Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz huncutka1029 #1344 üzenetére
Illetve nekem mindig adott hozzá trackinget. Ott mit látsz?
havri
-
havri1
félisten
válasz huncutka1029 #1348 üzenetére
Ó, ezt csak 21-én küldték el az országba. .
valahol sokat torlodott.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz huncutka1029 #1350 üzenetére
Nem, ez még nem a vamon akadt, ez még nincs az országban.
3 at rendeltem eddig, de mind atcsuszott eddig; )havri
-
havri1
félisten
válasz huncutka1029 #1366 üzenetére
Én nem akartam írni, mert nagyon elfogult voltál ezzel a készülékkel kapcsolatban.
Tesztekben, youtubeon nézett videók alapján nem egy erős eresztés kép ügyileg
Én úgy gondolom, jelenleg a G1W a legjobb vétel, újra kapni estore-nál.havri
-
bul07
nagyúr
válasz huncutka1029 #1366 üzenetére
Meg mintha fel lenne gyorsítva a lejátszás, direkt csináltad így vagy ilyen a felvétel?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz huncutka1029 #1371 üzenetére
Bőven elég egy bizonyításhoz!
Én a helyedben vigyáznék rá, és elpasszolnám
Nagyon sokan akarják megvenni folyamatosan az enyémet is, a melóhelyen, itt is. Biztosan akad rá vevő, érdeklődő.
Sokszor még bőven felárral is, mert sürgős, és nem szeretné az ember az ebayes tortúrát végigcsinálni.
Természetesen Te döntésed, én csak azt mondom, én mit tennék
Pár e ftért többért van G1W, igaz az csak 1 lencsés, és nincs GPS.havri
-
bul07
nagyúr
válasz huncutka1029 #1372 üzenetére
Ment a videó és a telefonom stopere, 25 másodpercet ment a felvétel a stopper meg majd 21másodpernél járt
Csal kicsit
Ha tudod passzold el
Bár én nem szólok egy szót se mert az itteniek közül nekem van a legolcsóbb, fránya minőséggel (keveset vezetek és elég az is)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
andrew-msi
aktív tag
válasz huncutka1029 #1404 üzenetére
Vagyis, akkor vegyek egy ilyet:
és egy sima USB kábel ami elég hosszú.
Kifogom próbálni. Köszönöm a tippet! -
andrew-msi
aktív tag
válasz huncutka1029 #1407 üzenetére
Ok, akkor olyat próbálok.
köszönöm a segítséget. -
válasz huncutka1029 #1432 üzenetére
Aranyos történet amiből tragédia is lehetett volna.
Viszont a bal felső sarokban milyen "műszer" van?(Sebesség, és gyorsulás mérő?) Melyik kamera tud ilyent?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1465 üzenetére
Mennyiért viszik a régit?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Frankye6565
csendes tag
válasz huncutka1029 #1465 üzenetére
Nekem a Hd20-ról negatív tapasztalatom van. A "gyártó" véleménye a kameráról szó szerint idézek: "nem arra van, hogy a tájat vegyem fel autózás közben, ha látom hogy baleset lesz akkor kapcsoljam be a kamerát (sic! )" keress vissza a fél évvel ott leírtam a tapasztalataimat.
Ha betelt a kártya akkor nem törölte a régi felvételt az volt a gond (a "gyártó" szerint nem gond, ha minden harmadik fájl olvashatatlan."
-
havri1
félisten
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1486 üzenetére
1080p FHD-ben. A rendszám, azért sokmindentől függ, 60 kép/másodpercnél nyilván több esély van az olvashatóságra, de itt meg is vannak világítva, és a fényt visszaverve ilyen sötétben inkább beégnek. Más országokban meg nem fényvisszaverős a rendszám, azért marad a felvételen is olvasható.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1511 üzenetére
Most írtam nekik, nem hinném, hogy vacakolnak vele. Csak beugrok egy MM-ba egyeztetve, és csere. Nem tudom, kinek milyen a szeme, én 39"-os monitoron nézem, és bizony csúnyán látszik. Persze más az, mikor a video-t megállítom, és süt róla, hogy ott homály. Nézd meg az utolsó előttit, amelyiken a jobb oldalon egy fém villanyoszlop van, jobbról totál gáz, míg balról minden levél látszik... Sajna ismert hiba, így eleve kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz huncutka1029 #1557 üzenetére
HRZ-898, nem? Megállítva látszik. A típus is stimmel.
Az arcát viszont 40 ezres kamerával se látnád, anélkül meg sajnos nem lehet felnyomni az ilyen idiótákat. -
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1557 üzenetére
A szuzukisnak kb pont a Boszlopának a holtterében voltatok. De ez nem változtat a felelősségén.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1560 üzenetére
"Nem lehet úgy kijönni, hogy ne lásd mi jön balról."
Aszem megvolt az élő ellenpélda
De az is lehet hogy szét se nézett, az öreg papikák/mamikák szoktak bringával ugyanígy kihajtani elém, majd az autós figyel elképzeléssel.
Give them hell Ukraine!
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1564 üzenetére
Az enyém pontos volt, bár én a tükör felfogatója elé raktam fel, ott csak az üveg volt fölötte, és zavarni se zavart senkit. Meg is volt rendzserint 1 perc alatt a pozíció. Aztán már a pontosság más kérdés. Én regeltem miatta egy orosz oldalra, ahonnan lehúztam egy csomó FW-t hozzá. Fel is pakoltam egyet, azóta neoline-t ír ki indításkor.
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1586 üzenetére
"kérdeztem, linkeltem, semmi válasz, csak miután megjött, és posztoltam, hogy nem a legjobb a képe, stb, akkor jöttek a kommentek, hogy igen, tudtuk mi, csak nem akartuk mondani"
Első Hsz.
"- Nézegessük a youtube-ra feltett videókat. Sok mindent meg lehet belőlük tudni az adott kameráról."
Mert mi sem csinálunk mást ha nem volt személyes tapasztalatunk az adott kamerával, felmegyünk a youtube-ra és szétnézünk.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
válasz huncutka1029 #1586 üzenetére
Személy szerint csak arról alkotok véleményt, amit megtapasztaltam.
De én is youtuberól csemegéztem mindig is, az a legjobb, ebayes infók mindig felfelé kerekítenek. Aztán jön a hű, meg a há..
Amúgy sztem nem kell elkeseredni, én már 2 kamerán adtam túl úgy, hogy mai napig megelégedve használják (2db G1W). Az első kamerámat DVR027 is megvették, srác innen keresett meg, mai napig nmem írt, remélem nem azért, mert annyira szar. Nekem G1W(H) után visszatekintve annak borzasztó volt a képe sajnos.havri
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #1590 üzenetére
Ezt én is nézegettem annak idején, de aztán valahogy nem került sor rá, hogy bevásároljak belőle. Elég sok videót néztem meg én is (bár én jobban szerettem az üzemszerű használat közben keletkezett felvételeket tanulmányozni, például a rusdtp.ru oldalon ), de ez az egyik legjobb volt akkoriban. Amiatt meg nincs szégyenkeznivalód, hogy a technika átlépte, így megy ez.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #1629 üzenetére
Láttam, tetszett is és pont erről beszéltem, hogy ha az ember tudja, mi az amiben jó eséllyel nem fog csalódni (vagy inkább valaki, aki ért hozzá, meg tudja mondani, hogy mi kell neki), rengeteg időt spórolhat meg.
De azért nem mellékes, hogy én élvezek tesztet nézni, fórumokat böngészni, aztán pedig várni, hogy megérkezzem, és megtudjam, tényleg azt kaptam-e, amire számítottam. Akit viszont nem érdekel, az napokat fog eltölteni haszontalan keresgéléssel, ami helyett dolgozhatott volna, igénybe véve egy szakértő segítségét.
Mellesleg itt nem mondanak túl jókat a Blackvue cuccokról.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1650 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit fogsz kapni, ez a kam újonnan 20.000ft Kínában. Ha jól sejtem hogy ez az... Részletes teszt. [link]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1652 üzenetére
Természetesen kínai, a concorde nem gyárt semmit.
Give them hell Ukraine!
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #1672 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. A Concorde nem gyárt semmit. Gyanítom, hogy magyar vállalkozás lehet, mint a MyAudio. Pár száz darabos rendelésnél már olyan márkanevet nyomtatnak a cuccodra, amit kérsz, így működik az M.N.C, a SAL, és még egy csomó futó név, akikről az országhatáron túl nem is hallott senki. Sajnos sok nemzetközileg is elismert márkanév is ilyen, annyi különbséggel, hogy ők már a kinézetbe is belenyúlnak (autóhifiből ilyen pl. a MacAudio-Magnat-Jensen-Phase Linear négyes, amit ugyanaz a befektetői csoport(!) gyártat. Akit érdekel, nézzen utána a Recoton GmbH-nak, találkozhat még pár ismert és elismert márkával - elsőre kicsit illúzióromboló, míg rá nem jössz, hogy üzlet az egész).
Szóval nincs ezzel semmi baj, mini0801 néven szerepel legtöbbször a kamerád, de ezt már mondták előttem is. Ettől még jó kis kütyü, én is gondolkoztam rajta, de nem vagyok biztos benne, hogy annyira kell nekem a GPS, hogy kétszeres árat kifizessek érte. A fénymásolt tájékoztató megintcsak költségcsökkentés. Neked kellene kifizetni a 300 grammos félfényes papírt és a nyomdát is, vedd úgy, hogy ennyit hagytak a zsebedben.
A garanciapecsétre nincs mentség, bár lehet, hogy hivatalos beszerelővel kell aktiváltatni, erre figyelj.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #1672 üzenetére
Egyébként meg teljesen jó vétel volt 25k-ért, az Ebay-en húsz környékén lehet találni, és abból sem mind GPS-es. Ráadásul ennek van gyengébb verziója is ugyanebben a házban, így megkímélted magad egy hosszú várakozás utáni kellemetlenségtől.
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #1678 üzenetére
Na ez viszont már elég csúnya, hogy ennyit kell rá várni. Lehet, hogy nincs is raktáron, hanem a beeső rendeléseket továbbítják. De akkor ez is csak egy dropshipper cég...
Most, hogy az Ambarella A7-esekre keresgélek, találtam egy mini0801-et ezzel a procival, SuperHD felbontással. Ez még jobban hangzik, mert kompaktabb, nem lehet annyira észrevenni. Rájöttem, hogy elég macerás mindig kiszedni a kocsiból, és bár az 5110-es Nokiák tokjába pont belefér, azért mégsem a legjobb dolog a lencsét suvickolni. Ez a picike egész jól el lehetne a tükör mellett/mögött, nem kellene piszkálni.
Az milyen, hogy már most megvan az utóda annak a kamerának, ami még csak most repül felém?Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #1683 üzenetére
Ha jól emlékszem, nem a Concorde-tól vetted, hanem a 220-ról. Na. Nincs nekik raktáron, amikor rendeltél, nem onnan kértek, hanem kínából vettek olcsóbban. Ezért nincs Concorde dobozod.
A képe jó, ez az apróság meg most már ne zavarjon, úgysem tudsz vele mit kezdeni.
Azt néztem én is, hogy a jobb oldalon nem olyan éles a kép, de onnan süt a Nap. Azt majd meglátod a többi felvételen, hogy a kamera csinál így, vagy a szélvédő-napsütés miatt ilyen.
A bal oldalon viszont simán olvashatók a szembejövő autók rendszámai, ez azért nem rossz.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz huncutka1029 #1684 üzenetére
-
aronpapa
tag
válasz huncutka1029 #1683 üzenetére
(#1681) Gépötty - Nincs mit.
(#1683) huncutka1029 - Abba most ne menjünk bele, hogy mit írnak le, és mi az igazság.
Mobiltelefonos témákban már jó párszor ki lett ez tárgyalva, sőt, a saját fórumain is felvetődött ez a téma. -
bul07
nagyúr
válasz huncutka1029 #1696 üzenetére
Először is JÓ BÁTOR VAGY, 50-es táblánál 120, büntetés rá 200.000Ft és 8 fekete pont
Régen én is nyomtam neki mint őrült de most már nem éri meg , nagyon magasak a büntetések
Szolnok-Berettyóújfalu 53perc volt a csúcsom (108Km) és még minkkor nem épültek meg az elkerülőkLehet más időzónára teszi a GPS a készüléket, mert a műhold időt is küld
Amúgy Cegléd felé , és egy Lada talán
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1760 üzenetére
A gépen, a memóriakártyáról visszanézve is ennyire életlen a kép? 1:07-nél, mikor megelőzöd a Passatot, majd az előtte haladó Volvot is, utóbbinak alig lehet leolvasni a rendszámát, pedig a másik sávban haladva szerintem nincs 5m a kamerád és a rendszám között. Az még nem is lenne baj, hogy nem 100%, de épp olvasható, csak majd egy forszírozott fényviszony- nagyobb távolság esetén lesz az, hogy nincs rendszám.
Csak a G1W-hez tudok viszonyítani, ott kikockázva még a szembejövő autó sofőrjének a feje is lászik... Nincs ezen valami élességállítási lehetőség?
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1763 üzenetére
Nálam a dropbox csak SD-ben játsza le a videót, lehet Rick-nek is.
Give them hell Ukraine!
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1768 üzenetére
Szerintem jó az az auto iso, nem bántsd, ha olyan, akkor olyan.
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1770 üzenetére
Ez szerintem elhelyezési kérdés inkább, én az előző kamerámat is úgy raktam fel, hogy volt egy sötétebb csík a szélvédő tetején, az meg frankón rásötétített az égboltra, így sokkal jobb képek készültek. Itt is hátrébb kellene hozni, semmi értelme az eget is pásztázni, felülvilágít mindent, csakúgy, mint a lámpák...
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1772 üzenetére
Igaz, ez kimaradt belőle, a régi X3000-esemmel jártam úgy, hogy a GPS vevő és a töltőkábel is a tetőnél, a menyezeti lámpa alá (fölé) volt eldugva, nem is akart gps pozíciót fogni....
Amúgy most már elmondom, a mediamarkt webáruházából vásárolt kamerámmal volt egy kis gond (aki nem emlékezne, a kép jobb felső sarka egy nagy darabon homályos volt, valamint 5 percre állított felvétellel néha úgy gondolta, hogy elég, és memóriahibát írkált ki. Formázás után 2-3 napig minden oké, aztán ismét) amit a vásárlás után néhány nappal, április 26.-án be is jelentettem. Ígérték a cserekészüléket, ekkor- akkor, jövő héten, meg hogy ekkor- akkor már át is adják a szállítónak, természetesen egyik se volt igaz, se tegnap, se ma nem érkezett meg a termék, talán holnap... 1 hónap telt el onnantól, hogy jeleztem a hibát nekik...
-
lazac_
tag
válasz huncutka1029 #1776 üzenetére
Class10-es kártyát használtam!(!!!!!!!!! Csak hogy meglegyen a tíz.)
Azonban a "félhivatalos" támogató fórumban ez áll:Memory Cards
Class 4 memory cards from popular manufacturers provide the best compatibility with this camera and are recommended. Class 6 and Class 10 cards, at best, do NOTHING to improve the camera's video and cost more, and at worst, they may not work properly! ALL MEMORY CARDS should be formatted using the camera's internal formatting routine for best compatibility! . If you are uncertain about what kind of memory card to buy, order one from the camera vendor when you place your order.
Ez alapján eleve az lett volna az első kör, hogy megkérnek rá, hogy próbáljam ki class4-el.
Amúgy a Mobius elég jól tömörít, normal képminőség beállítás mellett kb. 2MB/sec az adatfolyam, amit röhögve visz a class4 is.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz huncutka1029 #1776 üzenetére
Ez amúgy nem így van.
Gyakorlatban elég kell hogy legyen bőven a c4-es is.
C4 4mbyte/sec írást tud. Ezek a videók nem érik el ezt a sávszélességet.
3 perc, 276 mbyte. Ez kicsit több, mint 1.5 mbyte/ sec írás a kártyára.
A videó teljes bitrátája hanggal együtt 12389 kb/s.Persze én is C10-et használok már rég óta, nincs árkülönbség, nem éri meg kicsit venni.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1818 üzenetére
A mediamarkt volt a feladó. Ez a második kamerám, gariban cserélték, igaz, majd egy hónapig jött.. A másik is itt van nálam, az is ugyanezt csinálta, ma bekerült a kártya, azért még meg kell tömni felvétellel, ma nem mentem annyit, de hét végére okosabb leszek....
-
havri1
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz huncutka1029 #1903 üzenetére
De a kocsi elejének is annyi
Nem volt szerencséje az első autótól megijedt és az árok felé fordult majd meggondolta magát és a második kocsi elé ki is futottAmúgy a kamerák visszaküldése is a DVR témához tartozik
-
havri1
félisten
-
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #1935 üzenetére
PE a tejfölösdoboz, abból nem hiszem, hogy csinálnak ilyen burkolatot. PP (Polip Ropilén) már necces, de inkább ABS a szokásos burkolat-alapanyag. Mellékesen a többivel sem hiszem, hogy gond lenne, maximum picit megmarja.
Nekem a kihangosítóm kijelzője-kezelője volt a képen látható darabkákkal feltéve, gond nélkül tartotta, és vissza is lehetett róla szedni könnyedén.Az e-bayes tippeket köszönöm, gondoltam, hogy egy hajszállal olcsóbb lehet, mint itthon
-
válasz huncutka1029 #1956 üzenetére
Na de konkrétan?
Nem hinném hogy a mi "fotó korlátozás"-i törvényünknél nagyobb butaság a bevett gyakorlat.
Persze felhozhatnám a Franciák WiFi korlátozását is. Ennek se tudom a logikus magyarázatát.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ZoleeWolf
tag
válasz huncutka1029 #1994 üzenetére
Nem a kijelzőn megjelenő adat a gondom ott egyébként a dátum van nekem.
Hanem amikor visszajátszom a felvételt a lejátszóval akkor ott a google térkép résznél hibát ír ki, és alul a sebesség mérő sem megy.
Az időt beállítottam CET+1-re, és a tükör mögött van az említett kb 15 cm-es sávban.
A kártyán a GPS mappában vannak log fájlok, de ha belenézek akkor a koordinátáknál csak nullák vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- Seagate Momentus 5400.6 - 500GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest