Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7982) 8th


8th
addikt

Jól indul a december. Durván egy hónappal ezelőtt egy kamionos belehajszolt egy piroson áthajtásba. Pontosan a megengedett sebességgel haladtam így meg tudtam volna állni de úgy, hogy ott kóválygott a sávban ténylegesen három méterrel mögöttem bevallom papírkutya voltam és nem mertem belefékezni. Átjött ő is amúgy a teli piroson mögöttem. Tegnap hívtak az otthoniak, hogy (a névnapomra, lol) jött egy szerelmeslevél a Vásárosnaményi kékektől. Egyből tudtam, hogy miért. Szerencsére minden irányba be van kamerázva a kereszteződés így látszania kell a felvételen a "hatalmas" követési távolságnak amit az a majom tartott. Levelet a jövő héten tudom csak átvenni addig itt rágom a kefét.
Kérdés: Ilyen esetekben nem lehet közúti veszélyeztetésre hivatkozva kibújni a bünti alól, hogy ő tolt bele a pirosba? Mert a kreszben benne van, hogy minden eszközzel köteles vagyok elhárítani egy esetleges balesetet. Részben ezért nagyobb részben viszont a testi épségemet féltve nem akartam az alig egy tonnás kis szarommal belesatuzni. Már csak azért sem mert feltűnően cikázva követett a jóember többször lassan átsodródott a felezőn úgy rántotta vissza a szerelvényt a sávunkba. Telefont nyomkodott filmet nézett evett ivott vagy tudja a tököm mit csinált de biztos nem a körülötte zajló világot figyelte. Jó szar érzés volt előtte menni. Megőrülök, hogy pont karácsony előtt ugrik ki egy ötvenes a zsebemből egy ilyen hülye miatt.

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.