Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Kérdés a köv....amikor a hűtőt leakarom emelni a prociról kijön tokostól...lap egy
MSI 790FX-GD70..proci egy Phenom II x4 965Black Edition...lehet-e ettől bármiféle károsodása? eddig csak egy régi alaplapomban történt meg egyszer....Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Kobold190 #2535 üzenetére
Azért szedtem le h ujrapasztázzam:d semmi egyéb okból kifolyólag..elhiheted h nem örülök neki..proci meg a lap is 1évesek..nincs kedvem gariba mászkálni h jajj hibás a foglalat mert kibe lökögethetem az egész cumót amikor akarom
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz agressiv #2541 üzenetére
Azt mondod ne kerülgessen a frász... fölös felhívni a boltot h jajj ez van? gari jujujujj? Jelen pillanatban is mükszik..szal semmi gondja, beütött egykis procihütés elégtelenség ugyh jön az új ventirá..de semmi észrevehető.Köszi szépen
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Van egy MSI 790FX-GD70em a kérdés a köv... van 1 nyolcas csati a procitól balra a sarokba a kérdés...ez alaphelyzetbe levan zárva..legalábbis az alsó 4es fele...és csak 1 4es csatit dugok rá..ez asszem a CPU 12V-os ellátásával van kapcs..a kérdés hogy ha a tápon van 8as ami 2 4esre van szedve..bekell ide dugjam a +4es csatit vagy jóígy?
-
Apollo_21
addikt
válasz spista222 #2650 üzenetére
Értem tehát ez a lapka sorozat esetlegesen támogatja a 140TDP-s cpukat és emiatt lehet? vagy a tuning miatt...
Minden esetre így használom lassan 2éve:_D és még nem nyavajgott a Phenom II X4 965öm De rádugom csak gondoltam ha alapba vakdugózva van..a 4+csatirész akkor nem életbevágóAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Témánál vagyunk úgyis x4 965 a meghajtó erő egy 790FX-GD70be , a kérdés az volna h semmiféleképp nemlehet tuning nélkül rábírni h 1600on hajtsa a memókat? leírás ha jól emlékszek csillagozza 2133at az 1800 at és az 1600as értéket is vagy vmi ilyesmi
-
Apollo_21
addikt
Nojesz kérdés Cool'n Quiet funkció miben befolyásolja a hőmérsékletet?
-
Apollo_21
addikt
ÜDV!
Am2 és Am3 tokozás közt lévő különbséget...a cpu hűtő szemszögéből nézve vki aki jártasabb ebben a dologban?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz spista222 #2802 üzenetére
Nézd nekem a TX3 amit most szereztem segített a gyárinak az értékein 35fokkal
Namost az az A64 sztem amióta összevan rakva úgyvan ugyh oda paszta + porpárduc mentesítés stb stb Lehet bekell vetni a vegyvédelmiseket is, mondjuk én javasoltam h újgép deháh ezilyen bankba dolgozom azonkeresztül a kafeteriába vásárolt okosember által összerakott gép..szal valszeg nemcseréli, pedig jólenne.Esetleges felvetés bios alap beállítás vki? egy Asus m2n 32 sli wifi-deluxe al kapcs? bármit szívessen vennék mert nem találtam a restore to default részt...lehet a lap ad vmit amit nemkéne, de azt a lapot nemvágom
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Ha az extrém hőmérséklet hűtő csere és bios alapra állítás után sem csökkenne ...akkor miután lehet kutakodni még? megföhetett a lap vagy a cpu és azér marad k..meleg? vagy mit lehet tenni?
-
Apollo_21
addikt
válasz Kobold190 #2816 üzenetére
Nem hála égnek nem a saját gépem:d tegnap már értekeztem erről a dologról pár kollegával itt
Egy Asus m2n 32 sli wifi-s Athlon x2 4200+ al a kérdéses példányok..megkaptam h ..jajj elromlott..ember aztmondja 90fok kb egy javas játéktól akár vagy online videó megtekintésétől....mondtam neki h proci hűtő csere érett sztem és a port is kikéne kukázni néha belölle egyelőre itt tart a project csak félek h az a 90fok nemfog drasztikusan csökkenniAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
-
-
-
Apollo_21
addikt
Na, felmerült végre egyklassz win7 kontra 4giga memó probléma akkor felis tenném kis naívan az én kérdésem is az ügyben..adott egy win7ultimate 32bit-es azthiszem..3.5gigát lát..why? a 32bit miatt? 4giga memó van bedobva a gépbe...
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Win7es kérdés..féligmeddig..csodás kiírás miszerint az "Ön számítógépe Lassú" soha nemláttam mégD namind1..kifejtette a dolog magát..szerinte elfogy a memória
Mi eszik 4gigát?mert nemértem ez akkor jelentkezik ha képernyö elmegy suspendbe és gépet itthagyom majd ujra idejövök egér megmozgat gépet ujrahasználnám...jah és itt persze rendre leis fagy.
Annyit hozzátennék lehet nemtartozik ide..szerinte 6.2giga kéne legyen a lapozó file...és most csak 4giga.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz windlord #4753 üzenetére
Nekérdezd mért ad de a 32bites és a 64es is ad vmennyit a vidkarinak..ez tudott ismert dolog..foggalmam sincs hogy meg mér..1gigát odadob a rendszermemóból...ennyi..
Amúgy 64bites ultimate..és másfél évig 1x nemvolt ilyen vele...32bitesen csak 3.25giga lenne a memóm amit látna de 4et lát.Na vidkari kezelö menü dedikált memória 512, megosztott rendszer memória 1790mb.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Kobold190 #5240 üzenetére
Miből gondolod? Tx3 Evo már nincs meg passzívba tolom Prolimatech Genesis...40fok...48max...teljesen jó 1ventim van most 14es aerocool házventi a vinyók elött..ugyh lehet halkabb de ott mégis csak 9venti meg..itt csak 1.....
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Black-core #5482 üzenetére
http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=K8N-E%20Deluxe&p=1&os=
Nemtudom még mükszik-e a link...de érdemes megpróbálni..hátha...tudom h elcsépelt de talán www.drivers.hu hamég megy Régen hasznos oldal volt számomra
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Egy 790fx-gd70be MSI gyártmány...a gyártó weboldalon nézelödjek h megy-e benne NV kártya? vagy csak ATIAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
-
Apollo_21
addikt
Szevasztok!
Nagy kérdésem lenne....Msi 790Fx-GD70es lap..jelenleg egy 8800GTS szolgál benne..a gyártó oldalán nincs feltüntetve h képes-e Sli-t..N/A van kiírva...valakinek efféle tapasztalása hogy muzsikálhatna e kettö ebből?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz atti1848 #7980 üzenetére
Nem akarok látatlanba beleszólni de esetleg nem egy Nforce 430as chipsettel rendelkező Abit MCP61 lenne az áldozat? Mert eléggé annak tűnik első hallásra föleg Realtek hang történettel...esetleg vmi gigabyte mp61me esetleg..de egy kép róla sokat segítene.
A legföbb gond h még 3-4gyártót tuti lehetne keresni akiknek ez alapján a számsor alapján lehet lapjuk ami az ismerösödé...
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz atti1848 #8010 üzenetére
Fényképpel azért lehet többet tudnánk...de amúgy nem hinném h sok drivert kell pakolni 7-eshez..legalábbis sztem..nekem egyedül egy Creative hangkari nemment csak saját driver keresgélése után..más minden nyúlka nélkül azonnal...
-
Apollo_21
addikt
válasz vakond5 #8073 üzenetére
Hali!
Nemtudom mennyire vagy otthon a win-ben ezért csak félve/halkan jegyezném meg... energiagazdálkodásnál a proci minimum maximum értékét nézted? mert ha a funkció alapon van akkor használatfüggöen csökkenti vagy növeli az órajelet....Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz jkrisztian #8234 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/pentium_r_d_processor_950_4m_cache_3_40_ghz_800_mh/hsz_1-50.html
Érdemes az aprón szemezgetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest