- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
belluska #1431 üzenetére
Csak próba erejéig, vagy árulod a gépet?
Merthogy most már tényleg csak a kíváncsiságomat elégíteném ki vele, mert az A1 árából (a döglött ccd-s sztorit gondolom ismered, az enyém is megdöglött, akkor még nem ásták elő Sonyék a pincéből a maradék 3 raklap ccd-t, szóval nekem kifizették a számlán szereplő árat) meg persze kicsit hozzátéve vettem egy Nikon d50-et - szóval most már pentatükörbe kukucskálok(pentaprizma persze még jobb lenne, de azt majd idővel).
Nagyon fájt a fogam tavaly nyár végén egy olyanra (főleg hogy az A1-et megszoktam, ami elkényeztetett), de dslr-ről már kevés esélyét látom hogy bridge-re váltanék visszaMásodgépnek jó volna de annyi pénzem sajna nincs. Ha lenne, akkor inkább egy fényerős teleobjektív...
Mindenesetre rendes vagy, köszönöm! A topikot már ne terheljük vele, PÜ-ben leszervezhetjük.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest