Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKtittina
    újonc

Sziasztok! Teljesen új vagyok még ezen a fórumon, ráadásul totál amatőr, így előre is bocsánatot kérek, ha nem a megfelelő szakzsargont használom. A problémám: van (volt) egy kb. 4-5 éves eddig remekül működő telefonom, Samsung Galaxy A50, ami sajnos teljesen megtelt és bár nagyon igyekeztem adatokat törölni róla, ezt mégsem tettem elég gyorsan, ezért egy állatkerti fényképezkedés közben megadta magát. Lefagyott és azóta nem tudom újra bekapcsolni. Samsung logónál tovább nem jutottam sem én, sem a szervizes sem, ahova elvittem. Szoftveres frissítéssel és miegyéb dolgokkal is próbálkoztak életre kelteni, de semmi. A lényeg: a hivatalos diagnózis, hogy a processzor, vagyis a CPU megadta magát. Ezt kellene cserélni a telefonban, de mindezt úgy szeretném megtenni, hogy a rajta levő adatokat nem veszítem el. Vagyis nem szeretnék teljes adatlapot cserélni. B megoldás: lehetséges lenne-e valamilyen módon kinyerni a telefonról az adatokat? (A telefon nem kommunikál, nem lehet a nyomógombokkal reset-elni, és már szervízes is próbálta szoftverileg, de semmi....)
    Az adatok: Chipset: Samsung ExynosProcesszor típus:Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A73 & 4x1.7 GHz Cortex-A53) CPU magok száma:8 Órajel:2.3 GHz. Szerintetek ez megvalósítható-e? ha igen, akkor hol, hogyan és mennyiért? Természetesen az adatok lennének a legfontosabbak, a telefont már elengedtem...
    Hálás köszönet előre is minden segítségért!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák