Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz Vismajor01 #8299 üzenetére
Komplett fejegység helyett egy ilyen nem játszik?
-
Vismajor01
addikt
Aztarohadt. Az én kedvenc fórumomra 2006-ban regisztráltam, de "csak" 49k poszt. Jeez.
Zene:
Fejből semmit se tudok kb, a kocsiba meg még azóta nem találtam embert h beszerelje a kikúrt fejegységet... Egyszer beszerelte egy szaki de felhivott h a klima ment most meg nem megy és nem érti, dehát a dashcamet is forditva kötötte be (hátsót előre) szal...
Rádión meg ritkán megy értékelhető.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
rbalint88
addikt
Abszolut!
Onyx: meta/morfozis. Alapvetoen nagyon jo, ahol lehet, valasszatok a zoldseges fogasokat, koherensebbek, izesebbek. Az utolso unicumos desszert volt nagyon felemas.
Utana atmentunk a 4seasons barjaba (muzsa), meg fogyasztottunk, de minek… (mint amikor az Aranyhidban tulmegyunk a zeniten )
Taxi egy ora alatt lett. -
FeRRaR1
őstag
válasz radi8tor #8288 üzenetére
Szerintem ez egy orbitális faszág. Majd annyian fognak beszélgetni a kocsival mint amennyien a telefonjukkal. Másrészt nincs problem. Így nem tudnak mint megoldani csak kéretlen haszontalan sz@rokkal tele aggatni. Régen a fejlődés azt jelentette hogy valami jobb és egyszerűbb, könnyebben kezelhető lett. Ma meg hogy rejtsük el az almenü almenüjébe igazi gombok helyett...
2ozzmexy
Mán' offtopikban se lehet offolni ami nem is annyira off?
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz FeRRaR1 #8287 üzenetére
Ebbe a CO kvótázásba ne menjünk bele. A környezetvédelem már évek óta csak politika, semmi más. A magángépek, az óceánok szennyezése nincsen a választópógár arcába tolva lépten-nyomon, de a nem füstölő autó igen, és egy-két papír tologatással le van tudva az ígéret. Ha óceánt akarna tisztítani az pénzbe kerül, amit nyilván inkább ellop...
De légyszíves ne menjünk bele, nem idevaló.
Amúgy ha már beindult a muzsika téma: ma úgy eldurrant az agyam a sok mazsolától BPen, hogy Ljubljanaig Slayer-Slipknot-Korn-Pantera-Superbutt szólt a bimmerben hogy legalább tombolhassak.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
FeRRaR1
őstag
Mondok jobbat, haverom Svájci és ott is ilyen az X1, nyilván. Viszont ami felfoghatatlan, hogy ott, meg sok más helyen is törvény van rá hogy vezetés közben nem turkálhatsz almenükben.
Szóval van egy extrád amiért fizettél és 2 opciód van:
1, Nem használod
2, Törvényt szegve használodSenkinek nem tűnik fel hogy ez így egy meleg sz@ros pite?
Mikor először néztem még nem volt kifütyülve a véleménye
Qru
Volvo is elhagyta a pálcát, rohadjanak meg. 12-es XC már csak digitális. De mondom a poént, mivel itt sok a rendőrségi Volvo, ott meg előírás hogy kell pálca... Ezért van gyári átalakító kit ami megvehető hogy vissza pálcásítsad
Igazából nem tudom sírjak vagy nevessek.
Co kvóta meg lepippanthat. Magán gépek, hajók, kínai, india, oceánok szennyezése ahol lenne értelme tennei valamit? Nem. Személyautók amiket már így is a végletekig vissza szorítottak? Igen szopassuk őket. Rossz vicc, amikor már elkezdett nőni a fogyasztás az euro5-6 oltárán... Na akkor kellett volna ott megállni.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz barnam_ #8275 üzenetére
CO kvota egyreszt, masrszt kell a szinhaz az egyszeru nepleleknek (kamu kipu, kamu hang, stb).
Nez meg a Mazda usa-ban forgalmaz 2.5 turbot awd-vel itthon csak hoki szivomotorok vannak. Vagy ott a Subaru, se a 2.4 turbo, se a WRX/STI nincs mar itt porondon.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
8th
addikt
válasz kisza25 #8278 üzenetére
Nem. Innen indult a sztori. Mint kiderült a helyi kormányablakból jön egy levelem a nyomorult hülye postásunk pedig vagy másnapos vagy még aznapos volt és a Vásárosnaményi rendőrkapitányságot írta be feladónak az értesítőre. Én meg a munkám rovására futkostam fel-alá mint pók a falon, hogy át tudjam venni a levelet. A levelet ami nem is létezik.
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!"
-
FeRRaR1
őstag
válasz barnam_ #8275 üzenetére
Foslágeny is vissza táncolt, az újakban megint lesznek igazi gombok
Mekkore ötlet hogy ne is érezd ha lenyomod, vagy tekerés közben picit is hozzá érsz. De legalább a klíma touch panel jó volt. Ja nem.
Legújabb a bmw, adaptív tempomat. Mind a két Volvómon 1 klikk a kormányon a bekapcs, még egy ha nagyobb vagy kisebb távot akarsz. Új x1? Fizikai gomb a kardán boxon. Majd akkor a toch kinelzőn előjön egy menü, ott belépsz az almenü almenüjébe és máris állíthatod a távolságot
Mikor túl közel vagy valakihez nagy tempó, pálya, pont akkor matass ott. Persze nullázza ha leállítod. REMEK.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz FeRRaR1 #8268 üzenetére
"Az autó gyártók már nem azt gyártják amit szeretnének, ha nem amit szabad. "
Pontosan. Nem (csak) azért van downsizing meg hengerszám csökkentés mert ez a #1 kívánságuk.. valószínűleg nagyon nagyrészt játszik benne az is, hogy meg kell felelni a regulációknak.
A kamu cuccok (kipufogó, légbeömlő, diffúzor, stb.) szerintem is gagyik. De látod mégis veszik az emberek.Nekem az erőltetett innováció nem tetszik. Tipikus példája a nyomógomb -> kapacitív gomb "fejlődés". Erre egyébként az a mondás, hogy nem úgy innoválnak, hogy megkérdezik a felhasználót, hanem kitalálják mire van szüksége a felhasználónak. Pl. ló -> autó esete.
[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
Szerinted a márkaszervizes szerelők bérébe belefér hogy autót pacskoljanak?
Itthon maximum, hanyatló társadalmakban erre kozmetikás alvállalkozót hívnak, megegyeznek hogy 50€/verda és lemos 20-at, keresett egy ezrest egy nap alatt egy címen.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz barnam_ #8262 üzenetére
Nekem is tetszik a szín de mikor meglátok egy zőccségest ledugózótt kamu kipuval... Mikor a pözsó csinálta csak röhögtem, de most már sírni tudnék. "A legjobbat vagy semmit"
Az autó gyártók már nem azt gyártják amit szeretnének, ha nem amit szabad.
Audi S6 V10 majd V8 majd V6 diesel. Ami V8 hangot játszik a hangszórón, kamu kipukkal természetesen. Mikor ebbe raknak energiát hogy valamit imitáljanakNa mindegy, majd még nekem is lesz kék autóm, egy Rebel Blue XC60 T6
Az kb egy Miami Blue Macan lightUtóljára a Zoe volt kék. Meg a Macan majdnem Gentian Blue, csak utolsó pillanatban váltottunk Papayára.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz barnam_ #8262 üzenetére
Nem feltétlenül QC, csak nah, az asszonyt sem csak félig elégíted ki...
"Csináld rendesen vagy ne csináld sehogy!" Remélem legalább olcsón vállalta a kozmetikus.
Quick Detailer = Gyakorlatilag köbrefújták egy nedves gyorsviasszal ami eltűnteti a vízkőfoltokat meg ad neki egy kis plusz fényt, kb egy esőzést szokott bírni, vagy sztáraz időben egy hetet aztán annyi, de ilyenkor "naon rajul" mutat.A színe nagyon adja, végre tud valaki egy rendes kéket keverni.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Na látom a QC-n nem ment át a mosás... de ha jól emlékszem, nem is az autóápolós topicba írtam A színe nekem is tetszik
#8259 rbalint88 : az AMG-t már csak otthon vettem észre amikor a képet néztem. Több ugyanolyan C osztály mellett (az autótól balra is az állt) nem venni észre egy ilyen rejtő-szürkét.
#8260 FeRRaR1 : ha az AMG-re gondolsz, azt most nem tudom (az új C43-nak ki van vágva a hátsó lökhárító a 4 csőnek). Az enyémen "természetesen" műanyag. De legalább króm hatású
#8261 2ozzmexy : valószínűleg vízfoltos. Azt hiszem mintha a jobb alsó lámpa alatt lenne egy kőfelverődés, de azt erről a képről nem látni.
Quick detail vagy sem, legalább fedett helyen állt és nem a centi vastag jég kaparásával kellett kezdeni. -
2ozzmexy
senior tag
válasz rbalint88 #8259 üzenetére
Gumiápoló!? Hát még körömkefére se futotta, barna az abroncs a fékportól...
De egy Quick detailerrel átszaladtak rajta hogy csillogjon mint Salamon cerkája, a felnikefe használatát sem látom egyértelműen. Az első lökhárítót nem tudom eldönteni hogy húzásnyom, kavics felverődés vagy csupán bogár tetemek... esetleg tükröződés.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor még pár zene:
Jason Mraz - I'm Yours
Moby - Flowers (ha már egyeszer Tolvajtempó )
Beastie Boy - Sabotage
Sunrise Avenue - Hollywood Hills, mert ott is jártunk
Kavinsky - Pacific Coast Highway
Royal Deluxe - I'm a Wanted Man
Royal Deluxe - Dangerous
Rise Against - Satellite
Imagine Dragons - Radioactive
Welshly Arms - Legendary
Prodigy - Nagyonsok (No good, Out of Space, Posion, Breath, Voodoo People, stb)
Pendulum - Nagyonsok (9000 miles, Tempest, Granite, Watercolour, stb)
Deadmouse - Strobe, Ghost N Stuff, I remember, Raise your Weapons
Metallica - Összes
Guns 'n Roses - Hasonlóképp
Queen is jöhet!
Creedence Clearwater - Fortunate Son!!!!!!
Michael Cassette - Crockett's theme
Groove Armada - My Friend!
Gotan Project - Diferente
Rammstein minden mennyiségben
The Carbonfools - So Tuff
Barabás Lőrinc - Famous
Szeder - Reggeli Dal (imádom, jó kedvem lesz tőle )
Fábián Julitól szinte minden!
The Who - CSI zenék
Zara Larsson - I would like-nak van egy jó remixe
AC/DC
Iron Maiden
RENEGADES OF FUNK majdnem kimaradt
Nickelback - Savin me és a too bad
Saliva - Click Click BoomStb Stb Stb
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Huh... zene... lételem
Amitől nehezebb lesz a lábam:
. System of a Down
. Tankcsapda (a régiek)
. Slayer
. Overkill
Amitől meg papókásan vezetek (szerintem):
. Quimby
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Integrale
veterán
válasz barnam_ #8224 üzenetére
Minden második szám Metallica egy-egy ut során, (eskuvôn a táncunk zenéje is az volt ) de nem osztom meg a Spotify listámat, mert a korcsok korcsa vagyok.
Marilyn Manson után, Presser, Snoop Dog, aztán egy kis Lacrimosa Mozarttól, Korn meg ami még létezik. Spotify év végi listájában ki is emelték, hogy rendkívül sok stílust hallgatok."Bad reklám is reklám too"
-
bitpork
nagyúr
Himmel- Teréz anya
Gyóntató ft. Manulah- Elég a herbálbólKomolyabban:
Nagy kedvenc lett most nálam a műfaj és hát a krva hifi is elbszódott mert csak üvölteni bír: Babatunde AkinboboyeNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rbalint88
addikt
Robin Schulz - Sugar [link] egyik kedvenc kabrios zene
The Weeknd - Blinding Lights [link]
The Weeknd - Starboy
The Weeknd - The Hills
The Weeknd - After Hours
es meg sok…Punnany Massif - Partizán (PMXV Version) [link]
Punnay Massif - Utolsó Tánc (PMXV Version) [link] eskuvonkon ez volt az utolso szam hajnalban, mindig az jut eszembe rola
es meg sok…Halott Penz - Kell amit elvittél, Ha itt vagy te
es meg sok…Nem szam, hanem album: RHCP - Live in Hyde Park (ez megvan eredeti cd-n!!!) ezt szigoruan koncerthangeron, epp a fajdalomkuszobon innen
Metallica - St. Anger
Limp Bizkit - Chocolate Starfish and the Hozdog Falvoured Water album
Linkin Parktol sok mindenes meg mennyi van ketfele zene van, jo es szar, stilustol fuggetlenul. Kokszos veretotol a komolyzenen es jazzen keresztul a metalig sok minden bejon.
ha egyedul megyek, szinte mindig ordit a zene. A fentiek asszony mellett is
-
Qru
MODERÁTOR
Nálam a fő csapásirány amúgy inkább a lakossági trance/dance de igazából jöhet bármi amiben sok a basszus (még dárenbéz is pl Netsky).
ATB - Starfire
Kygo - Higher Love
Solarstone and Jes - Like A Waterfall (Tiësto Mix)
Agnelli & Nelson - Everytime-Everyday
Serge Devant - Addicted
Reflekt - Need To Feel Loved
Tiesto - Adagio For Strings[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
De egyet mondok most:
REM - Drive, ez időtlen kedvenc vezetéshez.Na jó kettő:
Trevor Jones - Promentory, mert ez szólt a iPodból a buszon mikor a Yosemite nemzeti parkból jöttünk kifelé, megkönnyeztem.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
FeRRaR1
őstag
válasz barnam_ #8224 üzenetére
Iskola menet reggel, odafele: [link]
Visszafele: [link]
De én mint klasszikus orvosi eset leszedtem minden év billboard top 100 számát így van egy 70-80-90 és 2000-es évek albumom 3-400 számmal átválogatva. Van hogy a Queen-t hallgatom, majd Red hot chillit vagy snoop dogg-ot. Aztán hetekig csak Dash berlin. Nálam ez nagyon random. Van egy lossless mappám is mint Abba, Queen, Bee gees, Daft punk, film sound trackek... Albumok mappa illetve a frissebb válogatások bár azok nagyon lassan gyűlnek mert az újak 99.9%-a szemét. No meg persze az elmúlt majdnem 20 év számai amik tetszettek ezeken felül. Most ránézve 9266 fájl van a zene mappában.
Így nincs top 5 vagy 10 listám. Mikor mihez van kedvem, van hogy a gyorsat nyomom el van hogy a lassút.
Viszont az felfoghatatlan számomra hogy ezt a gyöngyszemet még 10+ év után se fedezték fel a népek: [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #8221 üzenetére
Akkor nemigen van közös metszete a zenei ízlésünknek.
1. Sade - Smooth Operator
2. Carson Coma - Osztálytalálkozó
3. Nova Prospect - Légy valaki!
4. Falco - Jeanny
5. Ákos - Majom a ketrecben
6. Foo Fighters - Everlong
7. Subscribe - Kiss And Kill Your Boyfriend
8. Metallica - Master of Puppets
9. Status Quo - In The Army
10. Hozier - Take Me To Church
11. Nomad - Sajnálom
12. Depeche Mode - Policy of Truth
13. Rise Against - Prayer of the Refugee
14. Oliver Tree - Bury Me Alive
15. Derek & The Dominos/Eric Clapton - Layla
16. Ignite - Falu (illetve a Work c. dal második fele)Nem tudtam jobban leszűkíteni, bocsi, de a közel 3000 dalhoz képest egész jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
Kicsit félve kérdezem, de...
Mit szólnátok ahhoz, ha felsorolnánk a top 5-10 dalunkat, amit ha meghallunk az autóban, feljebb tekerjük a hangerőt? Hátha találok valamit, amit még felvehetek a repertoáromba.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
A szofso mindenemet, csendben feljottem a 2. helyre gyerekek... [link]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz cappa72 #8210 üzenetére
Most mé'? Tényleg komolytalanul írtam, a Jazz semmi ilyesmit nem tud, de még döglött zár funkció sincs (bezzeg a csóró WagonR-ben van). Csupán 3 indexvillantással tudatja veled, hogy fogta a jelet és lezárt, 1-gyel meg a nyitást. Rendkívül egyszerű és buta elektronikája van a korához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest