Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit, játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
moonguru
őstag
válasz
unravel #16038 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom hogy a telenor (a 3-ból számoltam) de a digi-é nyerő lehetne, DE sajnos nem az... (megnéztem)
Ez lenne a legolcsóbb, de én nem juthattam hozzá! (anno)
Egyébként most Vodát használok (XXL) az se rossz!
Ui:
Most látom hogy te korlátlant keresel!
Olyan sajnos csak flottában érhető el és nem nagyon reklámozzák!
A pór népnek marad ez:
-
-
BogyóBP
addikt
válasz
unravel #12407 üzenetére
Nem. Ellátnak mert nem tagadhatják meg csak fennáll az esélye hogy kipostázzák csekken az ellátás költségét amennyiben nem rendeződik a taj szám pirosodása, tehát nem lesz zöld. Nekem is volt már ilyen. Ez lehet adminisztrációs hiba is, illetve késői befizetés vagy csúszás nem kell megijedni ha több napig is fenn áll akkor bekell telefonálni az APEH hez és megkell érdeklődni hogy van e rendszeresen a munkáltatód által fizetve a TB járulékosság vagy elfelejtettek neked szólni hogy rendezned kéne. + Nem árt a munkáltatót se megkérdezni.
-
krizmo_
addikt
válasz
unravel #12230 üzenetére
Csináltuk már nyers barna és fehér csiperkéből, laska gombából is.
A gombán ne legyenek pl. foltok, mert akkor már régóta áll, a kalapja feszes legyen és sima.Szerk.:
Egyébként pont most van az Aldiban jó áron, a barna csiperkét ajánlom, szerintem jobb mint a fehér, egy kicsivel. -
-
Bjørgersson
félisten
-
Met
nagyúr
válasz
unravel #10170 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, inkább a kaszkadőrökhöz hasonlítanak, próbálnak úgy verekedni hogy valóságosnak hasson, van amit el lehet játszani (pofonok, rúgások) és van amit nem (chokeslam, Batistabomb).
Amit a ringben látsz az mögött rengeteg gyakorlás van. a megjátszás ellenére is vannak sérülések elég gyakran.Az hogy éppen ki nyer nagyrészt a sztori írókon múlik ők írják a feudokat (ki kivel és hogyan kerül viszályba amit aztán egy nagy gálán rendeznek le) aszerint hogy mi jobb az üzletnek (sajnos csak szerintük)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest