Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #22999 üzenetére
Belőled kinézem, hogy az adóbevalláson is valami kamu neved van, lehet, hogy pont ezért bújkálsz.
"hogy utánad menjenek ha fizetés nélkül távoznál."
Pedig utánad mennek, nem az ő dolguk, hogy megtudják a neved, hanem a kiérkező rendőröké. De ez a helyzet annyiban más, hogy a szolgáltatást nyújtónak kvázi nincs veszítenivalója, mivel ott helyben fizetsz, viszont ha neki szállítania kell a kaját, akkor ott más költségek is játszanak (üzemanyag, idő pl), és ha meghiúsul az átvétel, ilyen-olyan nevek esetében nem valószínű, hogy neki ez megtérül, ezért írtam, hogy kockázatot jelent. Nyilván kisebb összegű rendelések esetén még egy egyszerű feketelistával kiszűrhető az ilyen, ha mondjuk van telefonszám is, de nagyobb összegnél, pl 100 ezres tételeknél már elgondokodtató, hogy elindulnék-e mondjuk 100 km-re Yoda mesterhez, főleg, ha számlát is ki kell állítanom a nevére.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
customer114
őstag
válasz EmberXY #22998 üzenetére
Előled bújkálok.
Ha valami nem hivatalos, mint pl. adóbevallás vagy bármilyen hasonló ügyintézés ott nem szeretem kiadni a személyes adataim.
Most, kimész a piacra nem vagy elmész egy pizzériába ott se kérdezik meg a neved, sem a telefonszámod vagy lakcímed, hogy utánad menjenek ha fizetés nélkül távoznál.
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #22997 üzenetére
A jattért természetesen elmennék, de a csomagot/pizzát nem adnám át, ha csak nem igazolod a megadott nevet. Ha szabályos, ha nem, nem érdekel.
Ez az "ésszerű bújkálás" azért furcsa számomra, mert az emberek alapvetően a spam-ek elől menekülnek, és épp, hogy a telefonszámot és az e-mailt nem szeretik megadni, lásd pl google/facebook mobilszámot kér, stb.
Egy sima névvel, lakcímmel más adatok nélkül nem tudom, hogy mire megy valaki, ellenben aki nagyon bújkál, az valami elől bújkál....Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #22994 üzenetére
Szerintem te paranoiás vagy. A nagy testvér elől nem tudsz elbújni, a telefonszámod meg az arcod alapján többet ki lehet rólad deríteni, mint a neved alapján (még facebookon is bejelölnek ez alapján).
Ha én futár lennék, tuti azt mondanám, hogy nem voltál otthon, anélkül, hogy kimennék a címre.Up the Irons!
-
customer114
őstag
válasz EmberXY #22992 üzenetére
Telefonszámod meg van adva. Engem is hívtak egy helyről, hogy ez most komoly-e. Mindtam, hogy nem, de felejtse el hogy megadjam a nevemet.
Illetve mivel lemegyek a főbejárathoz, így a pontos címem se tudják, csak a házszámot.
De tegyük fel fesztiválon vagy és kaját rendelnél. Sőt, kocsmába is rendelnek. Ekkor is megadsz valami random nevet, a kocsma címét meg a telefon számod, hogy hívjanak ha megjött a futár.
Ez így működik, nem fognak vércsoportot és retina scant kérni egy sima étel rendeléshez. Ők így is úgy is megkapják a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #22985 üzenetére
Ez érdekes, de félre ne érts, nem téged hibáztatlak emiatt, hanem a cégeket nem értem, ugyanis ez egy nyilvánvaló rizikó, hiába stimmel a cím, stb, egy szavuk nem lehet, ha a megadott címen nem Yoda mester nyit ajtót, hanem mondjuk senki, és a futár visszakullog a kihűlt kajával (majd kiviszik máshová).
Én biztos nem venném komolyan az ilyet, de ezek szerint én egy másik világban élek.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
"Azt meg tudta nézni hogy ki volt nálunk utoljára de azért kezeskedik hogy nem az firkált, régóta náluk dolgozik."
Nyilván, miután egyértelmű, hogy ki vitte ki a pizzát, nem az firkált, hanem szólt egy haverjának, aki visszament, és felírta, hogy kevés a borravaló. Persze, magyarázzák be, akinek akarják, tipikus reakció, az istenért fel nem vállalnák, hogy hibáztak, DE mivel kárpótlást ajánlanak fel, közvetve mégis elismerik, és ez egy kicsit sem átlátszó, valójában mindenki helikopter. Üdv Magyarországon.
De azért gratulálok, hogy sikerült dűlőre vinni a dolgot, ennyi a minimum, hogy kaptok egy ingyen rendelést.
Up the Irons!
-
customer114
őstag
Péntek 13.?
-
Met
nagyúr
És ha a postás az ebay-es cuccról csak egy értesítőt dob be hogy veszed át?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
alcsa
senior tag
Nekem az itteni neved is megfelelőnek tűnik, nem tudom miért adsz meg ilyen neveket.
-
Spet
addikt
Mi van már kihaltak a régi jó nevek:
Teszt Elek, Ebéd Elek és társai?Nekem, miután ajánlva küldenek ebay-ről így fel kell vállalnom a nevem.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Met
nagyúr
Nos, hívott egy nő a Pepétől.
Sajnálja, meg van döbbenve, mert amióta ott dolgozik nem kaptak ilyen visszajelzést.
Azt meg tudta nézni hogy ki volt nálunk utoljára de azért kezeskedik hogy nem az firkált, régóta náluk dolgozik.
Az utóbbi időben megfordult náluk sok futár akiknek a nagy része le is lépett hamar.
Felajánlotta hogy a következő rendelést nem kell kifizetnünk.
Szóval most kellemesen csalódtam bennük"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Spet
addikt
Mi pizzát nem rendelünk ellenben sushit igen (ha ránk jön a sushizhatnék).
Igaz, én SZÉP kártyával fizetek előre, időben is megjön a futár, jó étvágyat kíván (normális hangnemmel, nem flegmán), és már rohannak is tovább, ha jattolna az ember azt se várnák meg.
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #22972 üzenetére
Szerintem kamuzol, vagy nem...
Egy valamirevaló pizzéria ilyen nevet nem is venne komolyan, és el sem indítaná a futárt.... Vagy igen?
Met: Igen, van benne kockázat. Én szólnék ilyen esetben az étteremnek is, biztosan tudják, hogy ki mikor volt "szolgálatban", csak hogy érezze a törődést, és persze kikötném, hogy ugyanazzal még egyszer ne küldjenek kaját, mert nem veszem át...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Változó, ha van szállítási költség, akkor max. 100-ra felkerekítünk, és annyi, kivéve ha extra gyors volt, és még forrón gőzölög a kaja, akkor azért jár +1-200.
~5000 alatt max. 10% jellemző, fölötte azért 5-600 forintnál többet nem. Ez is csak akkor, ha minden klappolt, amúgy ez a dolga.
Három házzal arrébbról megcsörgetés, "gyere már le", kihűlt kaja, "bocs nincs apróm" kifogás bepipált nagy címlet esetén, látványosan borravalóért kuncsorgás, vállaltnál 30 perccel hosszabb kiszállítás nálunk mind automatikusan forintra pontos visszajáró kivárását jelenti, akkor is ha be kell ugrania a kisboltba pénzt váltani.
Amúgy ha pontosan tudod, hogy mikor melyik futár b***ta össze a liftet, hívd fel az éttermet, valószínűleg pár órán belül már nem a borravaló lesz a legnagyobb problémája.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Met
nagyúr
válasz EmberXY #22971 üzenetére
Oda írtam este hogy ha kevés a 10% el lehet menni dolgozni, de aztán letöröltem mert hosszú idő mire felér a 7.-re, addig bele tud köpni a kajába
Nem értem mit szeretnének, egy 3k-s rendelésre adjak 5k-t?
Most majd nem kapnak, kártyával kifizetem, legalább nem kell az aprót keresgélni ha kártyával fizetem.qnadam Nem jött még kétszer ugyan az a futár, de egy ideje már csak a Donpepétől rendelünk.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
veterán
-
nagyúr
Fix 200 HUF-ot, a rendelés értékétől függetlenül. Nagyon hálásak érte, elmondásuk szerint nagyon kevesen adnak manapság jattot, plusz, aki kártyával előre kifizeti, az tuti nem ad semmit. Mi a kivételek vagyunk, mert csak kártyával fizetünk, de a 200 jattot megkapják.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
EmberXY
veterán
Nekem is pont ez a véleményem, ha "kéri", akkor semennyit, sőt, még oda is firkálnám a liftbe, hogy tudatosuljon bennük.
Egyébként modern világban élünk, én azt mondom, ha megérdemli valaki, akkor a végösszeget én fel szoktam kerekíteni 500-ra vagy 1000-re. Általában úgyis olyan címletekkel fizet az ember, és "nem kér vissza" belőle.Up the Irons!
-
Met
nagyúr
Mennyi jattot szoktatok adni pizzafutárnak?
Nálunk a lift össze van firkálva. Az emelet gomb mellé Jatt? és az ajtó fölé emelet/ajtószám , a miénk is, 10%-ot kaptak idáig.
Most úgy gondolom 0%-ot kapnak, legalább legyen okuk firkálni"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Spet
addikt
válasz qnadam #22965 üzenetére
Ha van benne nemesfém akkor fel kell, hogy legyen tüntetve valamilyen fémjel jelölésnek.
Arany esetében eltudnak végezni egyszerű savas vizsgálattal előtted (ezüst esetében ugyanúgy).
Ha tutira akarsz menni elmész a legközelebbi BÁV-ba és bevizsgáltatod.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz customer114 #22964 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, Málta jó ötlet, ehulladék gyűjtő szerintem nincs a környéken, de utána nézek ennek is.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
veterán
helló,
tudtok-e olyan helyet, ahol megvesznek ékszereket, és közben nem is vernek át? a legtöbbről ugyanis nem tudom hogy miből van, se azt hogy mit ér.
hanyas vagy, te disznó?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Tudtok valami olyan szervezetről, ahol a régebbi gépeket újrahasznosítják, esetleg továbbítják rászorulóknak vagy bármi efféle? Megszabadulnék egy-két dologtól, melyek igazából még használhatók hellyel közzel, de nekem már felesleges...
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
veterán
Váltott már be valamelyikőtök McDonalds kupont ennek a kérdőívnek a kitöltésével? Meg kell tartani a blokkot vagy kidobhatom?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
rii
nagyúr
válasz EmberXY #22955 üzenetére
az új helyen okt. 30-n kezdek .... H-P-ig dolgozunk, tehát akkor okt. 27 az utolsó napom ... kérdeztem a régi ügyvezt, aki már csak ezen a héten van, mondta h nincs jelentősége a lent elrontott aláírás melletti október 27-es dátumnak .... de ha mégis, és állományban maradok, akkor se jövök be dolgozni már 27-e után ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Met
nagyúr
válasz Vakegérke #22957 üzenetére
Nem biztos hogy elpárolgott az illata, lehet csak már nem érzed mert megszoktad.
Ha már borotválkozás, csak én szoktam a sebre (ha megvágom magam) tenni egy kis habot?
Olvastam valamelyikre írva hogy vérzés csillapító, kipróbáltam, működik és nem varrasodik be a seb mert a vért a hab felveszi.
Csak arra kell figyelni hogy óvatosan töröld le a habot és nem kezd el újra vérezni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #22953 üzenetére
Egyelőre az érdekel, hogy élesedett-e egyáltalán. Legkorábban jövő hét hétfőn tudom meg.
No, megvettem az arcszeszt. Bár a ginszengesre érkezett több szavazat, ez volt szimpatikus a kamilla, körömvirág tartalma miatt, no meg ebben is van ginszeng.
Hazaérve rögtön kentem a képemre belőle. Cirka negyedóráig volt illata, azóta csak nagyon diszkréten érezhető. Ha meg kéne határoznom, hogy milyen, hát olyan fodrászüzletes. Nem extra, de nem is kellemetlen. Ami az érzést illeti, frissnek érzem a fejem alsó felét, meg egy picit feszül rajta a bőrkém.
2019 júliusig tart a szavatossága, szóval elvagyok vele egy darabig.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Top cat
addikt
válasz customer114 #22953 üzenetére
Én Gillette Sensor Excel-t használok.
Próbáltam én is ezt a módszert. 1-2 borotválkozásra még lehet használni így. -
EmberXY
veterán
Ha 27-én leszel utoljára, akkor célszerű módosítani, csak a rend kedvéért, bár attól is függ, hogy ha új helyre mész, ott mikor kezdenél. Ha egyébként azon a hétvégén nem dolgozol és leghamarabb hétfőtől élne egy új szerződés, akkor nincs nagy jelentősége, sőt, 2 nappal tovább tart a munkaviszonyod.
De addig még van idő bőven, ha bent megkérded, az a legcélszerűbb.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #22950 üzenetére
A videón szép tiszta lett a pengesor a kezelés után. No persze a puding próbája az evés. Megcsináltam, majd kiderül, hogy jobb, vagy sem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
rii
nagyúr
sziasztok
szept. 29-n megírtuk a közös megállapodásos felmondást ...
de a jóképességűek a lap alján levő dátumohoz október 27-et írtak, ezt tegnap vettem észre ....gondolom ez nem jelent semmit, csak az, hogy:
" a munkáltató és a munkavállaló megállapodnak abban, hogy a munkavállaló a munkakörét, .... munkaeszközöket, iratokat legkésőbb az utolsó munkában töltött napon átadja 2017. október 29-n."ja'meg az hogy:
"a köztük 2016 szeptember 20-n napján kezdődő, érvényes munkaszerződést közös megeggyezéssel 2017. október 29-ével megszüntetik."(ami mondjuk vasárnap ... de akkor október 27-n vagyok utoljára .... )
tegnap nem volt benn az ügyvez .... ha bejön, kérjem h írják újra?
nem akarnám, hogy még itt tartsanak egy napot se .....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #22948 üzenetére
Szerintem csak a ráragadt koszt szedi le róla az eljárás, de biztos van hatása, hiszen a trutyi nem engedi siklani.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz szupermacs #22945 üzenetére
Ami a borotvát illeti, nagyon meg vagyok ezzel a típussal elégedve. A lötyi meg a szertartás részét képezi, élvezettel kenem szét a képemen.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz Vakegérke #22944 üzenetére
Fogalmam sincs, de majd jobban utánanézek. Nem mintha lenne fölösleges farmerom, de majd kellene, ha már nem olcsó a penge. Én heti 2-3 alkalommal borotválkozom. Azért fél évet kibír nálam egy fej, de olvastam, hogy megfelelő karbantartással többet is. Ajánlok komolyabb borotvát, hogy ne kelljen after shavet használni. Régebben én is használtam Denim márkájú löttyöt (amit imádok is), de már fölösleges a jó penge miatt.
-
Vakegérke
félisten
válasz szupermacs #22943 üzenetére
Ilyent. Mivel hétfői "szórakozásom" a borotválkozás, nem nagyon fogy, van még egy halommal.
A farmeres trükköt nem ismerem, de gondolom, hogy nem borotváló mozdulattal, hanem pont ellentétes irányban kell csinálni.
customer114: Ez jó, akár én is írhattam volna.
A használt törölközővel bugyolálom be a frissen mosott hajam, az arcom friss törcsit kap.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #22934 üzenetére
Én tusfürdővel (ez a borotvahab és az after shave is egyben ) és egy eldobható borotvával 2 perc alatt megborotválkozom, nálam ez nem szertartás. Apám "szárazon" is meg tudja csinálni, ő volt katona.
Up the Irons!
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm, srácok.
EmberXY: "... a második nem említi az alkoholt..."
Pedig említi a leírásban:
"Az arcszesz ginzenggyökér értékes kivonatát tartalmazza..."Ennek alapján 2:0 a másodikra.
-
EmberXY
veterán
válasz Vakegérke #22931 üzenetére
A másodiknál talán kevesebb a parasztvakítás (a leírásokban a mindenféle baktériumölő és fertőtlenítő kivonatokra gondolok, holott szerintem ami abban fertőtlenít, az az alkohol, hogy-hogy nem, az is van benne, legalábbis az elsőben... )
Nekem szerencsére nem érzékeny a bőröm semmire, én csak olyat használok (már amikor használok), ami szabályosan szétmar, mert az biztos, hogy fertőtlenít, én az ilyen gyógynövényes akármiket csak pinamosónak hívom.Mivel a gyártó ugyanaz, és nagyjából az összetétel is (a második nem említi az alkoholt), én az olcsóbbat venném.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Vakegérke
félisten
Már megint after shave, pontosabban arcszesz.
Nem az olcsósága miatt szúrtam ki, hanem a természetes hatóanyagok tetszenek.
Egy liter szép mennyiség, majdnem fürödni lehet benne. Az ára akár gyanússá is teheti, de mivel fodrászkellék bolt ajánlata, nem hinném, hogy bóvlit árulnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Event EW3142 bluetooth billentyűzetet milyen billentyűkombóval lehet párosķtani?
Kb 1 éve vettem, használtam egy ideig, utána meg sok hónapot pihent. Most meg el kéne adni.
A vicc, hogy ilyen '01-es vásárlású Freecom Beatman II doboza is megvan, meg sok másé is, de ami ehhez volt azt nem találom.
Megvennék doboz nélkül is, de valahogy csak párosítani kellene a vásárló eszközéhez. -
Intel fan11
őstag
válasz philoxenia #22886 üzenetére
Matracdepós nem tünt túl puhának. Vagyis félkemény típus biztos a közepső kaucsuk szivacs vagy mi az nem olyan puha de a a kaucsuk réteg szellőzős! Mi is azzal szemezünk. Ráadásul a matracdepoban bármit vásásrolsz októberben elengedik az áfát 21% kedvezmény van bármire Okt végén szeretnénk rendelni
Battletag: hojszi#2983
-
nagyúr
válasz philoxenia #22926 üzenetére
Kalocsán egész jó volt a kerítés. Bár nyilván jó pár év eltelt közben.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz philoxenia #22923 üzenetére
De az arcszeszt beengedte az ÜTi a kapun, a páleszt meg nem.
-
rgeorge
addikt
válasz philoxenia #22923 üzenetére
Barbon az igazság...
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Vakegérke
félisten
válasz philoxenia #22921 üzenetére
Ismerős "parfűm". A katonaságnál az egyik bunkó azt locsolta a bakancsába, meg a zoknijára, mert lusta volt lábat mosni.
-
Shingen
addikt
-
-
EmberXY
veterán
válasz Vakegérke #22915 üzenetére
Nincs mit, szerintem is érdemes az after shave-et használni inkább, az kifejezetten a célnak megfelelően van kialakítva és olcsóbb is.
Az EDT használatával egy két lábon járó illatgyertya lennél kb, miután az arcodra kennél belőle annyit, mint egy after shave-ből.Up the Irons!
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #22912 üzenetére
Igen, Eau de Toilette.
Ez azért drágább, mint az after shave, cserébe tartósabb az illata.
Nem tudom, nálad mi számít olcsó pacsulinak, én Brut, vagy Gillette arcszeszt szándékozom vásárolni.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
customer114
őstag
-
Vakegérke
félisten
Tudom, hogy mi a különbség az EDT és az after shave közt, de azt nem, hogy EDT-t lehet/szabad-e borotválkozás után használni.
Meg tudja mondani valaki?
-
MaxxDamage
félisten
Ennek is 200kg a teherbírása.
Ez a 80k-s is új, csak bontott és az említett. Megbízható eladótól lenne, minőségi darab. (mint az új)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #22904 üzenetére
Én egy szűk 30 kilóval több vagyok nálad, és meg vagyok elégedve a szék stabilitásával, ami nem minden darabról mondható el. Az Arozzit 2 éve használom, ezidő alatt egyszer szédszedtem, és a légrugó környéki mechanikát átkentem kevés vékony zsírral és teflonos sprét is kapott, így nem tapasztalok nyikorgást, nyekergést, semmit.
Gondolom nem lehet tudni, mennyi ideig volt kiállítva a bemutató darab, mennyit ültek benne, ezért én inkább a bontatlant venném, ha már kiadok 80 vagy 100k-t, akkor egy 2 év alatt esetlegesen előálló anyaghiba miatt ne kelljen később bosszankodni.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm!
Hát nekem jelenleg egy Jysk-es (sz*r) van amiről a kartámasz letört (már rég) /úgy szoktam bele ülni, hogy kétoldali kartámaszt megfogva leengedtem a testem és 90(+) kg-om nem bírta el úgy sokáig/
Na de nem is ez a lényeg, jelenlegi székem ilyen 40-50k-s és 50% akcióba vettem még 3-5 éve kb. , nyikorog mikor bele ülök és mikor fel kelek... (éjjel nem a legjobb) és kényelmi szempontból sem a legjobb. Akkor megérhet egy kis pénzt az általam linkelt szék igaz ? 80k -ért van 3 hó garral (új, bontott, kiállított darab volt) vagy 100k -ért egy 2 év garral ? (ez új bontatlan) Melyiket vennéd ?Jelenlegi költségvetésem, most raktam össze új gépet 420k -ból és kellene vennem egy 10TB -os WD Gold-ot is , és ez a szék sem lenne rossz...
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #22902 üzenetére
Nekem Arozzi Vernazzám van, és nagyon szeretem. Az első olyan szék, amiben kvázi bármennyit tudok ülni, akár munka, akár játék, akár filmnézés van terítéken. Próbáltam előtte mindenféle iroda széket a legolcsóbbtól a komolyabb darabokig, különféle bútorboltokból, meg perssze volt pár IKEA-s szék is, ami nem jött be, mert vmim mindig fájt, ha huzamosabb ideig ültem bennük. A mostani székemben nagyon szeretem, hogy van oldaltartása alul, az állítható deréktámaszt, és a kis fejpárnát, valamint, hogy a karfák oldalra is állíthatók. Ahogy elnéztem, az általad linkelt példány, bár más gyártó más típusa, szinte pontosan ezeket a fícsöröket tudja.
-
MaxxDamage
félisten
Nos nem találtam megfelelő topikot, így itt tenném fel a kérdésem.
Ilyen széket érdemes megvenni? (érdemes 80-100k(+) -t áldozni a "kényelem" oltárára ?) sajnos nincs tapasztalatom, így nem tudom mire is számítsak...hátha valakinek több van.MD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉLÁRON!! új, bontatlan matrac Green Future Hotel Line Pocket 140x200 25cm vastag
- Playstation 5 PS5 DualSense 30.évfordulós limitált kiadású kontroller (30th Anniversary limited)
- Nokia C2 -01 fekete alig használt
- Porszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray - Samsung.hu rendelés, 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest