Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz littleNorbi #10833 üzenetére
Szia!
Azon dolgoznak!
Valódi 400 Mhz effektíve 800 Mhz
A DDR2 800-as Memóriára nekem miért 400Mhz-es órajelet ír? Azt hittem a 800 a Megaherzet mutatja.
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz Bjørgersson #14562 üzenetére
Igen , meg egy kis méret eltérés is van köztük!
DVD-R/DVD-RW = 4 706 074 624 byte (4488 MB)
DVD+R/DVD+RW= 4 700 372 992 byte (4482 MB)Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz Vakegérke #14636 üzenetére
Azért írtam hogy tönkremegy, mert te a negatívba tennéd a kapcsolókat!
Ilyet elektronikai szakember nem csinál sohasem!
Főleg azért nem, mert ha megnézed a lápcsatakozó kiosztását, rájössz hogy több különböző feszültséget kap(na) az eszköz, amennyiben a negatív ágakat a (feketéket) amit a rajzon földelésnek írják (helytelenül) szakítod meg, akkor ezek a feszültségek kontrollálatlanul fognak rákerülni az eszközre, pl a 3.3 Voltos illetve 5 Voltos ágra akár több mint 12 Volt is kerülhet, ami nem kis kár okoz!
Ha a pozitív ágakat szakítanád meg pl. három sarkú kapcsolókkal, akkor meg mivel az eszköz az adatkábellel kapcsolatban marad a géppel még mindig problémákat fog okozni tehát még ez sem járható út!
"A nullát találom célszerűnek. Felelős az áramkörért és a motorért is."
Ez kb, olyan helyzet teremtene mint amikor 3 fázisú hálózaton 0 szakadás történik, na akkor sorban robbannak fel a tápegységek, mennek tönkre az épületben az elektromos eszközök (nem mindegy hogy 400 Volt vagy 230 Volt! (sajnos a kisebb feszültségű eszközök se tolerálják a nagyobb feszültséget sőt az alacsonyabbat se...)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz kornyiktamas #14702 üzenetére
Szia!
Ezt a szolgáltatóval kell megbeszélned!
Én más megoldásokat használok, de mindegyiknél vannak bizonyos korlátozások, amik le is vannak írva!
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz EmberXY #14746 üzenetére
Szia!
Úgy van ahogy írtad!
Ennél már csak az volt a szebb mikor Komáromban egy "NAT-toló" ISP-vel voltam szerzödve (1 IP-t adok minden előfizetőjének)!
De sok oldalon kellett kisirnom hogy oldják már fel az IP-tiltást!
Ne keljen már a szerveremen keresztül belépnem! (nem böngészésre tervezték)
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz rumos XIII #14893 üzenetére
Kilehet menni, csak nem szabad! (pár száz Eurós büntetés jár érte!)
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
-
moonguru
őstag
válasz Shingen #15215 üzenetére
Igen van egy pár, de nem árt utána olvasni a kisbetűs feltételeknél, hogy bizonyos idő után nem válik e automatikusan fizetőssé!
És utána még lemondani is nehéz dolog!
Ezt sok oldal eljátszotta anno!
Ui:
Jelenleg ezt a "játékot" főleg a társkereső oldalak játsszák! (neveket nem említhetek, mert "hitelrontás" lenne)
Meg persze az ingyen bugyi, ingyen borotva oldalak! (a DM telefonhívásokat én mindig lerázom (nem ok nélkül))
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
Ha ilyen egyszerű lenne a szelektálás!
Nem mindig kérnek bankszámlaszámot...
Csak ép nevet és címet!
Aztán jön (jöhet) a fizetési felszólítás a mellékelt csekkel vagy akár többel is, ha egy évesre változott a hirdetésed a "szerződés" szerint, mert nem mondtad le időben!
Ui:
Én már több ilyen "szerződést" sikerült megszüntetnem a baráti és rokoni köreimben de néha valamennyit kellet fizetni akkor is és visszaküldeni a nem rendelt árut!
Szerencsére mindig készül hangfelvétel (hatósági előírás) és azt visszahallgatva nekem adtak igazat!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz philoxenia #15234 üzenetére
Bocsi, nem pontos a megfogalmazásod, a hűtőgép tud jobban fűteni!
Nem szabad azt elfelejteni, hogy minden hűtőgép egyben fűt is!
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz philoxenia #15239 üzenetére
Állítólag Szupercivilizációk fogtak össze, pont ebből a célból!
Ha nem sikerül, akkor a B terv:
Másik univerzum teremtése! (egy "kicsit" meg "tuningolva"!)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz krizmo_ #15407 üzenetére
"Success!
You've successfully reserved your username. We'll notify you when space becomes available in our public beta.""Hi xxxxxxx,
Thank you for your interest in a ProtonMail account!
We have had an overwhelming response from users around the world. Right now, our team is working overtime to scale up an easy to use, encrypted email service that can reliably support millions of users including yourself. This is not a process that can be rushed. It requires careful and quality work to meet our high standards.
We are letting on new users from our waiting list every day as quickly as possible. Once your account is ready, we will email you a unique invitation link so be sure to keep an eye on your inbox and spam folder. We know that you care deeply about privacy and hope to have your account ready soon!
In the meantime you can track our progress on Twitter and Facebook.
Best regards,
The ProtonMail Team"Ui:
Csak lesz előbb utóbb valami...
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz Raider 01 #15683 üzenetére
Szia!
Sajnos valószínűleg nem lesz elég a "reset"
Őt tudom ajánlani:
Rechtliche Informationen des Verkäufers
PLAYBALL AUTOMATEN GmbH
Hans Jörg Nagel (GF.)
Am Kütschenrain 4
91281 Kirchenthumbach
DeutschlandTelefon:09647 91140
Fax:09647 91142
E-Mail:nagel@playball.cx
PLAYBALL Automaten GmbH Geschäftsführer: Hans Jörg Nagel Am Kütschenrain 4 91281 Kirchenthumbach / OT Thurndorf / DeutschlandMonitor Guru!
-
moonguru
őstag
Szia!
Költői kérdés!
Vajon joga van e egy Magyarországon hivatalosan működő banknak az átutalási lehetőséget több mint 72 óráig megtagadni?
Az AFSZ-ben sajnos szerepel, a tájékoztatóban persze nem, valamint kérdésemre (pénztári befizetésnél) azt a választ kaptam hogy azonnal utalhatóm is a befizetett összeget!
Ui:
Vidéki fiók, mindent Budapestre küldenek (postagalambbal?) egyeztetni! (ahogy megtudtam)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
válasz unravel #16038 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom hogy a telenor (a 3-ból számoltam) de a digi-é nyerő lehetne, DE sajnos nem az... (megnéztem)
Ez lenne a legolcsóbb, de én nem juthattam hozzá! (anno)
Egyébként most Vodát használok (XXL) az se rossz!
Ui:
Most látom hogy te korlátlant keresel!
Olyan sajnos csak flottában érhető el és nem nagyon reklámozzák!
A pór népnek marad ez:
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest