- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
inf3rno #25000 üzenetére
Hát sajnos itt minden normális embert meghurcolnak, például nem egy esetben volt ismerős körökben önvédelem, de végül még is garázdasággal gyanúsították az embert.
3 Gipsy belém köt, én meg barátnőmmel vagyok túl lépnek a határon elkezdik fogdosni és engem is lökdösnek.
Mikor az ember eldurran megvédi magát és akit szeret, utána még én vagyok a garázda.....
Ez még régen volt suliba, izgalmasan köszöntöttem a 18 éves kort
Ez volt úgy 7 éve, de kíváncsi vagyok melyik ember nem durranna el ilyen esetben.
1 év felfüggesztettet kaptam, még képet is csináltam rólam mint a filmekbe, ilyen táblával meg ujjlenyomatot is vettek.Azóta nem történt velem semmi, nem volt azóta se rendőrségen. De tényleg én éreztem magam kínosan, az a 3 srácból egyik már börtönben van. Csak az zavar hogy miért én kapok, mikor kiprovokálták a helyzetet.
Azért annak örülök, itt hardapron azért nagyrészt jófej értelmes emberekkel beszélgettek, és akikkel idáig üzleteltem személyesen mindegyik nagyon kedves jófej volt. Senki se volt balhés, kötekedős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged