Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Régen még tizen éve keringett a neten egy videó, bolond bme gyerek néven vagy valami ilyesmi, es ez egy interjú volt egy BME re járó sráccal akinek a nyakába volt a távcső hogy órán jól lásson.
Nem találom sehol ezt a videót, tud valaki segíteni?[ Szerkesztve ]
-
válasz urbi73 #21796 üzenetére
"A munkáltató biztosítja az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeit" - Munka törvénykönyve, Alapvető kötelezettségek.
Fel kell nyomni a munkavédelemnél.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
EmberXY
veterán
-
urbi73
senior tag
Hali. Mit tennétek ha a munkáltató olyan munkaeszközön akar dolgoztatni , ami hosszú távon káros az egészségre . Konkrétan semmit nem teszek annak az érdekében hogy meg javítsák a munka eszközt .
Egy kőszőrűről van szó, ami olyan vibrációt kelt hogy , remeg még körülötte az ajzat beton is .
Sajnos mára már ott tartok hogy fáj - zsibbad a kezem lábam e miatt .
Persze a legegyszerűbb azt mondani ahogy váltsak munkahelyet , de ezen környéken nem olyan egyszerű-
-
Putyin90
senior tag
Ez milyen betűtípus? Ha pontosat nem tudtok, akkor mi az, ami a leginkább hasonlít rá?
-
VoidXs
nagyúr
Sziasztok! Játékokra van Artisjus konstrukció? Ugye tévében/rádióban elég egy éves összeg és jogtiszta vagy, van ilyesmi játékok kiadására vonatkozóan?
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
siebener
aktív tag
Halihó!
Van olyan webáruház - mobiltelefon, laptop -, ahol lehet vásárláskor kártyával fizetni, és webox-ba küldik a csomagot? -
Spet
addikt
válasz philoxenia #21787 üzenetére
Nem baj az elmebaj volt már rosszabb is
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Shingen
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Ispy
veterán
válasz customer114 #21784 üzenetére
Mondjuk voltak olyan idők, amikor még liveshow volt a bemondás.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz customer114 #21782 üzenetére
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
banán007
tag
Sziasztok, nem tudjátok hogy pontosan miért változott meg a 4-6 villamos bemondójának a hangja? Vagy csak én vettem észre?
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
-
rii
nagyúr
köszönöm szépen!
akkor kicsit megnyugodtam ... de minden levélnél azér'ott lesz a gyomorgörcs ......
gondolom a 200.000-es büntetés már 1-2 hónap csúszásnál, meg céges esetében képzelhető el ....egy ételre megtanultam a dátumot ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nagyúr
"A határidő elmulasztása esetén a NAV jogosult büntetést kiszabni, és természetesen felszólítja az adózót a kötelezettségnek való eleget tételre. A büntetés mértéke magánszemélyek esetében akár 200 ezer forint is lehet"
Ez persze változó, és úgy tudom, magánszemélyek esetén nem nagyon szokták alkalmazni, két kolléga tavaly késve adta le, de nem kapott semmilyen büntit.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rii
nagyúr
válasz Bjørgersson #21772 üzenetére
ejha
-
nagyúr
Ha van Ügyfélkapud, akkor ott a legegyszerűbb az ABEV progiban összeállított .kr filet feltölteni. Ha analóg módon küldöd be, akkor itt vannak a címek, lakóhely szerint.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rii
nagyúr
sziasztok
tudom ... elkéstem vele ... maj. 22 volt a hatarido ...
az adóbevallást hova kell feladni?
nem kaptam borítékot, nem munkahely csinálta mert "ekho"-s voltam előző helyen vagymi ...
-
EmberXY
veterán
válasz Putyin90 #21764 üzenetére
Valami gond a körülményekkel volt, ha egyik se kelt ki, a hőmérséklet még csak-csak rendben volt, esetleg az öntözés volt sok vagy kevés. Ha megvizsgálod valamelyiket, a mag csírázásnak indult legalább, vagy egyáltalán nem történt vele semmi? Ugyanis a mag is lehet rossz/régi, de mivel a kintiek kikeltek, így ennek kisebb a valószínűsége.
Up the Irons!
-
minek?:S
őstag
Üdv! Srácok! Van egy doboz, van rajta egy gomb, amit, ha megnyomunk kinyílik a doboz, előjön egy kar, megnyomja még egyszer a gombot és bezáródik(Van egy ilyen macskás videó is, amikor a macska meglepődik a háttérben). Nem tudjátok mi a neve(és a működési elve?)?
Üdv.:M.
-
EmberXY
veterán
válasz Putyin90 #21760 üzenetére
A napfényt nagyon szereti, lehet, hogy ez a gond a bentiekkel, jellemzően fóliasátrakban szokták a palántákat megnevelni, úgy hatékonyabb, és a kész palántát ültetik ki májusban. Fóliás termesztés esetén akár 2 m magasra is fel lehet futtatni, szabályos dzsungellé lehet nevelni, de ehhez fel is kell kötözni minden tövet, mert a saját + a termés súlyát nem bírná el, szabad földben kb térdmagasságig nő...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Putyin90
senior tag
válasz EmberXY #21759 üzenetére
Tudom, hogy csípős almapaprikát ültettem, de nem bíztam benne, hogy ki fog nőni és azt hittem, hogy valami gyom. Ezt még valamikor március végén ültettem el, kintre, csak úgy, amit meg bentre ültettem el edényekbe, és folyamatosan melegen tartottam őket azok meg sem mozdulnak, pedig ugyanabból a magból lettek ültetve.
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Nem szoktatok játszani a Microsoft Solitaire Collection kártyajátékkal?
A napi kihívásokat nem szoktátok megcsinálni? A május 3. napi TriPeaks játékot meg tudtátok csinálni? Ezt: [link].
Akárhogy próbálom nem sikerül.
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #21750 üzenetére
Régen volt pár olyan virtuális játék, amely filmszerű volt. Volt vadnyugati, meg drogkartelles, de ha emlékem nem csal, másféle is. Tényleg film volt, fegyverrel kellett irtani a gaz ellent, de néha beugrott egy-egy ártatlan, akit a játékos a feszült figyelemnek betudhatóan hidegre tett, game over.
Tudna valaki cím(ek)et mondani?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ph2012
senior tag
A hivatalos Microsoft kártyajáték ingyenes verziója ilyen zombis játékot reklámoz: [link].
Nem erőszakos egy kicsit tizenéves fiataloknak?
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Klímatisztító spray-t használt már valaki személyesen? Rendeltem most egyet emagról (climaxpert), de csak román használati utasítás van rajta.
Az alapokat tudom, ráfújom a bordákra és a lapátokra, hagyom hatni. De, imsertek-e valami hatékonyabb módszert a klímatisztító felvitelére? Hogy érhetem el a legnagyobb tisztítási hatékonyságot vele?
(egy flakon spray van, nincs ózon a közelbe)
Köszi,
Szép napot -
exabit
tag
-
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fasirTTT #21746 üzenetére
Az ajándékozás más kategória, de ha aláhúzod, hogy visszterhes, attól még tetszőleges összeg írható be, vagy üresen is lehet hagyni, mivel a szerződés aláírásával a vevő igazolja, hogy az ellenértéket átadta, az eladó pedig igazolja, hogy az ellenértéket megkapta. Én a két legutóbbi autóm eladása során nem írtam be összeget pl. A vevő a vagyonszerzési illetéket a gépjármű teljesítménye, kora, fajtája, stb. alapján fizeti meg, ez független a kialkudott vételártól. Az eladó pedig az esetek nagy többségében nem kell illetéket fizessen, mivel az autók vásárláskori értéke jellemzően magasabb, mint az eladáskori, ezért nem beszélhetünk vagyongyarapodásról, ami után adóznia kellene.
-
Ispy
veterán
válasz #65675776 #21743 üzenetére
Miért, mit csinált? Nem rögzítette rendesen? Nyilván én fel fogom rögzíteni, a kérdés csak az, hogy hogyan érdemes, hogy meg is tartson és lehetőleg ne szakadjon le az egész, mint a linkelt videókban.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
kocsi átiratásnál szeretném kérdezni, hogy ha adásvételin a vásárolt összeget írom rá, vagy ha alacsonyabbat, illetve az ingyenes(ajándékba kaptam) opciót, akkor ezeknél van e különbség nekem fizetés terén? mert ugye az adásvételi visszterhesremélem érthető volt a kérdés
-
törölt tag
válasz philoxenia #21744 üzenetére
Ja, át tudnak bújni alatta.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Súlyfüggő... van mikor jobb fordítva...
-
Ispy
veterán
Rendeltem egy ajtóba szerelhető húzódzkodó rudat, használ valaki ilyet? Mennyire stabil ez a cucc? Nem vágja tönkre az ajtófélfát?
-
nagyúr
válasz philoxenia #21731 üzenetére
Ez kell nekem! Köszönöm! Igaz, időközben megtaláltam, kerti verbena.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném megtudni ennek a virágnak a nevét! Köszi, ha tudtok segíteni.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Vakegérke
félisten
válasz rumos XIII #21726 üzenetére
A Földközi-tengert járom, köszönöm a linket.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Játszott valaki már a Silent Hunter 5-tel?
Tengeralattjárókat kéne kilőnöm, de bármilyen mélységre állítom a torpedót, nem sikerül. Mi a trükkje?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Nite
őstag
hat ezek a pesti fiuk
Paid my dues!
-
Nite
őstag
-
Nite
őstag
válasz philoxenia #21715 üzenetére
nyilvan kozbiztonsag szempontjabol gondoltam, a nyugati nem erdekel
(#21716) Spet: azert... ennel egy hajszalnyival jobbat neztem ki
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Spet
addikt
válasz philoxenia #21715 üzenetére
Á szerintem valami ilyesmire gondolt:
-
Nite
őstag
ki merjek venni egy alberletet a XIII. hajdu-kozben?
Paid my dues!
-
Krogoth
senior tag
3 darabos 30 napos kontaktlencse. Az elsőt hordtam kb. 1,5 hónapig. 30 alkalom kb. A 2.-at 2-2,5 vagy még több ideig tudtam viselni. A 3.-nál már 2 hét elteltével kezdem érezni, hogy cserélni kell.
Vajon hogy sikerül ekkora szórással dolgozniuk? Ráadásul 1 dobozon belül...hmmm -
rumos XIII
aktív tag
Kösz a válaszokat.
(#21704) CartmanLand0: Nem, szédülés sincs és fejmozgázsra nem fokozódik. Ha befogom a fülemet, úgytartom pár mp-ig, akkor utána jó egy ideig.. Orvos csak fogta a fejét..(#21709) cattus: Köszi, ezt kipróbálom, bajom nemlehet.
-
cattus
addikt
válasz rumos XIII #21703 üzenetére
Nekem legutóbb füldugulás / megfázás miatt volt, miután kimosták is zúgott. Felírt B-vitamin komplexet amit szedtem is, kb. pár nap alatt teljesen elmúlt.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Stanley-B. #21706 üzenetére
Mekkora a fékutad és miért hetven a korlátozás?
-
Stanley-B.
őstag
válasz Stanley-B. #21706 üzenetére
és az 50 helyett 70-et természetesen 70-es táblánál értem. Tehát nem lépi át a megengedett sebességet, ugyanakkor mégis gyorshajtó, mert nem megfelelően választotta meg a sebességét. Erre gondotlam fentebb.
-
Stanley-B.
őstag
válasz philoxenia #21691 üzenetére
hajnali 1 óra volt, középső sávban. Azért a körülmények is lényegesek.
Nehogy visszaszálljon a jókívánság.egyébként nem promotálni szeretném a sebességtúllépést, de a legtöbb baleset nem a megengedett sebesség túllépése miatt van önmagában, hanem az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség választása miatt...
Az én kétszeres sebessségemnél teljesen üres, egyenes úton, simán veszélyesebb lehet mikor valaki télen 50 helyett például 70-nel megy.[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz rumos XIII #21698 üzenetére
Alacsony folyadékbevitel, sok stressz, nem megfelelő vérnyomás és még jó pár dolog okozhatja.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz rumos XIII #21703 üzenetére
Édesanyámnak ez a betegség okozza a fülzugást --->[link]
Esetleg nem párosul szédüléssel ? Hirtelen fellépö szédülésre gondolok, ami magától elmulik ... fejmozgatásra nem fokozódik a fülzugás ?A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
rumos XIII
aktív tag
válasz r.levente75 #21701 üzenetére
Nem, azert mentem el, hatha az miatt
-
customer114
őstag
válasz r.levente75 #21701 üzenetére
Titokban tettek bele egy fülzúgót.
-
r.levente75
addikt
válasz rumos XIII #21698 üzenetére
Azóta van, mióta kimosták?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax DDR4-2400 8GB, DDR4-2400, PC4-19200, GLLG42F-18KII5
- FÉLÁRON új!! Irim Pito ágykeret 140x200 + szekrény 3 ajtós világos dió
- Kamera cage rig
- (több darab) Ultragyors 1TB SSD SKHynix PC801 (írás: 6500 MB/s) (csomagküldés: csak 1200Ft)
- Sony α6000 ( ILCE-6000) kamera + Sigma 18-50mm f/2.8 objektív eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest