Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz cheatergs #269 üzenetére
Egy jó cinező kell hozzá és egy ügyes kezű ember, de ha már cseréled érdemes a proci körül mindet kicserélni, a többi sem lehet sokkal jobb állapotban.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
Ruszki
senior tag
válasz cheatergs #32538 üzenetére
Próbálj meg egy BIOS resetet aztán hátha!Ő nem egy mai alaplap.Ha nem akkor több mint valoszínű alaplap megadta magát sajnos!
Nálam is van egy SLI-s ASUS lap ugyanezt csinálja!CPU melegszik szóval tápot megkapja,ventilátor pörög,semmi beep és már mindent kipróbáltam másik CPU,másik ram másik táp és semmi.
ASUS-nál vannak olyan lapok amin van egy ADPxxx IC ami általában megadja magát(széria hiba). Szerintem Ő is olyan lesz!Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Apollo_21
addikt
válasz cheatergs #34768 üzenetére
AMD SATA RAID Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)
Tehát a support fülnél lévő Sata drivert letöltöd majd, f6-ot kell nyomkorászni h bevegye a drivert win setup alatt...gondolom nemcsak floppyn lehet beadni neki...esetleg usb-n bár nemtudom mennyire életképes 0rendszerrel. Próbát megér
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz cheatergs #34775 üzenetére
Elvileg nyers fordításban azt írta az Achi/sata driverhez h nyomd az f6ot miközben a windows telepítő fut..gondolom még mikor elökészül és a drivereket tölti be a telepítő h egyáltalán tudjon vhogy kezdeni..még a partició választás elötti részen..sztem amint bejön a telepítő ablaka. ÉS elvileg az f6al aktiválod h majd te adsz neki drivert vmihez..külsö forrásból.."de ez elvi" mert én még nempróbáltam(
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
szallasi007
őstag
válasz cheatergs #34775 üzenetére
Nem bántásból de valami itt nem kerek.
UD3P lapom volt, semmi extra gondom nem volt vele, simán AHCI/SATA mód egy vinyó és csókolom, ha meg nem megy akkor kénytelen leszel IDE Native-ba tenni. Sp3-mat írtál na az lesz gond Na azaz amit AHCI-vel felejts el szerintem. XP kb megőrül tőle akárki akármit mond. Win HÉTtel meg mennie kellÚjabb lapoknál szokott lenni olyan para hogyha usb 3.0-ba teszed a pendriveot és onnan bootolsz akkor nem látod a vinyókat de ezen a lapon nincs usb 3.0. viszont lehet hogy nem mindegy hova dugod a pennád szóval próbáld végig az összes lukat (szerintem azzal kezd ami a PS/2-es egérhez és billhez közel van)
Esetleg próbáld meg hogy AHCI módba rakod, csak a boot pendrive meg 1 vinyó. "bebootolsz" és aztán elvileg jónak kell lennie.
Ha ez sem akkor talán BIOS frissítés megoldja a gondod.
Ha csupa blőddség amit írtam akkor no offense
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
válasz cheatergs #36924 üzenetére
Szia!
Szerintem próbáld meg inkább ebben a topikban: oldschool topik. Kicsit nehezen értettem meg, hogy mit írtál, de arra tippelek, hogy Intel 440BX chipset van az alaplapon, az pedig akkor nem mai csirke (tippre 2000 körül?) ."A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
senior tag
válasz cheatergs #51633 üzenetére
Semmi különbség mehet bele. A komoly tuning lapok 1600mhz et is kezelnek cl9
A többi nagy valószínűséggel 1333 cl9 ritka de van hogy csak 1066mhz cl9 időzítéssel. Milyen lapod van
Annyi hogy tuti nem kezelik a 4gb modulokat.
Csak 1 vagy 2gb a fent felsorolt parameterekkel[ Szerkesztve ]
"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
senior tag
válasz cheatergs #51651 üzenetére
Régi dual rankos is mehet bele de ritka. Inkább corsair xms vagy egyszerűbb kingstone hyer x blue.
Ezeket tuti kezeli. Nekem Msi p45 diamond volt nagyon válogatós volt. De g.skill trident x 2gb 1600 cl9 4*2gb jó volt.Kingmax nano 1600 2gb is jó szinte mindenbe
[ Szerkesztve ]
"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
MrDerekas
addikt
válasz cheatergs #54725 üzenetére
Egyszerre csak egy rammal is próbáltad? Esetleg egyesével végigpróbálni az összes slotot. Proci hajlott/törött láb nincs?
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
IstvánLászló
senior tag
válasz cheatergs #55332 üzenetére
A gépedet teljesen áramtalanítod és BIOS reset-et ajánlom és elemnek a cseréjét is ha már régi.
Az elemnek a lemérését egy műszerrel ellenőrizzed 3-voltot kell mutasson, ha kevesebb akkor csere.[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz cheatergs #55334 üzenetére
A pendrive-t, azt már felismerte, ez már jó hír de nem bootol, ételek de ez hosszú menet is lesz, de próbálok-segíteni.
A biosban USB-t autó vagy enabled-re állítottad?
A cserélted SATA vinyóra, akkor sem érdekelte a pena, igen mert hibásan van írva a flash és ezért nem is bootol.
Az XP SP3-nak menni kellene, ez 100%-ig biztos, penna hány gb-os és hogyan írtad is rá az os-t?Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz cheatergs #55337 üzenetére
A pendrive-on 1-ikre se reagál, ez érdekes téma, de kollégák itt biztosan segítenek hogy mi a hiba.
A lényeg hibásan van írva a flash és ezért nem is bootol, csak ennyit tudok most mondani.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
-
MrDerekas
addikt
válasz cheatergs #55358 üzenetére
A fájl olvasási probléma mögött sokszor ram hiba lapul. A pata vinyó meg gondolom nem mai darab, így a kiszáradt csapágy, kopott fejmechanika is közrejátszhat egy érzékenyebb lapra szerelésnél.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
nagyúr
válasz cheatergs #56223 üzenetére
Üdv!
Erre gondoltál:
merthogy ennek kéne lennie......
32 bites XP-hez, service pack 3 fenn van? szerintem kell hozzá...
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz cheatergs #56226 üzenetére
hmmm... érdekes.... javallom próbáld meg a win7 32bites telepítőjével, ha lázad a telepítő, akkor állítsd kompatibilis üzemmódba.
nincs jobb ötletem, azaz de:
Miért nem dobsz rá inkább egy Win7-et?
Sokkal jobban menne vele.
Akár egy W10-et is feldobhatsz rá, nem hinném hogy kötözködne, W7 és W10-nél max. a hangot kéne külön feltenni, 10-nél lehet azt se.
pontosan mi és mennyi van ebben a gépben?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz cheatergs #56229 üzenetére
Nekem 5200+-os ATHLON X2 (2600 MHZ, 1 MB L2) volt ASROCK ALive Dual-eSATA2 alaplapban 4*1 GB DDR2 800 MHZ-s Kingston RAMokkal, és nagyon jól hasított a WIN7 vele.
Inkább a régebbi game-k miatt ódzkodsz a W7-től
Mondjuk a minimum RAM mennyisége, hogy ne dadogjon az a 2 GB.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz cheatergs #63610 üzenetére
Ezek után én nagyon keresnék egy szakit, aki ránéz a hálózatra. (!!!) Esetleg nincs valami nagyfeszültségű kábel, trafó, elosztó a közelben? Csúnya dolgokra képes a pc lelkében...
-
ricsi99
addikt
válasz cheatergs #67514 üzenetére
Szia
"-8 pines atx kieg nem bedugva"
ezt azért nem erőltetném nem tudom ki javasoltaHa nincs a lapban semmi ,se cpu se ram stb stb
Csak simán az atx táp bedugva.
Úgy reagál e a bekapcsoló gombra rendesen? Tehát megnyomod bekapcsol.... aztán ha 4-6mp ig nyomod a kikapcsoló gombot akkor kikapcsol rendesen?Cpu foglalat rendben van? Régi cucc aztán a tuning megviseli a lábakat rendesen....
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz cheatergs #67526 üzenetére
Régi cuccok érdekesek
Extrém példák....volt lapom 100% kiválló... kivettem a procit ,és nem tudtam ,hogy rá volt sülve 2 láb... beraktam egy újat és se kép se hang... 2 nap amikor már nagyítóval néztem akkor láttam a hibát.
Rendeltem lapot e-bay.. gyönyörű csomagolás ,alaplap szinte vadonat új ,csak épp egy extra csavar is belekerült a tasakban ami persze szépen meg is találta magán a cpu foglalatot amin szemmel látható sérülés nem volt...de amit beleraktam cpu-t az elégette
Rendeltem 560ti videokarit ,szintén tökéletes csomagolás... viszont csak a házba kicsit meghajlitva/feszitve működikEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
MrDerekas
addikt
válasz cheatergs #69697 üzenetére
Elvileg nem. Az XP telepítőjével, ott ahol kiválasztod hova települjön, töröld az összes partíciót és hozz létre a telepítővel egy újat. Mondjuk mikor törölted a telepítővel az összes partíciót, érdemes kilépni a telepítőből és újraindítani a gépet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Acer notebook topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- UHD filmek lejátszása
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crypto Trade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- MSI B85M-G43 + I.O Shield eladó
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest