Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz Inhouse #34522 üzenetére

"Folyamatos bevétel növekedés sincs a végtelenségig."

Ez így van, de ez nem az én dolgom. Az üzleteket nem én kötöm, az új ügyfeleket nem én hozom, mint írtam, én a rendeléseket dolgozom fel, azok kiszállítását "szervezem", de legalábbis előkészítem, ha lehet így fogalmazni. Mi még nem régóta létezünk, nekünk még van hova növekedni, messze még a végtelen.

A jó munkaerő megbecsüléséhez annyit fűznék hozzá, hogy engem is megbecsülnek, nyilván ha nem jól végezném a munkám, nem dolgoznék már itt. A robotizálódás az én esetemben pozitív folyamatot jelent, szerintem jobban örülnek neki, ha a gép előtt kussolok és dolgozom, mintha időnként emberi kapcsolatépítésre hivatkozva szexorgiákat tartanék az irodában ereszcsatornamászással egybekötve. ;]

A raktárkészlet felvásárláshoz pedig annyit, hogy szerintem az év végi leltár előtt bármelyik cég örülne, ha felvásárolnák a raktárkészletét. :D A pótlása pedig gyorsan menne, 1, maximum 2 hetes átfutási idővel bármelyik gyártó partnerünktől vissza tudnánk tölteni az elvárt szintre, ez még a közvetlenül a raktárról kiszolgált vevői rendeléseket sem akadályozná, esetleg néhány esetben kéne pár napos csúszásért magyarázkodni. A nagyobb tételben érkező megrendeléseket közvetlenül a gyártóknak továbbítjuk, onnan történik a kiszállítás, ilyen esetekben a raktárkészletünk állapota irreleváns. Szóval nyugodtan fel lehet vásárolni a készletet, nem tojnánk be. :D

A bitcoinhoz nem értek, eleve azt sem értem, hogyan tud létezni és mi tartja fent, ehhez én sem tudok hozzászólni. Azt tudom, hogy a bányászásához rengeteg erőforrás kell, de a konkrét működését nem ismerem.

Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés