- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
válasz
Anaren91
üzenetére
Olvass bele komolyabb autószerelő csoportba. Minden szerelő gyakorlatilag minden motornál azt írja, az egy fos.
Ha mindegyik fos, akkor járj gyalog.
Egyébként sok szerelő azért mondja, hogy szar meg hulladék, mert nem ért hozzá. Egy motor, teljesen mindegy milyen, ha hozzáértő foglalkozik vele, és karbatartást is megkapja, akkor nincs vele gond.
Én sok helyen megfordultam egy tipussal (direkt nem írom, mert azt írnák sokan, alapból szar) mire megtaláltam a megfelelő hozzáértő embert, aki nem meggazdagodni akar hanem becsületesen dolgozni. Hozzáteszem, volt olyan helyen egy problémával (porlasztó) de az ember a váltótartó bakot cserélte... -
válasz
Anaren91
üzenetére
Ezt én is érzem, de amikor belevágtam, nem tudtam, hogy mennyi lesz a ráköltés összege. Kb. 500-600 között akartam elsőre autóra költeni. Gondoltam, a 200-as autóra nem kell összesen ennyit költeni. Tévedtem.
Melyik lépésnél kellett volna azt mondanom, hogy eladom? (Már miután megvettem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest