Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz Andrew31 #15617 üzenetére
Ez így, ebben a formában nem igaz: általában azokhoz szokott saját töltő lenni, amik nem chipesek / dekódoltak, ezért a fényképezőgép töltője nem tölti őket. Tehát pont ezeket nem szabad megvenni, mert a fényképezőgépben sem lesz töltöttség visszajelzés velük: a chip hiányában nem tud az akkuval kommunikálni a váz!
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
pigsty
aktív tag
válasz Andrew31 #15622 üzenetére
bocs, hogy még itt vagyok,
no szóval ez a páros ajánlott vétel lenne?
Ennek a felhasználónak sajnos csak akkui vannak, töltő nix.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
akos3
addikt
válasz Andrew31 #15705 üzenetére
találtam a neten egy képet[link] pont ugyanilyen gépről aminek ue. a hibája. csak nekem még a zárópiciktől lentre eső részen nem repedt meg. de a felső (hosszabb) repedés szinte ugyanazon a helyen van.
igen, én is gondoltam rá, h ráragasztok vmi erős ragasztőval egy műanyagot, h átvegye a feszültséget, csak nem tudom milyen fajta lenne a legjobb. meg milyen ragasztóval tudnám odaragasztani, h érjen is valamit.lehet érdemes lenne lefotóznom a sajátomat, h jobban lássátok
[ Szerkesztve ]
-
mrmarkus
aktív tag
válasz Andrew31 #18026 üzenetére
Tudom, tudom!
Hamisításról kellene szólnia a polémiának, de itt viszont fikciókról esett eddig csak szó!
Kicsi szívem minden vágya látni egy új, hamisított fényképezőgépet, vagy az erről szóló híreket - de ennek kicsi nullához konvergál az esélye, mivel előállítása jóval többe kerülne az eredetinél...
...mobiltelefonok esetében összehasonlíthatatlanul egyszerűbb a helyzet!Freedom of Information
-
-
-
mrmarkus
aktív tag
válasz Andrew31 #18737 üzenetére
A fényképezőgépek azért elég nehezen fagynak meg kicsiny hazánkban...
A párásodás elleni legjobb varázsszer az, ha a fényképezőgép tökéletesen átveszi a környezeti levegő hőmérsékletet. Párásodás csak hőmérséklet különbség esetén lép fel vagy akkor, amikor a relatív páratartalom és hőmérséklet eléri a harmatpontot.Általában az éjszaka első 2-3 órája alkalmas fotózásra, mert nyárutói éjszakákon éjfél után 2-1.5 órával olyan mértékű lesz a páralecsapódás, hogy mindent elázik. Nem hátrány, ha a váz szigetelt.
Járható út lehet egy - a szivargyújtóról üzemeltethető - hajszárító, amellyel 1-1.5 másodperces fúvatással fel tudod szárítani a párát a felszerelésről. ezek teljesítménye általában 180 W, ami 15 Amper áramfelvételnek felel meg,.Ezt nagyon kevés szivargyújtó tudja, azaz 10-15 A-es biztosíték az általános, ez pedig határeset. Az ára reális, a használati értéke pedig ilyen célra elfogadhatóFreedom of Information
-
Zolee11
senior tag
válasz Andrew31 #19096 üzenetére
Szia!
Igen, közben megtaláltam a másik topicot, írtam oda is, illetve közben találtam pár infót a gép képességeiről, és hát azok vannak neki gyors kártyával.
A Samsung Pro kártyával minden igény kielégíthető szerintem, a 32 gigást be tudnám szerezni belföldön artilehúzásásval együtt 12e alatt, annyit még rá tudok szánni. Még megvárom a válaszokat a másik topicon is, hogy egyáltalán érdemes-e ilyen gyors kártyát venni bele.
Köszi!no brain, no problem
-
Sygnus
tag
válasz Andrew31 #19150 üzenetére
A leírtakat már próbáltam, de nem jönnek le a por szemek. És látszanak a fotókon is. Használtan vettem a gépet és az előző tulaj szerintem nem nagyon foglalkozott tisztítással.
Swab -om már van hozzá, csak valami folyadék kéne. Van esetleg vmi linked, hogy akkor milyen folyadékot érdemes megvenni hozzá ?
-
Lassú Víz
addikt
válasz Andrew31 #19280 üzenetére
Egy keresztelő azért nem mise, és talán egyik pap sem tartja a lelkek ellopásának a fényképezést. Persze előtte nem árt tisztázni a dolgokat, látni másik keresztelőt, mi a menetrend. Megbeszélni, hogy ne takarják a gyereket a fotós elől meg ilyesmik. Számtalan olyan apróság van amit igazán egy profi mellett gyakornokoskodva lehet megtanulni, ellesni. Nemrég láttam egy esküvő fotós workshopot, ahol menyasszony és vőlegény modell volt meg anyakönyvvezető, berendezett helyszín, és csak lestem, hogy mi mindenre kell figyelni egy fotósnak, kezdve a videós mozgásától a történéseken át a közönségig. Mik a kötelező képek, mikor kell a kezet és mikor a szülőket fotózni.
kilozsul:
Szerintem egy keresztelőnek legalább ilyen ismert a forgatókönyve, és aki nem tudja, hogy egy templomon belül kb. mik lesznek a fényviszonyok az nem sok keresztelőt fotózhatott, tehát lehet jobb képeket csinál mint a rokon telefonnal, de egy jó profi anyagának a szintjét nem fogja elérni. Ezt azért nem árt tudatosítani abban aki nem akar egy profit felkérni, csak látta, hogy van egy DSLR a nyakadban. De ha profiként (értsd pénzért) vállaltad akkor meg fektess bele annyit, hogy legalább az események előtt egy pár órával bejárod a helyszínt, vagy ahol laksz biztosan van templom, ott is lehet gyakorolni, fényviszonyokat megfigyelni.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest