Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Sziasztok!
USB type-C dokkolók kompatibilisek egymással? Pl. Dell gép tud dokkolni HP dokkolóval vagy sem? Előre is köszi!
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Digis routerhez milyen szunetmentest ajánlotok? Biztonsagi rendszernek mindenkeppen kell a net, úgyhogy áramszünet eseten is kellene a wifi. -
csudri
őstag
válasz r.levente75 #30785 üzenetére
Unokák alkottak... Anyósom igy adta a kezembe, hogy oldjam meg. :)
-
csudri
őstag
Sziasztok! Leesett a tablet, ilyen lett a képernyő:
Ötlet valakinek? -
csudri
őstag
Sziasztok! Van nem horror áron olyan GPS nyomkövető, amit bele tudok rakni egy eszköz belsejébe és akár hetekig nem merül le és küld egy jelet, ha valaki elviszi?
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok leíratkozni egy topikról? Korábban volt rá ikon, de azt most nem találom és az email éresítésben kapott leíratkozási link nem működik. Köszi előre is a segítséget!Üdv
csu -
csudri
őstag
Tudja valaki esetleg, hogy hol lehet nézni a darts vb-t? Mert egyik csatornán se találtam a PDC-t.. Vagyis, a BDO-t nyomja mától a Eurosport, de az nem érdekel a nagyok a PDC-ben vannak.
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok egy helyet, ahol lehet nézni Eurosport-ot online és ingyen?
Mindenhol csak a Eurosport News-t linkelik, a korábbi online tv topikban is csak az érhető el.
Előre is köszi!
-
csudri
őstag
Nem tudja valaki, hogy hol lehet online nézni a foci-EB szavazás eredményhírdetését? Az M1 beszart, Eurosport nem akar bejönni. PLZ help!
-
csudri
őstag
Sziasztok, arról lenne szó, hogy a barátnőm fél éve Angliában él, de egy hét múlva végre visszaköltözik ide. Nagyon megkedvelte azokat a csatornákat, amiket kint nézett, a Sky a szolgáltató. A kérdésem az lenne, hogy itthon elérhető-e a Sky szolgáltatása (google-lel rákerestem de nem találtam hivatkozást)? Esetleg az a dolog működik, hogy veszünk egy ilyen Sky vevőegységet és rákötöm egy itthon is kapható parabola antennára?
Előre is köszi a válaszokat.
csudri
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Nemrég vettem egy fenyőfa ágyat, tök jó nagy meg minden. De sajnos csúszkál a parkettán, pedig még fel sem lett avatva. 9nap múlva jön haza a barátnőm Londonból több, mint 2 hónap után és eléggé igénybe lesz véve a dolog. Mivel tudnám megakadályozni, hogy csúszkáljon?
Voltam ma abban az üzletben, ahol vettem, hátha tudnak ajánlani valami csúszásgátlót, de csak széttárták a kezüket, hogy passz, próbáljam meg monjduk a Praktikerben. Nosza irány a Praktiker de ott csak csúszófilc van, amivel még jobban csúszna. Gondolom valami gumi kellene alá, vagy valami ék.
Találtam is gumi éket, de sajnos az túl nagy. Valami olyan dolog kellene, amit rá tudok ragasztani a lábakra. Az egyik praktikeres pasi azt mondta, hogy legrosszabb esetben fogjak egy kis kétoldalas ragasztószalagot és ragasszam oda az ágyat a parkettához, de ezt inkább szeretném elkerülni.
Valakinek valami ötlet?
ui: A Tescoban azt mondták van, de mégsem, csak sima fürdőszobai csúszásgátló van, de az ugye egy gumiszőnyeg. Végső esetben veszek egy olyat és szétvágom, de hátha van valami esztétikusabb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest