- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ebben az ipari leprában, hogy az istenben kéne tájékozódni? Annyira unintuitív a pályatervezés amilyet még talán nem láttam az elmúlt 10 évben.
Guided módban kb mindent a számba rág, exploration módban ezek a rohanj ide - oda időre küldik kb az első 2 órában bezáratták velem és mentem inkább Indizni... -
bunnyhu
senior tag
Nincs mit, a játék egyébként tényleg max giga akcióban éri meg, szerintem elég repetitív és unalmas lett sok bosszantó aprósággal. A grafika csodás elsőre aztán elkezdi bántani az ember szemét ... jó, én is erős akcióban vettem meg de már kicsit bánom, nem ad annyit se mint egy AC pl. ha már ubisoft pedig mostanság azokkal is van baj. Aztán lehet később érdekes lesz, eddig alig játszottam vele, még csak most lett meg az ikar-om.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dyson V15 detect absolute
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest