Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Valahogy lehet csökkenteni a gépből kiáramló levegő hőmérsékletét?
Most bent van az asztal alatt a lábamnál gép és ha játszok akkor elég dög meleg levegő lesz körülötte, annyit már csináltam hogy elhúztam pár cm-re a faltól az asztalt hogy ott ki tudjon jönni a hő mivel felfelé száll de a nagy része felém távozik és most ez annyira nem kellemesA ház egy Fractal design Define R4, elöl van egy venti és hátul, a problémát szerintem a vga (ami egy Sapphire R9 270X), okozza mert most 42 fokos de játék közben felmegy 70-re.
Vagy a táp de azt nem tudom mérni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Rivaul
addikt
válasz Bjørgersson #15598 üzenetére
Hidd el a postába semmi logika nincs... Elég ideig dolgoztam velük Ami kocka gurítják, a gömböt meg cipelik
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rivaul #15597 üzenetére
Végülis, teljesen logikus egy 400+ km-es kerülő egy 150 km-es út helyett.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rivaul
addikt
válasz Bjørgersson #15596 üzenetére
Ha nincs elég csomag akkor bedobják az épp üresebb kanyarba vagy lehet helyettesítés van most nyáron és akkor más úton viszik, mert más kapja a plusz kört.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Bjørgersson
félisten
Igen, még olyan csomagom is volt, amit Szombathelyről küldtek Debrecenbe, és azt sem vitték be Budaörsre, Debrecenig meg sem állt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Met
nagyúr
válasz Bjørgersson #15594 üzenetére
Mindet végig követted?
Lehet ez valami új rendszer, amikor megépítették a Budaörsi központot volt jó nagy szívás mert minden levél oda futott be és onnan mentek tovább, régen nem így volt.
Voltak késések, elkeveredett levelek.Lehet valami okos kitalálta hogy legyen így a csomagokkal is.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Bjørgersson
félisten
-
Met
nagyúr
válasz Bjørgersson #15592 üzenetére
Mert Budaörsön van a központ, előbb minden oda megy és utána indul a cél felé.
Ennyi eszük van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Bjørgersson
félisten
Miért visz fel az MPL Budaörsre egy Debrecenből Szarvasra küldött csomagot? Ilyet nem csináltak még.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Rivaul
addikt
válasz daczkó #15586 üzenetére
Vannak erre könyvek és miegymás is. Gyakorlással van erre teknika hogy miként lehet megélni az álmokat és nem csak hánykolódni bennük. Nekem gyerekként volt ilyen. Mindig akartam mobiltelefont (akkoriba nem volt elterjedt) és álmomba találtam szinte minden éjjel. Előbb utóbb rögzült tudat alatt hogy ha telefont találok akkor az álom, és ha erről álmodtam akkor meg is szakadt az alvásom mert abba a pillanatba megébredtem. Mára a száznegyvenedik telefonom nyúzom és ez teljesen el is tűnt az életemből.
Még jó hogy nem találtam egyet valóban mert érdekes teóriák jöhettek volna elő bennem a valósággal kapcsolatban
-
nagyúr
válasz pocokxx #15585 üzenetére
Az elsőnél először a beállítócsavart kell kilazítanod, majd utána a rögzítőcsavarokat, de mindet csak annyira, hogy el tudd fordítani a kormányt, aztán húzd vissza a rögzítőcsavarokat.
A másodiknál az imbuszos vagy hatlapfejű beállítócsavart lazítod, majd a kormányt elfordítod.Az első esetben annyi a hátrány, hogy utána újra be kell majd állítanod a fejcsapágyat.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
daczkó
aktív tag
Az lehetséges, hogy megtanultam irányítani az álmaim éber alvás közben?
Reggel elég sokszor megébredek, de ilyen magatehetetlen állapotba, amiből szinte azonnal vissza is alszok, de majdnem mindig emlékszem rá. Pl, ha hozzá vagyok simulva a falhoz, akkor érzem hogy hideg a fal, és tudom is, hogy a fal, de nem tudok elfordulni tudatosan, mert alszom. Viszont ha elkezdek a hideg falra gondolni, akkor elkezdek valami havas dologról álmodni. Ezt már 3x bejátszottam az elmúlt két hétben.Ha kapok egy üzenetet, és pittyen a telefon megébredek egy pillanatra (ha sikerül feldolgoznom, hogy a telefon volt), akkor arról kezdek el álmodni, hogy elolvasom az üzenetet / mailt / akármit, és emlékszem is a szövegre (általában előző mailek össze mixelése, gondolom azokból a részekből amire emlékszem), plusz válaszolok is, amire szintén emlékszem, és úgy tűnik azt írom, vagy mondom amit akarok. Ezért reggel nem egyszer megnézem a telefont, hogy én most tényleg válaszoltam?
Plusz mostanában már tudok beszélni az álmomban, ha akarok amit eddig nem tudtam, általában csak passzív megfigyelő voltam az elborultságokban, amiket álmodni szoktam. Kb úgy képzeljétek el a legtöbbet, mint valami durva LSD trip,. És a vicc, hogy néha rájövök az álmomban, hogy álmodom mert beszélek egy teljesen abszurd világban és senki nem válaszol közvetlenül, általában amikor rájövök és valahogy be akarom bizonyítani ezt (valakit találok, akit nem hagyok békén, a kérdésekkel) akkor megébredek.
Régen Natgeo-n (talán) hallottam, hogy elméletileg lehetséges megtanulni irányítani az álmaid, de már semmi konkrétumra nem emlékszem a műsorból. Amúgy mókásabb így aludni
/ignore wwenigma
-
-
nagyúr
válasz pocokxx #15583 üzenetére
Az attól függ, hogy milyen rendszerű a kormánycsapágyad. Itt elmutogatja a szakember, hogy melyik melyik. Ha menetes, akkor az ékes dugót kell kilazítani a stucni tetején levő hatlapfejű csavarral/imbusszal, ha a-head set-es, akkor pedig a stucni csavarjait lazítod ki, és fordítod el a kormányt.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
A biciklin pontosan mit kell meglazítani, hogy el tudjam forgatni a kormányt a vázzal párhuzamos helyzetbe?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Rivaul
addikt
Pont ez az. Ezt az egészet utálom. Rákényszerítik az emberre a használatát. A legtöbb felhasználó meg tisztelet a kivételnek de agyatlan barom aki ott éli az életét. Szerintem sokkal jobb lenne a világnak ha nem létezne ez a vacak. Voltak ez előtt is ilyen oldalak de valahogy egyik se nyert ekkora teret az emberek életébe és hétköznapjaiba. Egyszerűen a hideg kiráz az egésztől nem tehetek róla
-
Met
nagyúr
Erre de FB-on van és az fúúúúj
Nem értem az ilyen gondolkodás módot, azért mert regel rá valaki nem kell ott ülni egész nap előtte, nem kell semmit megosztani, nem kell telefonszámot és valós adatot sem megadni, az e-mail is csak a reghez kell.
Sajnos már elég sok mindenhez "kell", nyereményjátékok, akciók stb."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Bjørgersson
félisten
-
Rivaul
addikt
Marha sok álláshirdető portál van de engem egyszerű melók érdekelnek. A professionalon pl azt se tudom sokról hogy mire keresnek embert Mellyek az egyszerű állás oldalak? Régen olx-en volt sok jó de mára csak a nyüves jófogás maradt. Ezen kívül?
-
nagyúr
válasz Fecogame #15571 üzenetére
Felfedezték. Tekintve, hogy az már korábban is létezett, nem kellett feltalálni, csak észrevenni.
-
veterán
A tüzet feltalálták vagy felfedezték?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
nagyúr
A kts-ek lejönnek belőle, tehát ha 85-ért adod ki a lakást, akkor az éves jövedelem 918k, ami 1M alatt van. (A szabály és így a limit a jövedelemre és nem a bevételre vonatkozik.)
Az éves 660-ból lejönnek a kts-eid, amit vagy fix kts hányaddal számolsz, tehát évi 66k, vagy tételesen (mittomén, lecseréled a hűtőt a lakásban, 50k, veszel 10 villanykörtét, 8k, értékcsökkenés 20k, stb.), de ez esetben nyilván számlákkal kell igazolnod ezeket a kts tételeket egy ellenőrzés során. A választott metódusról év elején kell a NAV-nál nyilatkozni. Szal, ha 55-ért kiadod egy évre, és fix 10% kts-gel számolsz, akkor 95.040 HUF az adó, amit négy részletben, negyedévente feltöltesz. A 660 bevételből így 564.960 HUF marad nálad.
Itt egyébként minden infót megtalálsz, csak ugye hivatali nyelvezettel.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
sziasztok
hol lehet legolcsóbban telefonkátryához jutni, melyik szolgáltaztatónál?
csak fogadni szeretnék rajta hívásokat.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Winne
nagyúr
Nagyjából értem.
Ha nem csak légből kapott példa, akkor miért nem 83-ért adjátok ki akkor, hogy 1M alatt maradjatok?
Ha mondjuk 55e Ft-ot kérek az albérlőtől, akkor az konkrétan mennyi is? 55e*12=660e Ft. Ebből jön le a 16%, amit fizetek az államnak. Így 554e Ft, ami marad?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Rivaul
addikt
Nem fogja őket érdekelni. Családtagod menjen be és töltse ki a papírt hogy fizeti neked. Az olyan mint a munkaviszony és akkor nem kérik visszamenőleg. Vagy szerezz egy állást mert akkor se kérik.
-
b4sxe
aktív tag
2 evig visszamenoleg kovetelik a tartozast ugy hogy akkoriban nem kertem hogy magamnak fizessem 4-5 honapja fizetem magamnak, a tartozas 170 ezer korul van, azt mondta bent a csaj irjak nekik egy levelet hogy az esti tanulmanyaim miatt nem tudtam fizetni nincs bejelentett munkahelyem stb, 21 vagyok, elegge sokallom ezt.
YUMYUM
-
nagyúr
Évi 1M HUF-ig 16% jövedelemadót fizetsz, afölött plusz 14% EÜ hozzájárulást. A bevétel tételes kts-elszámolással vagy fix 10%-os kts hányaddal csökkenthető.
Mondok egy példát. Az egyik lakást 85-ért adjuk ki havonta, a rezsit a bérlő fizeti. 85*12 az 1.020.000 HUF/év. Fix kts hányad miatt lejön 102k, az adó évi 146.880, ezt négy részletben, negyedévente kell befizetni. Ha havi szinten vizsgálod, akkor a 85k-ból a zsebedben marad 72.760 HUF. Ha tételes kts-elszámolással adózol, akkor ettől eltérhet.
-
Rivaul
addikt
Én a mikulásnak írtam gyerekként de még őt se érdekelte nem hogy a navot
Komolyra fordítva mi a gond? Nincs tb fizetve régóta? Semmi gáz. Fizesse az asszony mostantól és akkor nem nézik a tartozást többé. Vagy ahogy munkát vállalsz bejelentve egyből nem nézik ugyan úgy. Ha magadnak akarod fizetni akkor van belőle gond csak.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
b4sxe
aktív tag
sziasztok! tb tartozas miatt irt mar valaki a navnak hogy engedjek el a tartozast ?
YUMYUM
-
Winne
nagyúr
"a bérlőtől munkáltatóit és bankszámlaszámot kérünk, így, ha elmaradna egy havi bérleti díjjal, a számláján inkasszó van, azonnal behajthatóvá válik."
Ezt elmagyaráznád pontosan hogyan működik?
Amennyiért kiadod a lakást, abból mennyit kapsz meg végül?
-
-
nagyúr
válasz Rivaul #15556 üzenetére
Persze, mondom, bele lehet írni, csak nem szokás, ezeket a szerződés eleve rögzíti. Jelenleg 3 lakást adunk ki, egyik esetben sem írtuk bele ezt, mi több, kikötöttük, hogy a kaució nem lakható le (értsd: a kaució összege nem fordítható lakbérre). A szerződéseket az ügyvédünk készíti és közjegyzői okiratba foglaljuk, emellett a bérlőtől munkáltatóit és bankszámlaszámot kérünk, így, ha elmaradna egy havi bérleti díjjal, a számláján inkasszó van, azonnal behajthatóvá válik. Ha nincs közjegyzői okirat, vagy nem jelenti be az illető a bérlőt, akkor bele lehet írni, amit mondasz, egyfajta biztosítékként, de oda ez kevés lesz, ha vitás eset alakulna ki - például nem költözik ki, lelakta a lakást, stb.
-
Rivaul
addikt
Szó sincs lakhatás említéséről.
Valahogy úgy szokott kinézni hogy:
Szerződő felek megegyeznek hogy az ingatlanhoz tartozó közüzemi számlák elmaradása, illetve lakbér meg nem fizetése esetén a tulajdonos azonnali hatállyal történő felmondásra jogosult. Továbbá a fennmaradó tartozást jogában áll kiegyenlíteni a nála elhelyezett kaucióból akár teljes mértékben is ha a tartozások összege ezt megkívánja.
Persze ezek az én szavaim de valami ilyesmi szokott lenni. Ezt pedig ki kell kötni írásban mindenképp.
A ki nem fizetett időszakot úgy is napra ki lehet számolni és ezt levonni a kaucióból. Nálunk ez mindig így volt minden bérleti szerződésben. Így pont hogy erre van a kaució. Ha kirakja őket akkor minek kergesse a papírt lobogtatva hogy fizess már... Úgy se fog a többsége ha már eddig eljutott a dolog. Egyszerűbb levonni a pénzt és annyi. A kaució pont a tulaj fedezete bármi nemű kár esetén, akár számla akár graffiti a falon.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bele lehet írni, de nem javasolt, épp ellenkezőleg, általában a szerződésben kikötik a bérbeadók, hogy a kaució nem lakhat le, hanem a bérleményben esetlegesen keletkezett károk fedezetéül szolgál. A bérleti díjat a szerződés alapján be tudod rajta hajtani, a kaució nem erre van.
-
Rivaul
addikt
Természetesen. Arra van Ha nem fizeti a számlákat akkor kiteszed és a kaucióból visszatartod a nem fizetett részt, ugyan így teszel akkor is ha a bérleti díjat nem fizetné, ezt kikötöd normálisan megfogalmazva a szerződésben is. A havi lakbér előre fizetése meg már egy alap akadály a bérlő számára a szórakozásra, mivel mindig előre fizeti ki azt amit le fog lakni.
-
Rivaul
addikt
Mehetsz nyugodtan orvoshoz. Még a melóhely utána a munkaügyi állja. Aztán a munkanélküli lejártával is van 45 napod még. Amúgy meg a rendszer a lejárat utáni első alkalmat nem is igen szokta kijelezni.
-
nagyúr
-
nagyúr
Reggelente elég nagy sorok szoktak állni a helyi központ előtt, helyesebben fél 8-kor már áll a sor a 8-kor nyitó iroda előtt.
Annyiban érint hátrányosan, hogy később kezdik folyósítani a segélyt, illetve, hogy amíg nem vagy regisztrált, addig nincs TB-d.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #15519 üzenetére
Hogy a 'csába kapok jófogáson még mindig üzeneteket, amikor már rég letöröltem a hirdetést?!...
-
rii
nagyúr
és ugye bármikor elmehetek oda? .-)
csak mert ha jól tudom minimum fél nap amit ott kell tölteni, és addig is intéznék más ügyeket, a munkanélkülit a végére hagynám, .... vagy talán jövő hétre ...
ez csak annyiban érint engem hátrányosan, hogy annál később kezdik el a folyósítását a munkanélküli segélynek?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Rivaul
addikt
Sok albérletet megjártam már életem alatt. Dupla kaució és folyó havi lakbér előre. Ha ezt megadják akkor már van egy biztos alapod akármilyen papírról van szó. Bérleti szerződés mindenképp kell. Bejelenteni meg ajánlatos mert úgy tudsz reklamálni hivatalos úton ha valami nem tetszik.
-
Winne
nagyúr
Köszi elsőre, nekiesek holnap.
Az ajtó levétele jó 5letnek tűnik, de ennyi erővel felvihetek pár nagy kutyát is aludni, azzal sem tudnak mit csinálni, nem üthetem meg a bokám?
Ha számlásan adom ki, akkor mennyi lét bukok kb? 10% környékét?
Ahogy összeraktam a képet eddig, vagy kiadom feketén minden nélkül (ez nem tűnik jó megoldásnak), vagy kiadom szerződéssel, de szintén nem adok számlát, mert ott van az állandó lakcímem, vagy adok számlát, írunk szerződést és kevesebb lét kapok. Stimmel?
-
Met
nagyúr
1. Ha hivatalosan adod ki és kell számlát adnod akkor kell kérned egy adószámot (ez más mint az adóazonosító jeled), azzal tudsz venni számlatömböt.
2. semmit, a csodás magyar jogrendszer az albérlőt védi. Annyit tudsz tenni hogy a.) "odaköltözöl" néhány haverral bulizni néhány napra, b.) leveszed a bejárati ajtót és elviszed (utóbbit olvastam valamelyik topicban hogy csak így tudták kirakni az ingyenélőket)
3. minden albérlő a saját nevére köt szerződést a szolgáltatókkal. Amikor köttettem a Digit kellett az adás vételi hozzá mert az albérlők elég tetemes összeget halmoztak fel (az előző tulaj adta ki)
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom van-e ennél megfelelőbb topic a kérdésemre, de innen elindulok akkor, hátha tud valaki segíteni benne.
Albérletet szeretnék kiadni, ezzel kapcsolatban kellene megtudnom pár dolgot.
1. ha szerződéssel adom ki a lakást, akkor a megegyezett összegből mennyi pénzt kapok meg? Adózni kell-e / hogy kell belőle?
2. több helyen olvastam, hogy nem tudják kitenni a nem fizető albérlőket. Ez ellen mit lehet tenni?
3. ha nem fizeti a számlákat, akkor hogy tudom kikerülni, hogy megszívjam?
-
Shingen
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
Shingen
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Ez az Algida dobozos fagyi milyen szar... A noname Pennys fagyi ezerszer különb állagú és ízű.
-
rii
nagyúr
há'ja ... hozzátartozik, hogy külföldi adta le
és pont egy építkezés mellett hagytam el, volt vagy 20 munkás ottmost már oda kell figyelnem rá ...
-
rii
nagyúr
ja nem ... csak ... 2009-ben elhagytam a pénbtárcámat ... rá 3 napra be volt dobva a kerítésen, a benne levő 3000 hiényzott csak .... vagy a megtaláló tette el jutalomként, vagy már üresen találta
de meglett ... megfogadtam, hogy azonnal hozzákötözhetővé teszem a táskámmal, nem tettem ...
2014-ben megint elhagytam, 60.000 ft meg 8.000 kajacsekk ...amikor mentem intézni pár nap múlva a személyit, akkor mondják, hoyg a személyimet megtalálták, 2 kerülettel arráb vehetem át ... ott mondták h a tárca is megvan - gondoltam a pénz biztos nincs benne - de benne volt, minden ...
na akkor már hozzákötöztem a táskámhoz, csak az a tárca már "elért"
kaptam másikat, csak annak meg a bankártyás szekciója, pont kifele mutat (mutathat a tárca belseje felé, a hajtás felé is ...)
szóvaé ezért szenvedek .-)
nekem muszáj tárca, zsebből elhagynám ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nagyúr
Bankkártya, lakcímkártya be a jogsiba majd ez a farzsebbe, azt jóvan. Mit lehet tenni egy pénztárcába? Analóg pénzt? Márhogy ilyen érméket meg ilyesmit?
-
rii
nagyúr
írtam, hogy megírom mi lett a vége
szerenécsére megkaptuk a végkielégítést.
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy BP-en, a III. kerületi munkaügyi központba hogy kell elmenni munkanélkülire?
- sorszámot kell húzni, vagy csak le kell ülni és várni?
- miklyen papírokat kell vinni?[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz Bjørgersson #15525 üzenetére
bagaboo-tól van a táskám ... mert az meggyőző volt .-)
a pénztárcájuk sajnos nem ...amerre nyilik a tárca, arra merőlegesen vannak a bankkártya nyílások .-(
sajos egy jó pénztárca szerintem nem tesz ilyet ... a mosatninál is a fölszinten levő írt ki egy cetlit, hogy náluk van a bankkártyám .-O mert mikor kinyitottam, repültek a dolgok és észre sem vettem ...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Eastman #15522 üzenetére
Műszakin egy hónapja már nem engedték át, úgyhogy inkább megszabadultunk tőle olcsón, minthogy még költsünk rá, aztán kifizessük a műszakit is, aztán meg bukjunk rajta.
-
Bjørgersson
félisten
-
rii
nagyúr
sziasztok
tudnátok praktikus, jó, de mégis olcsó pénztárcát ajánlani?
ha lenne rajta karabíner, vagy más lehetőség hozzákötni bármihez az jó lenne...
(csak ne lánc, mert rocker az nem vagyok)
.-)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Eastman
addikt
válasz Bjørgersson #15521 üzenetére
Én kivárom a vevőket egy magasabb árral. (Értéktartó dolgokat árulok, nem hardvert. L501, gitárok, van veterán autó is, alkatrészek.) Hiszem, hogy él az országban legalább egy ember akinek pont az a tárgy kell bármi áron. Addig sem kérnek kenyeret.
(Ha ennyi érdeklődő volt a nyomott árra, talán megért volna egy vaterás aukciót a dolog.)
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rivaul #15520 üzenetére
'91-es Renault R19 1.4 GTR, 55-ért hirdettük meg, 50-ért oda is adtuk.
Az a baj hogy az emberek többért akarják általában eladni a használt cuccaikat mint amiért megvették és akkor jön a hiszti hogy miért nem kell senkinek
Sajnos nem kell bemutatnod, elég az itteni apróra felnéznem néha, 10-ből 8+ cuccot lényegesen többért árulnak, mint amennyit valójában ér. Aztán ha meg szóvá mered tenni, jön a warn/ban üzletrontás miatt.
-
Rivaul
addikt
válasz Bjørgersson #15519 üzenetére
Ha jó áron hirdeted akkor elviszik. Én is felraktam az előző kocsim egy korrekt áron és 2 nap alatt el is vitték. Az a baj hogy az emberek többért akarják általában eladni a használt cuccaikat mint amiért megvették és akkor jön a hiszti hogy miért nem kell senkinek
Milyen vas volt amúgy és mennyiért hirdetted ha szabad kérdezni?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #15394 üzenetére
Na szerencsére nem kellett sokat szenvednem, ~10 perce hirdettem meg a kis autónkat, s már el is kelt. Amíg édesapa az első érdeklődővel beszélt telefonon, addig négyen vagy öten hívták még vele kapcsolatban.
-
nagyúr
Ha egy csaj azt írja egy társkereső oldalon, hogy görögös vonásai vannak, az mit jelent? Bajszos?
-
daczkó
aktív tag
Valaki lenne kedves lefordítani ezt a szöveget (feltehetően arab) Google translate kamerás megoldásával? Nincs droidos telefonom, így nem tudom kipróbálni.
/ignore wwenigma
-
rumos XIII
aktív tag
Megoldható, hogy a skype beszélgetéseket visszamenőleg lássam?
-
törölt tag
válasz rumos XIII #15509 üzenetére
Az adott társaság utazási szabályzatában általában szerepel a maximális csomagméret.
-
Bjørgersson
félisten
válasz rumos XIII #15509 üzenetére
Ha esetleg annyira nagy a cucc, hogy már jegy kellene rá, akkor meg szerintem a sofőr nem fog vele felengedni. Legalább garantáltan lesz ülőhely.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz Bjørgersson #15508 üzenetére
Egy székről van szó, pontos méretadatokat nemtudok, de akkor jó, mert szerintem sem kell, köszi!
-
Bjørgersson
félisten
válasz rumos XIII #15507 üzenetére
Mennyire nagyobb méretű? Jobb buszokon az utastér alatt van csomagtér is, oda berakod, s annyi. Olyat még nem hallottam, hogy csomagra is kellene jegyet váltani.
-
rumos XIII
aktív tag
Valakinek infó, hogy volán buszra egy nagyobb méretű dobozt felvihetek-e, és hogy jegyet kell váltani rá?
-
Bjørgersson
félisten
válasz #65675776 #15504 üzenetére
A normális reklámokra legfeljebb csak a normális emberek figyelnének oda, az idióta reklámokra meg legalább majd' mindenki.
-
Rivaul
addikt
Valószínű az anyuka reakciója és kinézete alapján, hogy egy megszállott én pici fiam fajta kapcsolatban élhettek otthon. A citromfejű gyermek viszont az oldspice-nak köszönhetően becsajozott ami a mamánál kiverte a biztosítékot, mivel így már nem ő az egyetlen nő a babarizspuffancs életében. Tehát ha mama pici nyomija vagy akkor vegyél szpájszot és akad egy szöszi a horgodra, anyádnak meg végre beinthetsz az éveken át tartó zsarnok szeretetért
-
Bjørgersson
félisten
Mitnemértesz? Édesanya sír, hogy az Old Spice közreműködésével valami puncis "elvette" tőle a kisfiát.
-
Vakegérke
félisten
1. Csak akkor vagy férfi, ha ezt az izét használod.
2. Örül a mami, hogy végre van egy csaj, aki kibírja a fia szagát.
3. Örül a mami, hogy már nem neki kell szagolnia a fiát.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
Hónapok óta kínoz a kérdés, hogy ez a reklám mit jelent/mond/szeretne. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest