-t nem szeretem mert hajlamos, hogy feltorlódnak a csomagok benne és meghal, nem lehet elérni mert mondja, hogy ő bizony elfoglalt akkor csak újraindítás(manuális ) segít.Nekem itthon Zyxel routerem van, nagyon meg vagyok vele elégedve kis antenna van rajta és elképesztő 300m körül vitt át légvonalban igaz volt kisebb lagg ,de ez is mutatja, hogy profi kis gép.
Illetve 5év garancia sem mind1. -
Csabee.
nagyúr
válasz gamer0101 #32622 üzenetére
hát a tplink szerintem sem túl jó, bár ahol eddig használtam ott nem volt még gond vele tudtommal.. de én akkor is a Linksys-t preferálom, vagy még szóba jöhet a D-link ami megint csak jó márka. Nekem itthon Linksys és D-Link routerem van mind2 tökéletes már évek óta
Üdv: Csabee.
-
8nemesis8
veterán
válasz gamer0101 #32625 üzenetére
Hát ez nem wifis.
Egyébként iponon nézz szét van választék.
Nem kell feltétlen Zyxel csak mondtam, hogy esetleg jó márka ha találsz neked megfelelőt.
Csak itt 1év a gari
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest