- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
werttzui #3175 üzenetére
Olyasmiket hoztál fel, amikeg már megtárgyaltunk, ottkar már túllépett rajta. Elég egyértelműnek tartom, hogy akkor nem értetted, miről beszélünk. De egyébként is látszik a hozzászólásaidból, hogy nem értesz hozzá. Te háborodtál fel, hogy ezt szóvá tettem. Pedig te is tudod.
"Gondolod én hülye vagyok?"
Nem, de ez nem jelenti azt, hogy értesz a félvezetőkhöz vagy az elektronikához. Én se vagyok hülye, mégsem műtök agyat, mert nem értek hozzá. És nem is szakértek róla. Viszont villamosmérnök vagyok akinek konkrétan a fényérzékelő félvezetők és az azokat kiszolgáló elektronikák a szűkebb szakterülete. Abban tehát bátrabban okoskodom. A szakdolgozatomat a napelemekről írtam, ezért is példálozok annyit velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest