Hirdetés

Aktív témák

  • aero.

    veterán

    sziasztok. akadt egy kis problémám.

    MSI-6580
    P4 2.53ghz ( 2.69ghz )

    épp nemrég sikerült szereznem egy videókártyát ( x1650xt agp ), beraktam azonnal a gépbe, de sajnos a 4 tűs tápcsatit nem dugtam rá ( nem vettem észre a csatit ). így persze nem indult el, más baja nem volt, csak ez, széthúztam, megnéztem stb ... aztán mikor egyszer indítottam volna, a d-bracket ledjei hibát jeleztek, mégpedig initializing keyboard controller ... sokszor csinálta már ezt, áramtalanítás után, vagy kábel ki/be dugás után megjavult ... most sajnos nem. Aztán elkezdte az initializing video adaptert ( detecting cpu clock, vide onboard check stb ... ), volt még memória, és processzor sérülés is. na de semmilyen alkatrészhez nem értem, a vga-n kívül, nem törtem bele, nem törtem le, nem karcoltam meg, nem mozdult el ... semmi. és van egy gyanúm, hogy csak szórakozik velem és már nagyon idegesít, mert már nagyon vártam, hogy játszhassak :D ... szóval ha esetleg tudna valaki segíteni ... nagyon megköszönném.

    a videókártya amúgy jó, a processzornak sincs semmi baja, már volt cmos reset, bios elem kivétel, áramtalanítás ... és nem felejt :(

    amúgy addig jut el a gép, hogy bekapcs, power saving mode, és készenlétibe rakja a monitort, a hiba miatt nem is megy tovább. ja, és észrevettem mégvalamit. azthiszem az agp nem megy, vagyis nem kap áramot x1650 alatt, mert a ventije sem indul el.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés