Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Froclee
őstag
Sziasztok! Nem engedi telepíteni a windows a Photoshopot, ezt írja ki...[link] Pedig a feladatkezelőb elvileg nem fut az internet explorer. Csökkenett módba el se indul a telepítő.
-
Froclee
őstag
Röviden: MPlayer , KMPlayer vagy SMPlayer a jobb? (media player classicot haggyuk)
-
Froclee
őstag
-
Froclee
őstag
válasz remington2 #14631 üzenetére
Szerintem a te gépednek nem nagyon jelentene gondot az Aero.
-
Froclee
őstag
Sziasztok! Mostanába azt csinálja az egerem (razer diamondback) hogy egyszerűen kikapcsol. Ilyenkor ki kell húzni az USBből és újra bedugni, ez után egy 20percig megint működik. Minden USB portban próbáltam.
-
Froclee
őstag
Hellosztok, az ismerősömnek gondja akadt a DMC4 demójának installálásával (szép mondat ). Kicsomagolja, és nem engedi felrakni mert kell a C:\ -n hely. Van 2 giga szabad helye, de mivel oda csomagolja ki ezért marad 300mega, és még +1600mega kéne neki. Nem tudtok valami trükköt/cselt?
köszönöm
-
Froclee
őstag
Hali
Csináltam Acronis True Image-dzsel egy backupot. Azt megcsinálhatom, hogy most letörlöm a progit, és mikor kelleni fog csak visszadobom restore azt cső? Tehát nem törli le letörlésnél a backupot, meg hasonlók?[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Hmm nem tudom, erre lettem volna kiváncsi
Tehét eredeti kérdés: C:\-ről csináltam backupot egy másik partícióra Acronis True Image-dzsel. Mi lenne, ha letörölném a progit és mikor bekápolnom kéne pl. egy vírus miatt (főleg ezért kell a backup ) csak simán visszadobom és nyomok egy restore-t.Bár most hogy belegondolok, egy boot cd-s okossággal lehet jobban jártam volna
-
Froclee
őstag
Hali
google calendar, sms-es értesítésnél számol fel valami díjat? Tehát nekem kell érte fizetnem? (tmobile)
mod: most neten azt találtam hogy nem számítanak fel semmit. letesztelem!
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Hello!
Mi baja lehet a gépemnek?
Azt csinálja ~2 hete hogy. néha magától lefagy a Vista. Aztán olyan is szokott lenni, hogy elmegy a kép, 2 másodpercre kékhalál, újraindul a gép és a Vista nem tud felállni. Ilyenkor áramtalanítás után tud csak felállni. Olyan is volt, hogy itt hagytam a gépet tölteni, mire visszajöttem nem volt kép és fülsüketítően pörgött a venti. Amiket próbáltam:
Memtest 6 óráig: 0 error. Vírusirtás/spywareirtás: 0 találat. CCleaner is volt, bár ez nem feltétlen fontos.Esetleg táp?
ja és nem utolsó sorban a helyes topikot megmondaná valaki ezzel kapcsolatban?
-
Froclee
őstag
Az normális, hogy géptisztítás után hangosabb lett a proci venti?
-
Froclee
őstag
Hali. Tudtok egy olyan mini-progit, amire ha rányom az illető, akkor elrontja az egész op rendszerét?
Régen volt egy ilyen, csak már a nevére nem emlékszem.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest