Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz alexw801 #6597 üzenetére
Ilyen durván nagy látószögnél és apró érzékelőnél megszokott az ilyen nagy mélységélesség, ezért nincs is szükség fókuszálásra
(a sokkal kisebb látószögű telefonoknál is előfordul, h nincs AF hasonló okból - bár akkor persze makrózáshoz az a típus nem használható)[ Szerkesztve ]
-
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #6610 üzenetére
A Yi car kamera app eddig full kínai volt. Mostantól orosz is:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=710768&view=findpost&p=47527075
Ha másra nem, arra mindenképpen jó, hogy screenshot-okat készítve le lehessen fordítani akár magyarra is, mi mit jelent.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
havri1
félisten
-
Joe63
tag
válasz alexw801 #6702 üzenetére
Igen, már megkaptam tegnap tőle, nagyon gyorsan elküldte.
64 gigás Transcend 400-as kártyával használom, remélem beválik.
A GPS hiánya fájó pont.
19 ezerért azért bestbuy.[ Szerkesztve ]
• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
-
L4mie
veterán
válasz alexw801 #6752 üzenetére
hát jövő héten megjön nekem is havri1 kollégának is, már nagyon várom, csak kell majd egy mini-micro USB átalakító, mert a G1WH-hoz már odavezettem a karosszériában a kábelt, nem akarom megint szétbontani belül.
*amúgy trackingben itt tartok, nem tudom ez pontosan mit jelent....
17.03.2016 23:45 Vámon Budapest Hungary
18.03.2016 10:28 Nemzetközi helyen történik a csere(átrakás) Budapest
pedig párszáz rendelésem már volt, ilyenem még nem
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #6764 üzenetére
Ezt az app bemutató 3. oldalán olvashatod, az alsó sorban.
https://youtu.be/ifPhMULpiWI
10:45 időnél olvasható.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #6801 üzenetére
Kiegészítés:
Az ADAC funkció bekapcsolása minden esetben 1080x30-ra átállítja a videót, akármilyen volt előtte.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Winner_hun
titán
válasz alexw801 #6911 üzenetére
Vettem is egyet, köszi az infót. Néha néztem az árát de mindig ugyanannyi volt. A múlt héten úgy voltam vele hogy mindegy mennyi, lassan megveszem (láttam egy elmebeteg audist, nem lett volna rossz ha rögzítve van, orosz színvonalat hozta...)
Memóriakártyából milyen kell bele? Azt látom hogy max. 64 GB-os (bár mintha valakinél 128-assal is ment volna) de a TF az micsoda?
Max External Card Supported: TF 64G (not included)[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz alexw801 #6921 üzenetére
Néztem videót, igen éles kis képe van!
De az aksija annak sem valami atom!
Az akciókamera, ami majdnem ugyanolyan árban van, az meg szuperkasival rendelkezik! Érdekes.
De nekem most a g1wh-val van némi gondom, és nem akarok újat venni!Főleg, hogy ritkán használom a kocsit!
-
félisten
válasz alexw801 #6914 üzenetére
Köszönöm, ezen a nyomon már el tudok indulni.
A főprobléma ugye a kábelek kérdése. Az adaptert nem tudom a szálvédő tetejére tenni, ergo az 5 voltos kábelének a műszerfal alól kell felérnie a kameráig.Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
MPowerPH
félisten
válasz alexw801 #7150 üzenetére
Eloszor en is arra gondoltam. Viszont a megvalositasa nem vilagos. Ott gyujtas nelkul is van aram, mig a 12v -osok csak gyujtassal mukodnek. Azt mivel oldottad meg?
Egyebkent a kapott 3,5m -es kabel eppen eleg lett. A kabel igazabol sehol nem latszik, bar a tetokarpit reszen meg kell oldjam, hogy biztosan ott is maradjon. Az A oszlopnal az uveg felol nyomkodtam be, az ajtonal a gumitomites alatt, majd a labternel a muanyagoknal korbe, egeszen a kozepkonzol kartamaszig, ahol van egy 12v-s csatlakozo. Ott latszik egy picit a kabel, ahogy az ules alol/mellol felfut a rekeszbe.
Szoknom kell meg, hogy a visszapillanto mellett ott egy kijelzo, ugye kicsit mindenkeppen takar a latoterbol. Sajna a kartya meg nem jott meg hozza, de a kolcson 64-essel majd kiprobalom. Van par beallitas, mait meg ki kell tapasztalnom.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz alexw801 #7154 üzenetére
Nekem nem log semmi sem... Konyoklo alatt van egy 12v, oda van bevezetve a kabel. Nem kell matatni sem, nem szoktam kinyitni. Egyebkent meg ma megoldottam, hogy teljesen eltunt, korbe, mintha ott sem lenne. Persze annyi bibi, hogy az MP3-at mar nem tudom radugni arra a szivargyujtora. Igy az a hamutalcaban levore megy... Igy persze az elektromos hutotatyonak nem lesz helye, de azt annyira ritkan hasznalom, hogy annyi baj legyen. Bar ha a szivargyujto vegu kabelt tudnam cserelni USB -re, akkor ez is megoldodna, mert elosztom az van.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Calibra72
aktív tag
válasz alexw801 #7590 üzenetére
Szia!
Itt egy videó arról, hogy én hogyan oldottam meg. Bár nem YI, de az mindegy is: https://www.youtube.com/watch?v=zbM9uMiLB0I
Azóta annyi változtatás történt, hogy oldalról megfúrtam, és egy M4-es menetet fúrtam bele. Anóbba egy M4-es műanyag csavart tekertem, amivel rögzítettem fikszen a szűrőt tartó karimát az optikához.Alapból 5 századdal lett nagyobbra esztergálva a karima a lencse burkolatától. alapból szorult is a karima, de ha megsütötte a nap, a danamid kitágult. és leesett a lencsetartóról.[ Szerkesztve ]
-
taboros
tag
válasz alexw801 #8187 üzenetére
Egész pontosan hol is ajánlgatom őket?
Ezt írtam: "Sebesség: Állítólag a 6-os, akár a 4-es is elég. De a Class10 már elég általános. Én olyat vettem, biztos, ami biztos."
Ebből arra következtetni, hogy én a 4-es vagy 6-ost ajánlom, az enyhén szólva kifordítása a szavaimnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs