- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Motion_Blur #611 üzenetére
Nem gyenge. A ''shift betű'', höhö.
-
Lortech
addikt
Bár én sem így szoktam írni, de emlékeim szerint hsz.-re a helyes, tehát kell a pont a rövidítés után, toldalékolás esetén, ha anélkül is kell a pont. Ha nem kell, például mértékegységnél, akkor nem kell toldalékkal sem.
szerk: meg azon gondolkodom még, hogy a toldalékot a rövidítés kiejtéséhez kell-e alakítani, vagy pedig az eredeti szó kiejtéséhez? Tehát [háeszre - hsz.-re] vagy [hozzászólásra - hsz.-ra]? Utóbbi szimpibb, de nem tudom.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
parandroid #56 üzenetére
Jójó, igaz, hogy az elgépelésekett egyszerűbb lenne megszűntetni, mivel ez a hanyagságból adódik, ki lehet szűrni kis odafigyeléssel. Viszont ha valaki helytelenül ír egy szót (tehát nem elgépeli), akkor nem ''szándékosan'' írja rosszul, hanem mert így tudja. Személy szerint utóbbi mégis jobban tud zavarni valamiért.
-
Lortech
addikt
Te akkor kivétel lennél?
Más: Már jónéhányszor eszemben volt, hogy beírjak egy helyesírással foglalkozó topikba, mert nagyon tud idegesíteni, mikor már a topikcímekben is hemzseg a hiba, és sokszor ki sincs javítva. Azért annyi ideje mindenkinek lehetne, hogy a téma címét helyesen leírja, mert néha benéz ide az ember, és felmerül benne, hogy hova kerültem?
szerk: Na tessék: Msn hangbeállíatás kicsit máshogy..
Azért nem ilyenekre gondolok elsősorban, mert ez egyszerű elgépelésnek tűnik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest